Online
marketing stage

Vacature: Online marketing stage

Online marketing en communicatie stage in Utrecht

Start jij binnenkort met een online marketing / communicatie stage bij ons? Wij zoeken namelijk een leuke collega voor deze rol. Reageer dus snel op deze online marketing stage in Utrecht. Dit kan een meewerkstage zijn, maar ook een afstudeerstage!  

Wat ga je doen?

Als onze online marketing stagiair krijg je een superleuke en leerzame stage in een jong en enthousiast team. Je krijgt tijdens deze stage veel verantwoordelijkheid, maar natuurlijk wel met de benodigde begeleiding van een marketing professional. Jij helpt ons met verschillende online marketingactiviteiten, zoals: 

  • SEO activiteiten op zoals het schrijven van content en linkbuilding
  • Verbeteren van de online aanwezigheid van Digital Inside
  • Versturen van een maandelijkse nieuwsbrief
  • Nieuwe websites/blogs maken in Wordpress
  • Foto’s en filmpjes bewerken
  • Kijkt met een analytisch oog mee naar ons dashboard

Aan de slag in een scrum team

Wij zijn nog een klein bedrijf, maar wel een met veel groeiplannen. Om deze groei te realiseren gebruiken we de scrum methode. Ben je hier al bekend mee? Helemaal top. Anders leren we je het wel. Want onze kracht zit in talentontwikkeling.

Wie zoeken wij?

Wij zijn vooral op zoek naar iemand die enthousiast is, en graag verschillende dingen tegelijk oppakt! Wij verwachten heus niet dat je alles al weet, en zullen je hier zeker in ondersteunen, zolang je maar een positieve houding hebt en wil knallen! Daarnaast:

  • Ben je beschikbaar voor minimaal 5 maanden
  • Ben je bezig met een HBO of WO studie in een marketing gerelateerde richting

Een leuke stage online marketing en kandidaat voor een digital traineeship

Bij Digital Inside zijn we natuurlijk dol op digital maar ook op tafeltennis en een borrel op vrijdag. Naast dat je bij ons een heleboel kan leren krijg je natuurlijk ook een passende stagevergoeding. Verwacht veel vrijheid bij je werkzaamheden, maar wanneer er vragen zijn dan helpen we je daarbij. Wij bieden vooral een leuke online marketing stage in Utrecht. Wanneer je deze succesvol volbrengt ben je natuurlijk direct een kandidaat voor het digital traineeship na afronding van je opleiding.

Enthousiast over deze stage? Solliciteer dan nu!