Let's rock your carreer

Digital Marketing Trainineeship

Ben je net afgestudeerd en heb een mooi diplomo in the pocket? Maar heb je het gevoel niet echt veel geleerd te hebben over hoe online marketing écht werkt?  Waarschijnlijk vrij weinig en je bent niet de enige net afgestudeerde die daar last van heeft. Wil je echt goed worden in online marketing? Solliciteer dan voor ons Digital Marketing Trainineeship.

Maikel

Commercieel Teamlead

Teamlead Marketing & Innovation

SEO/SEO Specialist

Marketing specialist

Content Creator

Marketing specialist

Wat ga je doen?

Over het Digital Marketing Traineeship

Het programma van het traineeship duurt 1 jaar. Tijdens dit jaar ga je veel belangrijke onderdelen leren van Digital Marketing. Je krijgt een heel trainingsprogramma (via de Competence Factory) waarbij je trainingen krijgt over Google Analytics, Tag Mananger, Google Ads en Socials Ads.

Tegelijkertijd ga je aan de slag bij verschillende klantteams en kan je ook in praktijk je kennis gaan leren.

Wij zijn Digital Inside!

Bij Digital Inside werken mensen met een passie voor online marketing en alles wat daarbij komt kijken. We zijn leergierig en altijd up-to-date. We bewegen met de markt mee en brengen ons enthousiasme over op de klant. Wij houden van een open werksfeer, waar we naast hard werken ook vooral genieten van een potje tafelvoetbal en de vrimibo.

Wie ben jij?

Iedereen voegt op zijn of haar manier wat toe aan ons uiteenlopende team. Of dat nou de creatie van toffe content is of het uitwerken van de beste strategie. Maar, wat we allemaal gemeen hebben is een ongeëvenaarde passie voor online marketing. Als lid van ons team heb jij dat dus ook! Woon jij in Utrecht en ga jij graag op je fiets naar het werk? Werk je hard, maar borrel je ook net zo hard mee op vrijdagmiddag? Kun jij daarnaast ook tegen je verlies met een potje tafelvoetbal of leer jij ons alle skills? Dan zoeken wij jou!

Ik ervaar het werken bij Digital Inside als enorm veelzijdig en verrassend. Het is een plek waar je veel kan leren en waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Mede door het gezellige team ga ik dagelijks met plezier naar mijn werk. – Joery, Content Marketeer

Joery van den Berg

Content Creator

De voordelen van

Werken bij Digital Inside

  • Uitgebreide lunch op kantoor
  • Iedere vrijdag een vrimibo
  • Marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Sollicteer nu voor het traineeship

Max. bestandsgrootte: 20 MB.
You're in good company