Gratis SEO check van je website

Ontvang een gratis SEO advies per mail

Deze SEO check is een ideale start om te kijken welke verbeteringen mogelijk zijn om hoger te komen in zoekmachines zoals Google en Bing.

Deze gratis SEO check geeft je meteen inzicht hoe je de vindbaarheid van je website kan verbeteren. Deze analyse is on-page, hierbij kijken we alleen naar de website zelf en niet naar verwijzingen naar de website. Vul hieronder je gegevens in en ontvang een gratis SEO scan plus SEO rapport per mail.

Gratis SEO check voor 1 webpagina

In onze gratis SEO check kan een specifieke webpagina invullen waarvoor je een SEO advies wilt ontvangen. Hiervoor vul je een zoekwoord (keyword) in of korte zin waar je goed zichtbaar mee wilt zijn in zoekmachines.
 

Uitgebreid SEO-rapport per mail

Na het invullen van de gegevens ontvang je een scan plus uitgebreid rapport per mail. In dit rapport staat beschreven hoe vriendelijk je website is opgebouwd voor zoekmachines. Wanneer er punten zijn voor je website die beter kunnen, dan staat die duidelijk beschreven. In het rapport staan verbeteringen voor tekst, beeld en de structuur van de website.
 

Wil je nog hoger komen in Google? 

Deze gratis SEO scan geeft je goede inzichten om hoger te komen in zoekmachines. Maar kan je professionele versterking gebruiken om nog hoger te komen in zoekmachines zoals Google? Laten we dan een afspraak maken om verder te praten met een SEO-specialist of meld je aan voor onze basistraining zoekmachine optimalisatie (SEO)

 
Meer weten over Digital Inside?

 

Neem contact op met Guido.