fbpx

Visuele vormgeving van je nieuwe ideeën is nog nooit zo makkelijk geweest. Met Creatlr, maak je in no time een Business Model Canvas of bijvoorbeeld een Value Proposition Design.

Creatlr.com, handig voor het invullen van design thinking methods

Tussen een idee en een eindproduct zitten een hoop stappen. Een idee uitwerken kost tijd en vereist intelligent denkwerk. Creatlr.com is een open sociaal platform gecreëerd door en voor denkers, zoals marketeers, ontwikkelaars en projectmanagers. Op dit platform staan meer dan 200 voorbeelden van bewezen design thinking methods, zoals o.a. de Business Model Canvas en de Value Proposition Design. Doordat je deze voorbeelden van design thinking methods alleen nog maar hoeft in te vullen zet je een idee sneller om in een product. Bovendien kan je andere personen ook toegang geven voor reviews en feedback. Zo werk je samen met je team aan nieuwe oplossingen. Monitor taken of zet een project om in een interactieve keynote met één druk op de knop. Met Creatlr bespaar je tijd. Die tijd kan je weer beter besteden, bijvoorbeeld aan een nieuw idee.

Creatlr

Creatlr daagt uit tot nadenken

Creatlr heeft meer dan 200 tools en templates die goed als visueel geheugensteentje werken. Bijvoorbeeld bij het samenstellen van je doelgroep, het oplossen van een probleem of om je bedrijfsproces nog eens goed onder de loep te nemen. Je wordt constant uitgedaagd om na te blijven denken over wie je bent en waar jij en je producten of diensten voor staan. Dat zorgt voor een beter eindresultaat. Je kunt eenvoudig je gedachten visualiseren of een map maken met video’s, foto’s en tekst. Alle tools zijn voorhanden: van projectmanagement tot workflow management en van gelikte presentaties tot een eenvoudige takenlijst.

Probeer het gratis

Creatlr is gratis te gebruiken. Je mag kosteloos aan vijf projecten werken met vijf teamleden. Voor tien euro per maand heb je onbeperkt toegang en krijg je de beschikking over diverse extra’s. Onze tip: probeer Creatlr eerst gratis en check of jij er net zo enthousiast over raakt als wij. Pro-tip: ontwerp je eigen toolkit of laat het door Creatlr creëren. Omdat het een open platform is, kan je eigen custom tools toevoegen en delen met de community. Je kunt dus ook tools vanuit de community gebruiken. Laat je inspireren!

Simplificeer (denk)werk

Creatlr maakt je denkwerk eenvoudiger, overzichtelijker en secuurder. Maak een lijst met taken, monitor de vooruitgang en werk met je team aan jouw project. Er zijn meer dan 200 design thinking tools waar je uit kunt kiezen. De kans dat er een bijzit die perfect aansluit bij jouw project is groot.

Werk jij al met Creatlr? Deel hieronder je ervaringen met ons en laat een reactie achter.

Lees ook onze andere blogs!

Over de auteur

Digital Marketing Strateeg

Leave a Reply

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.