Hoger in Google

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je wil meer bezoekers krijgen op je website door hoger te komen in Google. Door goede zoekmachine optimalisatie (SEO) is dit mogelijk. Wij helpen je hier graag bij!

  • SEO teksten schrijven
  • Linkbuilding
  • Structured data op orde brengen
  • Monitoren van resultaten

Bij ons werken

SEO-specialisten

Vanuit een goede analyse zorgen wij stap voor stap dat jouw website hoger komt in zoekmachines. Onze ervaren SEO-specialisten kunnen o.a. helpen bij eerder genoemde voorbeelden zoals het schrijven van teksten, linkbuilding, website audits, zoekwoordenonderzoek, verbeteren van de lokale vindbaarheid, structured data op orde brengen en het monitoren van de resultaten.

Wij zorgen ervoor dat jouw website op alle fronten wordt geoptimaliseerd en hoger komt in Google. Wekelijks houden wij de ontwikkeling voor je in de gaten en maandelijks ontvang je een dashboard. In dit dashboard kan je precies zien wat de ontwikkeling is van de zoekwoorden die we hebben geoptimaliseerd.  

Wij helpen veel bedrijven met het verbeteren van de zoekmachine resultaten (SEO).  

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Werk foto anneloes karen
Meetbare resultaten

Maandelijks SEO dashboard

Zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt pas echt leuk als je belangrijke zoekwoorden goed in de gaten blijft houden en jouw website steeds dichterbij de top 5 in Google ziet komen. Al onze klanten ontvangen minimaal één keer per maand een dashboard met de ontwikkeling van de zoekwoorden die voor hun interessant zijn.  

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Neem contact op

Laat Digital Inside het je uitleggen

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) 

In het kort is zoekmachine optimalisatie een verzameling technieken die ervoor zorgen dat een website beter vindbaar wordt op zoekmachines als Google en Bing.  

Wij pakken de zoekmachine optimalisatie op voor veel verschillende klanten en zien vaak dat klanten explosief zijn gestegen met hun bezoekers nadat wij aan de slag zijn gegaan met de website. Wij richten ons dan ook op alle relevante optimalisatie technieken. Technieken die ervoor zorgen dat jij niet alleen verkeer krijgt, maar ook mensen werft die daadwerkelijk interesse hebben in jouw dienst of product. 

SEO content en copywriting 

Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is het schrijven van goede content die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Door onze ervaring weten wij welke factoren belangrijk zijn voor goede SEO content. Onze ervaren content marketeers gaan dan ook graag aan de slag om voor jouw website goede en leuke content te schrijven. 

SEO-analyse van een website 

Door een SEO-analyse uit te voeren, krijgen wij inzicht in de huidige vindbaarheid en status van jouw website. Ook krijgen wij een beeld over welke mogelijkheden er zijn om de website of webshop verder te optimaliseren. 

In deze SEO-analyse nemen we de volgende punten mee: 

– Technische check website
– Analyse van alle pagina’s (o.a. url opbouw, vindbaar voor Google)
– Meta Analyse (dubbele titels, ontbrekende meta beschrijvingen)
– Content analyse (H1 gebruik, dubbele content, aantal woorden)
– Link analyse
– Afbeeldingen analyse
– Technische optimalisatie (desktop en mobiel)  

Waarom groeien andere bedrijven sneller dan jij?

Vraag nu onze gratis groeiscan aan.

De scan ontvang je meteen per mail. Na de scan ontvang je een rapport met een handige benchmark van jouw bedrijf vergeleken met bedrijven die nu snel groeien.

Anneloes
De beste start

Zoekwoorden onderzoek 

Personen Googelen vaak om een bedrijf of product te vinden waarbij ze gebruik maken van bepaalde zoektermen. Met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek duiken we in het zoekgedrag van personen en bekijken ook hoe zwaar de concurrentie is voor een specifieke zoekterm. De uitkomsten van het zoekwoorden onderzoek is de basis om vervolgens de SEO content te schrijven voor de juiste zoektermen. 

Linkbuilding  

Externe verwijzingen zijn links van andere website naar die van jou. Het aantal goede verwijzingen is een belangrijke factor om hoger te komen in zoekmachines. Onze linkbuilding experts zorgen voor een groei van het aantal externe verwijzingen. Hiervoor zetten wij verschillende technieken in die bewezen succesvol zijn. 

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Maikel helpt je graag bij al je vragen

Starten met SEO? Laten we dan snel afspreken.

"*" geeft vereiste velden aan

You're in good company