fbpx

Social Media Marketing

Social Media Marketing uitbesteden

Met social media marketing zorgen wij dat je merk echt gaat opvallen.

 We werken een complete social media strategie voor je uit
 We verdiepen ons in jouw doelgroep
 Samen creëren we gave social media content
We brengen de juiste boodschap over naar jouw websitebezoekers en volgers
We meten alle behaalde resultaten

Instagram adverteren

Wij werken voor

Als social media bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 

Op welke social media kanalen kunnen wij jou verder helpen?

Het opzetten van een social media campagne kan via verschillende platformen. Zo kunnen wij je helpen bij het uitzetten van advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier een overzicht van wat de verschillende kanalen te bieden hebben:

Facebook icon - social media uitbesteden

Facebook

Facebook is nog steeds het grootste sociale netwerk ter wereld. Binnen Nederland telt Facebook 10,4 miljoen gebruikers. Adverteren via Facebook kan heel gericht. Facebook verzamelt namelijk enorm veel demografische en persoonlijke gegevens van haar gebruikers. Met zijn vele advertentiemogelijkheden is het niet het makkelijkste medium om onder de knie te krijgen, maar als je alles goed instelt kan je snel resultaten boeken voor een relatief klein budget!

Instagram Icon - social media uitbesteden

Instagram

Instagram is de nieuwkomer als het gaat om adverteren. Toch is Instagram voor bedrijven een erg interessant medium. Onder de 5,6 miljoen Nederlandse gebruikers, is de jongere generatie vooral aanwezig. De advertenties bestaan met name uit beeld. Een mooie bijkomstigheid: je kan je advertenties van Facebook met één klik op de knop ook uitzetten op Instagram. Ideaal! 

LinkedIn icon - social media uitbesteden

LinkedIn

LinkedIn is hét B2B social media kanaal. Het snel groeiende zakelijke sociale netwerk wordt maandelijks door 4,7 miljoen Nederlanders bezocht. Met meer dan 771.000 actieve bezoekers per dag, is het heel interessant om te adverteren op LinkedIn. Net als op Facebook kun je op LinkedIn heel gericht mensen bereiken, vanwege de uitgebreide targeting-mogelijkheden. Let op! Het is wel een duur kanaal om op te adverteren, met de hoogste kosten per klik.

Social Media uitbesteden vanaf €250

 

 Wij zorgen voor je social media posts

 Wij plaatsen alle advertenties

 Elke maand een dashboard met resultaten

 Maandelijks opzegbaar

 Altijd online groei

Wat is social media adverteren?

Wat bedoelen we nou eigenlijk met adverteren op social media? Heel simpel! Het plaatsen van advertenties op social media kanalen. Voor veel bedrijven is dit erg interessant omdat je op social media erg gericht kan adverteren om zo je conversies te verhogen. Met social media marketing voeg je een extra laag toe aan je online marketing. Het is perfect als ondersteuning van overige marketingactiviteiten zoals content marketing én het behalen van conversies.

Adverteren op social media kun je prima zelf doen, of toch niet?

De advertentiemogelijkheden op social media veranderen continu. Door de eindeloze opties is het soms lastig je weg te vinden. Een start maken kun je eenvoudig zelf, maar met de professionals meedoen is toch anders. Het verschil zit bijvoorbeeld in de datakoppelingen en het goed meten van conversiepunten. Als je dit goed doet kun je optimaal gebruik maken van de opties die het adverteren via social media juist zo effectief maken.

Denk hierbij aan remarketing (mensen bereiken met wie je al eerder in contact bent geweest, bijvoorbeeld websitebezoekers) en het creëren van lookalike audiences (vergelijkbare doelgroepen van je bestaande doelgroepen). Dit zijn belangrijke punten om social media marketing op de goede manier in te zetten. Door het grote bereik van deze kanalen ben je anders al snel erg veel geld kwijt zonder resultaat, en dat is nou juist niet de bedoeling. Maar met de juiste kennis wordt het een kanaal met een enorm potentieel aan extra omzet.

Interesse om jouw social media marketing naar een hoger niveau te tillen?

Aan de hand van jouw doelstellingen en doelgroep maken wij een concreet social media plan voor de advertentiecampagnes. Hier kijken we welke advertentievormen gaan werken voor jou en zetten we de campagnes op. Zodra de campagnes actief zijn, zullen wij deze dagelijks monitoren en aan de hand daarvan het resultaat optimaliseren.

Starten met social media marketing?

Laten we dan snel afspreken.

FAQ over social media marketing

Wat is social media marketing?

Social media marketing is het gebruiken van social media platformen om producten, diensten, bedrijven of websites te promoten onder specifieke doelgroepen. Social media marketing zet je in als marketingstrategie, waarbij je een keuze maakt voor bepaalde social media kanalen en de manier waarop je deze inzet.

Wat doet een social media marketing bureau?

Een social media bureau – zoals Digital Inside – zorgt voor een ijzersterke social media strategie, waarmee jij gericht bezoekers naar je website haalt. Dat kan zowel organisch, maar ook betaald. Een social media marketing bureau kent alle ins en outs van social media en is als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden binnen de kanalen. Houd jij dus tijd over voor andere belangrijke zaken rondom je bedrijf.

Waarom is social media marketing zo belangrijk?

Mensen worden steeds kritischer op bedrijven. Ze willen weten wie het bedrijf is, wat ze doen en waarom zij daar een aankoop of aanvraag moeten doen. Met social media marketing zorg jij ervoor dat je op een laagdrempelige manier jouw bedrijf in de markt zet. Met leuke updates afgewisseld met andere content die naar jouw bedrijfswebsite leidt, trek je veel gerichte bezoekers naar je website en kan je jouw klanten van waardevolle informatie voorzien. 

Waarom zou je social media marketing uitbesteden aan Digital Inside?

Digital Inside kan social media optimaal inzetten voor jouw bedrijf. Onze social media marketing specialisten nemen graag de strategievorming, monitoring en social advertising uit handen. Je bespaart veel tijd & energie en daarnaast weet je zeker dat jouw kanalen bij de experts in goede handen zijn. Door dagelijkse betrokkenheid in de wereld van social media weten we als geen ander hoe je om moet gaan met uitdagingen en doelstellingen.

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.