SEO aanpak – RoadGuard

Met de juiste SEO aanpak kom je zelfs boven de ANWB

Heb je pech met je auto dan denk je al snel aan de ANWB als partij om je te komen helpen. Maar naast de ANWB zijn er ook andere spelers die je goed kunnen helpen. Zoals RoadGuard. Onze SEO-klant die pechhulp on demand aanbiedt.

Als nieuwe speler heeft RoadGuard ons de uitdaging gegeven om in de organische zoekresultaten met het woord “Pechhulp” in de top 3 te komen. En het allerliefste nog boven de ANWB.

Van plek 13 naar plek 3 in een paar maanden

Binnen 3 maanden is het ons gelukt om met RoadGuard.nl een plek in de top 3 te bemachtigen? wanneer iemand het woord “pechhulp” Googled. Dit hebben wij weten te realiseren door de volgende aanpak.  

Onze SEO aanpak voor RoadGuard

Stap 1: We zijn gestart met een analyse fase. In deze SEO fase hebben we gekeken naar het zoekvolume van relevante zoekwoorden en de huidige vindbaarheid van de website voor deze zoekwoorden. Verder hebben we de opbouw van de website geanalyseerd of deze al voldeed voor zoekmachines.

Stap 2: In de volgende fase zijn we bestaande pagina’s gaan optimaliseren. Met nieuwe metatitels en metadescriptions. Plus hebben we de interne linkstructuur verbeterd.

Stap 3: Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het schrijven van nieuwe pagina’s voor  relevante zoektermen en deze gepubliceerd.

Stap 4: En als laatste zijn we aan de slag gegaan met linkbuilding, waarbij we hebben gezorgd voor een organische groei van externe verwijzingen naar roadguard.nl

SEO Resultaten voor RoadGuard.nl binnen 3 maanden

 Een top 3 positie voor de belangrijkste zoektermen “Pechhulp” en “Pechhulp on demand”

Groei van 30 relevante zoektermen waarop Roadguard.nl gevonden wordt

Organische groei van aantal verwijzingen naar RoadGuard.nl met 40%

 

Kom ook hoger in zoekmachines

Is jouw website nog niet goed vindbaar in zoekmachines? Wij kunnen je vast en zeker helpen! Maak hier de keuze voor een SEO abonnement en wij zorgen voor een betere vindbaarheid van je website.