fbpx

Online marketeer nodig?
Jij kiest, wij doen de rest

Online Marketeer nodig?

Kies het talent dat bij je past

Wij zijn constant in contact met potentiële digital marketeers. Kies uit onze pool de best mogelijke fit voor jouw organisatie. Onze talenten onderscheiden zich door passie en ambitie.  

 Kies je ideale route 

Gedurende het programma werken we samen op een zo effectief mogelijke manier aan jouw doelen en ambities. Hoe wil je het programma invullen? Let us know!  

Wij trainen en coachen 

Wij trainen het talent op digital skills, marketing visie en persoonlijke ontwikkeling. Verder koppelen wij een senior digital marketeer aan het talent voor ondersteuning.

Heeft ons talent impact gemaakt? Neem na het programma het talent kosteloos over! 

Kies uit een database bomvol talent

Hire for personality, train for skills. Daar geloven wij in! Als digitale pioneers vinden wij het belangrijk om een netwerk vol fris talent te onderhouden. Wij matchen een aantal kandidaten, en jij kiest welke past bij jou!
Onze talenten onderscheiden zich door passie en ambitie aan de ene kant, en creativiteit en een out-of-the-box visie aan de andere kant. Laat je verrassen door in contact te komen met jonge enthousiaste talenten. 

Onze talenten ontwikkelen zich tot

 Online Marketeer

Growth hacker

  SEO-specialist

SEA-specialist

 Web Analytics Expert

Kies je route

Kies de skills die nodig zijn voor jouw visie

Kies de duur van het programma 

 Kies voor een kosteloze overname 

 Profiteer van onze kennis en ervaring

Impact in jouw organisatie is waar we het allemaal voor doen. Wij snappen de inhoud door kennis en ervaring. Tegelijkertijd hebben we een frisse blik en begrijpen we dat organisaties veranderlijk zijn. We zijn dan ook creatief en flexibel genoeg om aanpassingen te maken waar nodig en kunnen snel meters maken.
Samen kijken we naar de invulling van het programma, wat verwacht jij van het talent? Wat vind jij belangrijk qua duur, inhoud en ontwikkeling? Samen maken we het plan. 

Wij doen de rest

Het talent krijgt een kickstart training bij Digital Inside en is vervolgens meteen inzetbaar. Het talent zal 4 dagen per week bij jou aan de slag zijn, en komt terug naar Digital Inside HQ op vrijdag. Tijdens Digital Friday focussen wij op technische skills en digital marketing strategie. Ook zal de senior met het talent sparren hoe het nu gaat, en waar nog verbetering nodig is. Uiteraard is deze dag ook bedoeld om up-to-date te blijven van alle innovatieve ontwikkelingen en trends op online marketing gebied.
Digital marketing thema’s die o.a. aan bod komen:

• Zoekmachine optimalisatie (SEO)
• Display Advertising
• Web Analytics
• Social Media
• Content Marketing
• Conversieoptimalisatie

Verder bieden wij ook de mogelijkheid voor een softskill programma voor de talenten. Ervaren coaches gaan dan aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, timemanagement, samenwerken en presentatie technieken. 

Wat doen wij: 

Training digital skills

Training soft skills

Training van digital visie 

 Begeleiding van senior 

 

Certificaten voor talent: 

Google Analytics IQ

Google Adwords Fundamentals

Google Display & Mobile

Google Tag Manager 

Waarom gaan wij snel een afspraak maken?

0+
Talenten die bij jou willen starten
0+
Certificaten van Digital Skills
0+
Beoordeling van klanten & talenten

Digital Marketing Talent bij RoadGuard

RoadGuard, onderdeel van Achmea, was op zoek naar talent! Belangrijk: iemand met een hoge dosis energie en doorzettingskracht. Uit onze pool talenten bleek Tom de ideale match! Ze willen nu niet meer zonder Tom.

Lees hier de samenwerking met RoadGuard. 

 
op zoek naar Digital Marketing Talent?

 

Neem contact op met Guido.

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.