fbpx

Begin je carrière
met een kickstart!

1. Werken bij interessante bedrijven

Een digitale topper kan je alleen worden door werkervaring. Na een kickstart-training ga je aan de slag bij een leuke werkgever. Daar pas je jouw actuele kennis toe in de praktijk.

2. Train je digitale marketing skills

Tijdens je werk ontdek je steeds meer digitale mogelijkheden. Tijdens deze ontdekkingstocht krijg je intensieve begeleiding van de beste digitale docenten van Nederland.

3. Persoonlijke ontwikkeling

Ook softskills zoals timemanagement, leiderschap en vergaderen zijn belangrijk voor je toekomstige carrière. Onze coaches helpen je bij deze persoonlijke ontwikkeling.

Krijg training in je digitale en persoonlijke competenties door topdocenten en -coaches

1. Aan de slag bij interessante bedrijven

Wist je dat veel bedrijven op zoek zijn naar talent zoals jij? Bedrijven hebben altijd behoefte aan goede mensen. Met een afgeronde hbo- of wo-opleiding en affiniteit met online, digitalisering of IT heb jij de perfecte basis.

Heb jij tijdens jouw studie veel tijd besteed aan onderwerpen als SEA, SEO, programmatic buying, of het uitwerken van een digitale strategie? Dat zou echt fantastisch zijn. In de praktijk zien we echter dat er maar weinig talenten met deze competenties uitstromen na hun studieperiode.
En dat is jammer, want er zijn momenteel veel vacatures op het gebied van online marketing. Meld je aan voor het Traineeship Digital Marketing en kom in contact met bedrijven die op zoek zijn naar jou.

Wij hebben interessante bedrijven als klant die op zoek zijn naar talent zoals jij. Jij wil tijd en energie steken in jouw ontwikkeling, zodat je kan doorgroeien tot dé digitale topper die het bedrijf verder kan helpen bij het realiseren van hun groeiplannen.

Wanneer je door de selectieprocedure komt van het Traineeship Digital Marketing stellen wij je voor bij de bedrijven die bij je passen. Wanneer er een match is dan start je samen met een groep andere talenten het traineeship. Wat volgt is een leuke en intensieve tijd, waar je veel nieuwe ervaringen opdoet.

2. Training van je Digitale Marketing Skills

Een belangrijk onderdeel van ons traineeship is de ontwikkeling van je digitale competenties. Hiervoor krijg je training vanuit Digital Inside of ervaren externe trainers.

Het traineeship start met een korte kickstart waarbij je begeleiding en training krijgt over een aantal digitale skills die de basis zijn om aan de slag te gaan. Denk aan SEO, SEA, contentmarketing en web analytics. Vervolgens ga je aan de slag bij een opdrachtgever.

Tijdens het programma werk je aan verschillende projecten voor de opdrachtgever. Hierbij krijg je continue begeleiding vanuit Digital Inside om je verder te helpen en het maximale resultaat te bereiken. Het totale opleidingsprogramma duurt maximaal twee jaar.

Naast trainingen en terugkomdagen, komen wij je natuurlijk ook af en toe opzoeken bij de klant. Zo zijn we up-to-date over je ontwikkelingen, en checken we of jij je opgedane kennis daadwerkelijk toepast in de praktijk.

3. Persoonlijke ontwikkeling

Naast het ontwikkelen van je digitale marketing skills staat je persoonlijke ontwikkeling ook centraal tijdens het traineeship. Je coach en groep leren je tijdens verschillende intervisiesessies om beter te reflecteren en samenwerken.

Werken doe je meestal niet alleen. Vaak zit je in een team en werk je daarnaast in één of meerdere project- of scrumteams. Meestal is dat hartstikke gezellig, maar je krijgt ook regelmatig te maken met andere meningen, collega’s die hun deadlines niet halen of andere grote of kleine conflictsituaties.
Het is belangrijk om jezelf te ontwikkelen in de zakelijke omgang met anderen. Hoe krijg je mensen mee met jouw plannen en word je een echte bruggenbouwer?

Tijdens het Traineeship Digital Marketing krijg je ondersteuning van een ervaren coach die je verder helpt in je persoonlijke ontwikkeling.
Via verschillende intervisiesessies en het uitwerken van cases leer je jezelf beter kennen in bepaalde situaties, zodat je hier beter mee kan omgaan.

 

Wil jij een kickstart van je carrière?
En heb je passie voor digitale ontwikkelingen?

Solliciteer dan nu!

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.