Een nieuw digital marketing talent is geboren!

Welkom Arend!

 

Wij stellen jullie voor aan een van onze nieuwe teamleden binnen Digital Inside, namelijk: Arend van Berkel!

In mei 2019 was Arend op zoek naar een stage waar hij zijn vaardigheden als storyteller verder kon ontwikkelen. Na een grote zoektocht op het internet kwam Arend uit op de vacature van Digital Inside. Het bedrijf zocht namelijk een stagiair voor de Social Media & Content Marketing afdeling. “Ik herinner me nog toen ik de beschrijving van de vacature las dat ik me daarin kon vinden. Het creëren van gave filmpjes in een zakelijke context zag ik wel zitten”. Na het lezen van de vacature heeft Arend direct gesolliciteerd op de vacature en nu zit hij hier.

Maar wie is Arend van Berkel?

Arend is een 22-jarige creatieveling uit Utrecht die de opleiding Communicatie en Multimedia Design volgt op de Hogeschool Utrecht. Als Arend niet hoeft te werken kun je hem op verschillende plekken vinden. Zo staat hij vaak met een goeie maat voor een green screen om filmpjes op te nemen. Als hij zich niet voor het green screen bevindt dan kun je hem wel vinden achter de computer. Daar bewerkt hij namelijk zijn filmpjes in Premiere Pro. Buiten het bewerken van filmpjes vindt Arend het leuk om videospellen te spelen of met gewichten te spelen in de sportschool.

Wat gaat deze vogel doen bij Digital Inside?

Goeie vraag die je daar stelt! Arend zal ons versterken op het creatieve front. Zo zal hij zich bezighouden met het maken van gave filmpjes voor onze klanten en het creëren van diverse posts op zowel Facebook als Instagram. Eens in de zoveel tijd zal Arend wel eraan moeten geloven aan de belangrijkste functie van zijn stage, namelijk koffie zetten voor zijn collega’s (grapje ?.)

Over de auteur

Leave a Reply

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Tip: gratis whitepaper in 5 stappen naar online groei

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.