Met social media marketing

zorgen wij dat je merk echt gaat opvallen

 

zorgen wij dat je merk echt gaat opvallen

Social Media Marketing Uitbesteden

Social media gebruik neemt de afgelopen jaren alleen maar toe. Het is dé plek waar jouw doelgroep te vinden is. Grote kans dat je al een bedrijfspagina hebt op Facebook, Twitter, LinkedIn etc. Maar heb je wel voldoende tijd om er het maximale uit te halen? Door je social media (deels) uit te besteden aan Digital Inside geven we je een boost aan je social media resultaten.

Wat kunnen wij bijvoorbeeld voor je doen?

  • Het uitwerken van een complete social media strategie
  • Gave social media post/content uitwerken en posten
  • Advertenties voor jouw doelgroep maken
  • Website bezoekers of volgers opvolgen met de juist boodschap
  • Meten van de resultaten

Advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

 

Social media uitbesteden vanaf €250

Wij zorgen voor je social media posts
Wij zetten advertenties voor je op
Elke maand een dashboard met resultaten
Maandelijks opzegbaar 
Altijd online groei!

Op welke social media kanalen kunnen wij jou verder helpen?

Het opzetten van een social media campagne kan via verschillende platformen. Zo kunnen wij je helpen bij het uitzetten van advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier een overzicht van wat de verschillende kanalen te bieden hebben:

Facebook icon - social media uitbesteden

Instagram Icon - social media uitbesteden

LinkedIn icon - social media uitbesteden

Facebook – Facebook is nog steeds het grootste sociale netwerk ter wereld. Binnen Nederland telt Facebook 10,8 miljoen gebruikers. Adverteren via Facebook kan heel gericht. Facebook verzamelt namelijk enorm veel demografische en persoonlijke gegevens van haar gebruikers. Met zijn vele advertentie mogelijkheden is het niet het makkelijkste medium om onder de knie te krijgen. Maar als je alles goed instelt kan je snel resultaten boeken voor een relatief klein budget!

Instagram – Instagram is de nieuwkomer als het gaat om adverteren. Toch is Instagram voor bedrijven een erg interessant medium. Onder de 4,1 miljoen Nederlandse gebruikers, is de jongere generatie vooral aanwezig. De advertenties berusten voornamelijk op beeld. Een mooie bijkomstigheid: je kan je advertenties van Facebook met één klik op de knop ook uitzetten op Instagram.

LinkedIn – LinkedIn is hét b2b social media kanaal. Het snel groeiende zakelijke sociale netwerk wordt maandelijks door 4,4 miljoen Nederlanders bezocht. Met meer dan 400.000 actieve bezoekers per dag, is het heel interessant om te adverteren op LinkedIn. Net als op Facebook kun je op LinkedIn heel gericht mensen bereiken, vanwege de uitgebreide targeting-mogelijkheden. Let op! Het is wel een duur kanaal om op te adverteren, met de hoogste kosten per klik.

Wat is social media adverteren

Wat bedoelen we nou eigenlijk met adverteren op social media? Heel simpel! Het plaatsen van advertenties op social media kanalen. Voor veel bedrijven is dit erg interessant omdat je op social media erg gericht kan adverteren, om zo je conversies te verhogen. Met social media marketing voeg je een extra laag toe aan je online marketing. Het is perfect voor de ondersteuning van overige marketingactiviteiten zoals content marketing én het behalen van conversies.

Adverteren op social media kun je prima zelf doen, of toch niet?

De advertentiemogelijkheden op social media veranderen voortdurend. Door de vele opties is het soms lastig je weg te vinden. Een start maken kun je eenvoudig zelf, maar met de professionals meedoen is toch anders. Het verschil zit bijvoorbeeld in de datakoppelingen en het goed meten van conversiepunten. Als je dit goed doet kun je optimaal gebruik maken van de opties die het adverteren via social media juist zo effectief maken.

Denk hierbij aan remarketing (mensen bereiken met wie je al eerder in contact bent geweest, bijvoorbeeld website bezoekers) en het creëren van lookalike audiences (vergelijkbare doelgroep van je bestaande doelgroep). Dit zijn belangrijke punten om social media marketing op de goede manier in te zetten. Door het grote bereik van de dergelijke kanalen ben je anders al snel erg veel geld kwijt zonder resultaat. Maar met de juiste kennis wordt het juist een kanaal met enorm potentieel aan extra omzet.

Interesse om jouw social media marketing naar een hoger niveau te tillen?

Aan de hand van jouw doelstellingen en de doelgroep maken wij een concreet social media plan voor de advertentiecampagnes. Hier kijken we welke advertentievormen gaan werken voor jou en zetten we de campagnes op. Zodra de campagnes actief zijn, zullen wij deze dagelijks monitoren en aan de hand daarvan het resultaat optimaliseren.

Wil je meer weten over social media adverteren? Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Chat dan meteen met ons of bel ons op 030-2271828. 

Download nu het gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei! 

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het gratis whitepaper binnen 24 uur in je mailbox. Je meldt je dan ook automatisch aan voor onze nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing. Afmelden voor nieuwsbrief is natuurlijk altijd weer mogelijk. 

In 5 stappen naar online groei

Loop jij vast in de groei van je website? Of heb je moeite om een goede online strategie uit de werken voor jouw bedrijf? Download dan nu dit gratis whitepaper en krijg tips & tricks hoe je online kan groeien.