fbpx

Start met zoekmachine optimalisatie (SEO)

en kom hoger in Google 

En kom hoger in Google

Hoger in Google door zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je wilt meer bezoeker krijgen op je website door hoger te komen in Google. Door goede zoekmachine optimalisatie (SEO) is dit mogelijk. Wij kunnen je hierbij helpen. Vanuit een goede analyse zorgen wij stap voor stap dat een website hoger komt in zoekmachines.

Onze ervaren SEO-specialisten kunnen o.a. helpen bij de volgende activiteiten:

Wij zorgen ervoor dat jouw website op alle fronten wordt geoptimaliseerd en hoger komt in Google. Wekelijks houden wij de ontwikkeling voor je in de gaten en maandelijks ontvang je een dashboard. In dit dashboard kan je precies zien wat de ontwikkeling is van de zoekwoorden die we hebben geoptimaliseerd. 

Wij helpen veel bedrijven met het verbeteren van de zoekmachine resultaten (SEO). Onze SEO-werkwijze is succesvol gebleken bij zowel startups als grote corporates

Door onze zoekmachine optimalisatie,  SEO copywriting en linkbuilding komen de pagina’s van onze klanten hoger in zoekmachines zoals Google en Bing. Betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten van zoekmachines levert meer relevante bezoekers op en nieuwe leads en klanten.

Maandelijks SEO dashboard

Zoekmachine optimalisatie wordt pas echt leuk als je belangrijke zoekwoorden goed in de gaten blijft houden en steeds dichterbij de top 5 van Google ziet komen. Al onze klanten ontvangen minimaal 1x per maand een dashboard met de ontwikkeling van de zoekwoorden die voor hun interessant zijn. 

Advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

 

SEO optimalisatie vanaf €250 euro
per maand

Maandelijks nieuwe content op je website
Groei van het aantal externe verwijzingen
Online groei!
Altijd maandelijks opzegbaar

Wat is zoekmachine optimalisatie:

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

In het kort is zoekmachine optimalisatie een verzameling technieken die ervoor zorgen dat een website beter vindbaar wordt op zoekmachines Google en Bing. 

Wij hebben pakken de zoekmachine optimalisatie op voor veel verschillende klanten en zien vaak dat klanten explosief zijn gestegen met hun bezoekers nadat wij aan de slag zijn gegaan met de website. Wij richten ons dan ook op alle relevante optimalisatie technieken. Technieken die ervoor zorgen dat jij niet alleen verkeer krijgt, maar ook mensen werft die daadwerkelijk interesse hebben in jou dienst of product.

Zie hieronder een overzicht van de SEO-activiteiten die we voor verschillende klanten uitvoeren om hun website hoger te krijgen in zoekmachines.

SEO content en copywriting

Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is het schrijven van goede content die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Door onze ervaring weten wij welke factoren belangrijk zijn voor goede SEO content.

SEO-analyse van een website

Door een SEO-analyse uit te voeren krijgen wij inzicht in de huidige vindbaarheid en status van jouw website. Ook krijgen wij een beeld over welke mogelijkheden er zijn om de website of webshop verder te optimaliseren.

In deze SEO-analyse nemen we de volgende punten mee:

  • Technische check website
  • Analyse van alle pagina’s (o.a. url opbouw, vindbaar voor Google)
  • Meta Analyse (dubbele titels, ontbrekende meta beschrijvingen)
  • Content analyse (H1 gebruik, dubbele content, aantal woorden)
  • Link analyse
  • Afbeeldingen analyse
  • Technische optimalisatie (desktop en mobiel) 

Zoekwoorden onderzoek

Personen Googelen vaak om een bedrijf of product te vinden, hierbij maken ze gebruik van bepaalde zoektermen. Met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek duiken we in het zoekgedrag van personen en bekijken ook hoe zwaar de concurrentie is voor een specifieke zoekterm. De uitkomsten van het zoekwoorden onderzoek is de basis om vervolgens de SEO content te schrijven voor de juiste zoektermen.

Linkbuilding & PR

Externe verwijzingen zijn links van andere website naar die van jou. Het aantal goede verwijzingen is een belangrijke factor om hoger te komen in zoekmachines. Onze linkbuilding experts zorgen voor een groei van het aantal externe verwijzingen. Hiervoor zetten wij verschillende technieken in die bewezen succesvol zijn.

Zij kozen voor Digital Inside: 

 
 

Hoger in Google? Doe deze gratis SEO scan

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis SEO check binnen 24 uur in je mailbox. Wanneer je deze gratis SEO check laat uitvoeren geef je automatisch toestemming dat we je toevoegen aan onze leuke nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing. 

Hoger in Google? Doe deze gratis SEO scan

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.