Digital Marketing Talent bij Achmea

Klantvraag

RoadGuard is de eerste app in Nederland waarmee je pechhulp krijgt, zonder abonnement. Deze innovatieve app van Achmea is inmiddels al 100.000 keer gedownload. 
Om de groei van RoadGuard door te zetten is Digital Inside gevraagd om het team te versterken met een jong digitaal marketingtalent met een hoge dosis energie en doorzettingskracht.

Gezocht: verfrissend digital marketingtalent!

Binnen de eigen database van Digital Inside zijn er meerdere potentiële Young Professionals die passen bij de cultuur en de visie van Roadguard. De allerbeste match was Tom Hagemans. Tom heeft net zijn Master Strategische Communicatie afgerond in Antwerpen en heeft al wat ervaring opgedaan bij verschillende online marketing bedrijven. Hij is in mei vol enthousiasme gestart met alle marketing activiteiten bij RoadGuard en is een echte aanwinst binnen het team. 

Digital talent bij RoadGuard

Volledige support door ons Digital Marketing Traineeship

Tom krijgt binnen het Digital Marketing Traineeship de volledige ondersteuning om te slagen als Digital Marketing Professional. Het programma van Tom bevat o.a. de volgende vakinhoudelijke trainingen:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Web Analytics + dashboarding
  • Conversie optimalisatie
  • Usability
  • Digital Marketing Strategie

Gedurende het programma gaan we tijdens softskills sessies ook aan de slag met zijn persoonlijk leiderschapskwaliteiten. Hiervoor werken we met ervaren coaches. De soft skills die aan bod komen versterken zijn gericht op zijn communicatieve, sociale en strategische skills. 

Gedurende het Traineeship is Tom gemiddeld 4 dagen per week aan de slag voor RoadGuard op locatie, en is de overige dag bestemd voor training en opleiding om altijd scherp en actueel te blijven.
Zonder dat er extra kosten bij komen heeft RoadGuard (Achmea), na afloop van het programma, de mogelijkheid om Tom in vaste dienst te nemen.

Verrast door de kwaliteit

Tom was meteen een aanwinst voor het RoadGuard team. Zijn frisse blik zorgde voor nieuwe energie en een vernieuwende kijk op de verdeling van de online kanalen. Mede door de activiteiten van Tom is het aantal pechmeldingen aanzienlijk verbeterd en worden de marketingactiviteiten beter georganiseerd. 

Tom was vanaf dag 1 een echte versterking voor RoadGuard

Jaap de Groot
Founder RoadGuard

Ook op zoek naar Digital Marketing Talent

Naast Tom spreken wij veel andere potentiële toppers die aan de slag willen als online marketeer, seo specialist, sea specialist of bijvoorbeeld een functie meer gericht op Digital Strategy. Ben jij op zoek naar Digital Marketing Talent voor jouw bedrijf of team? Check dan ons Digital Marketing Traineeship voor bedrijven. 

Wil je meer online succes? Wij verrassen je graag met nieuwe digitale mogelijkheden.

 
meer weten over ons Digital Traineeship?

 

Neem contact op met Guido.

In 5 stappen naar online groei

Loop jij vast in de groei van je website? Of heb je moeite om een goede online strategie uit de werken voor jouw bedrijf? Download dan nu dit gratis whitepaper en krijg tips & tricks hoe je online kan groeien.