Digitaal adverteren

Digital Out Of Home (DOOH) adverteren

Bereik jouw doelgroep wanneer deze onderweg is.

  • Bereik automobilisten, studenten of juist winkelende consumenten
  • Vertoning op basis van locatie, tijden of het weer
  • Door digitale inkoop kun je starten met vrijwel elk budget

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo
Werk foto thomas desiree sven
DOOH

Wat is Digital Out Of Home?

Tegenwoordig hangen op steeds meer plekken in Nederland grote digitale schermen. Op deze schermen is het mogelijk om jouw advertentie te tonen op specifieke locaties en tijdstippen. Dit is een nieuwe vorm van adverteren en een beter alternatief voor een traditionele abri. Deze digitale schermen hangen op verschillende locaties zoals bushaltes, grote pleinen, en winkelcentra, maar ook langs snelwegen.

Werk foto vergadering meeting uitleg
De voordelen van

Digital Out Of Home

Via ons platform kunnen wij inkopen bij alle DOOH-aanbieders van Nederland. Dit zijn duizenden plekken in Nederland. Het voordeel van Digital Out of Home is dat wij de advertenties alleen laten zien op het moment dat jouw doelgroep waarschijnlijk in de buurt is.

 

werk joery

Targeting mogelijkheden

Digital Out Of Home biedt verschillende targeting mogelijkheden waarmee specifieke doelgroepen op specifieke locaties bereikt kunnen worden. Wil je als universiteit of hogeschool bepaalde studies uitlichten en aantrekkelijk maken voor toekomstige studenten? Adverteer dan doordeweeks in de ochtend in de buurt van middelbare scholen die havo, vwo en gymnasium aanbieden. Een van de vele mogelijkheden is namelijk het selecteren van schermen op basis van postcode. Deze targeting mogelijkheden zijn voor ontzettend veel branches interessant. Wil jij op warme dagen ijs promoten bij een winkelgebied of wil jij als schilder opvallen in een nieuwbouwwijk? Wij kunnen je hierbij helpen.

Groeiscan

Ontvang nu deze gratis online marketing scan in je mailbox

Gratis online marketing scan

De scan ontvang je meteen in je mailbox en kan je op elk moment starten. Na het doorlopen van een aantal vragen over marketing, branding, strategie en data ontvang je de uitkomsten in een rapport in je mailbox.

Neem Digital Out Of Home ook mee in jouw marketingstrategie

Een Digital Out Of Home strategie werkt versterkend bij een geïntegreerde marketingcampagne in combinatie met Social Media en Google Ads. Uiteraard werkt een Digital Out Of Home strategie als marketinginstrument om bekendheid te creëren voor jouw bedrijf, producten en/of diensten, ook zonder de combinatie met andere marketinginstrumenten. Zo kan je jouw merkbekendheid met een Digital Out Of Home campagne een enorme boost geven.

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Maikel helpt je graag bij al je vragen

Maikel

Starten met DOOH adverteren? Laten we dan snel afspreken.

"*" geeft vereiste velden aan

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge