Data & Optimalisatie

Server-side tagging

Wil jij meer controle en veiligheid in je data-collectie? Kies voor server-side tagging en optimaliseer je digitale marketing.

  • Veilige en efficiënte dataverwerking
  • Betrouwbare retargeting
  • Slimme integraties en configuraties
  • Transparante en meetbare resultaten

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo
Guido presentatie
Server-side tagging

Wat is het?

Server-side tagging is een techniek waarbij metingen met betrekking tot gebruikersgedrag niet vanuit de browser van de websitebezoeker (client side) worden uitgevoerd, maar vanuit een serveromgeving (server side). Zo heb je zelf volledig de controle en ben je niet meer afhankelijk van third-party cookies voor het verzamelen van gegevens. Zo versterk je niet alleen de privacy van je gebruikers, maar werkt je website ook een stuk sneller voor je bezoekers. Dit verbetert niet alleen de algehele gebruikerservaring, maar kan ook leiden tot meer conversies en hogere klanttevredenheid.

Maikel
WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Neem contact op

Maak er gebruik van

De voordelen van server-side tagging

  • Snellere laadtijden en efficiënter resourcegebruik
  • Verhoogde veiligheid en privacy
  • Betere gegevensnauwkeurigheid en betrouwbaardere analyses
  • Verbeterde functionaliteit door geavanceerde integraties en flexibele data-verwerking

Implementatie en migratie

Als je al een website hebt, migreren we je tags naar een server-side tagging architectuur. Net een nieuwe website waar nog niks op ingesteld staat? Ook geen probleem: we voorzien je gloednieuwe website van alles wat je nodig hebt en implementeren efficiënte server-side tagging. Zo worden je trackingcodes direct correct beheerd en blijft je website optimaal presteren.

Tag management

Ons team van experts beheert je trackingcodes en tags en houdt ze up-to-date. Wij zorgen ervoor dat je tags voldoen aan de nieuwste trackingvereisten.

Prestatieoptimalisatie

We streven naar maximale prestatieoptimalisatie van je website door server-side tagging. Dit betekent niet alleen snellere laadtijden en een betere gebruikerservaring voor je bezoekers, maar ook meer en meer nauwkeurige data waar je analyses op los kan laten.

Gegevensanalyse

Met de extra gegevens die je verzamelt via server-side tagging gaat ons team aan de slag. Wij analyseren de gegevens en stellen rapporten op om je inzicht te geven in het gedrag van je website bezoekers. Deze inzichten helpen jou dan weer met het nemen van datagestuurde beslissingen voor je marketingstrategie.

Onderhoud en ondersteuning

Wij bieden continue ondersteuning en onderhoud. Zo zorgen wij ervoor dat je gegevensverzameling probleemloos blijft functioneren, en hoef jij je daar geen zorgen over te maken!

Meeting boven
Waarom kiezen voor

Digital Inside?

Server-side tagging is complex en Digital Inside beschikt over de expertise om jouw bedrijf te begeleiden in iedere stap van het proces. Het is onze taak om up-to-date te blijven van de constante veranderingen in het digitale marketing landschap en voor jou de nieuwste ontwikkelingen te implementeren. Server-side tagging is hier slechts een onderdeel van, en als full-service marketingbureau bieden we ook vele andere mogelijkheden binnen de digitale marketing:

  • Toegewijde personalisatie: elke website is uniek. Daarom passen we onze strategie aan aan jouw specifieke behoeften, of het nu eenvoudig of complex is.
  • Bewezen expertise: dankzij onze uitgebreide ervaring binnen digitale markeitng, webanalyse en web ontwikkeling, kunnen wij garanderen dat geen detail over het hoofd gezien wordt.

 

Groeiscan

Ontvang nu deze gratis online marketing scan in je mailbox

Gratis online marketing scan

De scan ontvang je meteen in je mailbox en kan je op elk moment starten. Na het doorlopen van een aantal vragen over marketing, branding, strategie en data ontvang je de uitkomsten in een rapport in je mailbox.

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Maikel helpt je graag bij al je vragen

Maikel

Starten met server-side tagging? Laten we dan snel afspreken.

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge