Met social media marketing

zorgen wij dat je merk echt gaat opvallen

 

zorgen wij dat je merk echt gaat opvallen

Social Media Marketing uitbesteden

Social media gebruik neemt de afgelopen jaren alleen maar toe. Het is dé plek waar jouw doelgroep te vinden is. Grote kans dat je al een bedrijfspagina hebt op Facebook, Twitter, LinkedIn etc. Maar heb je wel voldoende tijd om er het maximale uit te halen? Besteed jouw social media (deels) aan ons uit en wij beloven een boost aan resultaten te behalen. 

Wat pakken wij voor je op: 

  • Het uitwerken van een complete social media strategie
  • Gave social media post/content uitwerken 
  • Advertenties voor jouw doelgroep maken
  • Websitebezoekers of volgers opvolgen met de juiste boodschap
  • Meten van alle behaalde resultaten

Advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

 

Social media uitbesteden vanaf €250

Wij zorgen voor je social media posts
Wij plaatsen alle advertenties
Elke maand een dashboard met resultaten
Maandelijks opzegbaar 
Altijd online groei!

Op welke social media kanalen kunnen wij jou verder helpen?

Het opzetten van een social media campagne kan via verschillende platformen. Zo kunnen wij je helpen bij het uitzetten van advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier een overzicht van wat de verschillende kanalen te bieden hebben:

Facebook icon - social media uitbesteden

Instagram Icon - social media uitbesteden

LinkedIn icon - social media uitbesteden

Facebook – Facebook is nog steeds het grootste sociale netwerk ter wereld. Binnen Nederland telt Facebook 10,8 miljoen gebruikers. Adverteren via Facebook kan heel gericht. Facebook verzamelt namelijk enorm veel demografische en persoonlijke gegevens van haar gebruikers. Met zijn vele advertentie mogelijkheden is het niet het makkelijkste medium om onder de knie te krijgen. Maar als je alles goed instelt kan je snel resultaten boeken voor een relatief klein budget!

Instagram – Instagram is de nieuwkomer als het gaat om adverteren. Toch is Instagram voor bedrijven een erg interessant medium. Onder de 4,1 miljoen Nederlandse gebruikers, is de jongere generatie vooral aanwezig. De advertenties bestaan met name uit beeld. Een mooie bijkomstigheid: je kan je advertenties van Facebook met één klik op de knop ook uitzetten op Instagram. Ideaal! 

LinkedIn – LinkedIn is hét b2b social media kanaal. Het snel groeiende zakelijke sociale netwerk wordt maandelijks door 4,4 miljoen Nederlanders bezocht. Met meer dan 400.000 actieve bezoekers per dag, is het heel interessant om te adverteren op LinkedIn. Net als op Facebook kun je op LinkedIn heel gericht mensen bereiken, vanwege de uitgebreide targeting-mogelijkheden. Let op! Het is wel een duur kanaal om op te adverteren, met de hoogste kosten per klik.

Wat is social media adverteren?

Wat bedoelen we nou eigenlijk met adverteren op social media? Heel simpel! Het plaatsen van advertenties op social media kanalen. Voor veel bedrijven is dit erg interessant omdat je op social media erg gericht kan adverteren om zo je conversies te verhogen. Met social media marketing voeg je een extra laag toe aan je online marketing. Het is perfect als ondersteuning van overige marketingactiviteiten zoals content marketing én het behalen van conversies.

Adverteren op social media kun je prima zelf doen, of toch niet?

De advertentiemogelijkheden op social media veranderen continu. Door de eindeloze opties is het soms lastig je weg te vinden. Een start maken kun je eenvoudig zelf, maar met de professionals meedoen is toch anders. Het verschil zit bijvoorbeeld in de datakoppelingen en het goed meten van conversiepunten. Als je dit goed doet kun je optimaal gebruik maken van de opties die het adverteren via social media juist zo effectief maken.

Denk hierbij aan remarketing (mensen bereiken met wie je al eerder in contact bent geweest, bijvoorbeeld websitebezoekers) en het creëren van lookalike audiences (vergelijkbare doelgroep van je bestaande doelgroep). Dit zijn belangrijke punten om social media marketing op de goede manier in te zetten. Door het grote bereik van deze kanalen ben je anders al snel erg veel geld kwijt zonder resultaat, en dat is nou juist niet de bedoeling. Maar met de juiste kennis wordt het een kanaal met een enorm potentieel aan extra omzet.

Interesse om jouw social media marketing naar een hoger niveau te tillen?

Aan de hand van jouw doelstellingen en doelgroep maken wij een concreet social media plan voor de advertentiecampagnes. Hier kijken we welke advertentievormen gaan werken voor jou en zetten we de campagnes op. Zodra de campagnes actief zijn, zullen wij deze dagelijks monitoren en aan de hand daarvan het resultaat optimaliseren.

Wil je meer weten over social media adverteren? Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Stuur een chat, mail of bel ons op 030-2271828. 

Download nu het gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei! 

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het gratis whitepaper binnen 24 uur in je mailbox. Je meldt je dan ook automatisch aan voor onze nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing. Afmelden voor nieuwsbrief is natuurlijk altijd weer mogelijk.