Nog geen krachtige
online strategie?

Neem dan nu contact met ons op

Neem dan nu contact met ons op

Online marketing strategie

Hoe haal ik meer online succes met mijn bedrijf? Welke strategie moet ik hiervoor uitzetten en welke kanalen kan ik hiervoor inzetten? En wat zijn de kosten hiervoor? Loop je tegen veel vragen aan bij het bepalen van je online strategie dan kunnen wij je helpen. Dit door samen een online marketing strategie uit te werken voor meer online succes van je bedrijf.

Stap 1: Van business doelstellingen naar online strategie

We kijken naar de businessdoelstellingen van je bedrijf en vanuit hier bepalen we welke online marketing strategie hierbij aansluit.

Stap 2: Uitvoeren van online strategie

Vervolgens gaan we aan de slag met het bepalen hoe we deze online strategie gaan uitvoeren. Hierin zit o.a. doelgroep analyse, website analyse en een online concurrentie analyse.

Stap 3: Actieplan

Hierna gaan we aan de slag met een plan voor een optimale verdeling van de online kanalen, inclusief realistische budgetten, bijbehorende doelstellingen en website statistieken.

Klaar voor online groei

Doordat we samen optrekken in het uitwerken van een krachtige online marketing strategie ben je na deze drie stappen klaar om meer online succes te behalen met je bedrijf. Mocht er behoefte zijn aan extra mankracht voor de realisatie van de online marketing strategie, dan staan onze Digital People natuurlijk voor je klaar. Dit geldt uiteraard ook voor onze andere diensten zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en het opzetten van een online dashboard.

Advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

 
waar kunnen we jou mee verrassen?

 

neem contact op met Guido.