fbpx

Tessa komt ons team een half jaar lang versterken! Deze enthousiaste creatieveling hoopt met haar innovatieve ideeën Digital Inside nieuwe inzichten te brengen.

In januari 2019 begon de grote zoektocht naar een stage voor Tessa. Nee, deze keer wilde ze een keer niet in Den Bosch blijven. En ze wilde zich graag verdiepen in marketing. Dus hup, erop uit. Na wat zoekwerk kwam ze de vacature van Digital Inside voor een Content Marketeer tegen. Perfect! Hiermee kan ze haar vaardigheden in de marketingwereld verder ontwikkelen, in Utrecht, én in een leuk en gezellig team.

Effe voorstellen hoor…

De achttienjarige Tessa komt uit het mooie ’s-Hertogenbosch waar ze Business Innovation op de Avans Hogeschool studeert. Ze hockeyt graag, al vindt ze de derde helft misschien wel het leukst. Daarnaast gaat ze wel eens lekker eten of iets drinken met vriendinnen. Ook houdt ze natuurlijk heel erg van op vakantie gaan en de wereld zien, ook al is ze nog niet veel verder gekomen dan Europa. Toch is ze in de voorjaarsvakantie altijd in Den Bosch te vinden, al zal het moeilijk zijn haar op te merken tussen alle rood-wit-gele Oeteldonksjaals en carnavalsjasjes.

Wat komt ze dan in Utrecht doen?

Tessa zal ons gaan versterken op creatief en innovatief gebied. Ze zal zich gaan bezighouden met content en social media marketing, en ondertussen voert ze ook een innovatieopdracht uit. Het resultaat van de innovatieopdracht krijgen wij uiteindelijk cadeau. Al zouden een paar Bossche Bollen ook wel lekker zijn 🙂 .

 

Over de auteur

Leave a Reply

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Tip: gratis whitepaper in 5 stappen naar online groei

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.