ONLINE ADVERTEREN

Display Advertising

Een succesvolle online marketingcampagne kan eigenlijk niet zonder displays

  • Opvallen op onder andere Nu.nl, Marktplaats en De Telegraaf
  • Alle display formaten mogelijk. Statisch of geanimeerd
  • Ook retargeting van je websitebezoekers

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo

Display Advertising

Display Advertising is één van de vele mogelijkheden van online adverteren. Regelmatig wordt Display Advertising nog online bannering genoemd, maar inmiddels is Display Advertising echt veel meer dan alleen het inzetten van banners. Via beeldadvertenties en/of video uitingen kunnen wij namelijk precies jouw doelgroep bereiken en verrassen met de juiste boodschap op het juiste moment en aangepast aan het juiste apparaat.

Maikel
WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Neem contact op

Display Advertenties Retargeting

Het is je vast weleens opgevallen. Je verlaat een bepaalde website en ziet op de volgende website display ads met relevante producten. Deze techniek van display adverteren heet remarketing. Remarketing heeft het doel meer verkopen te realiseren met een relevante advertentieboodschap. Dit wordt gedaan door bezoekers van een website terug te laten keren naar die van jou om zo de eerder gestarte verkoop af te ronden.

Thomas Desirée Sven

Hulp bij Display Advertising

Benieuwd geworden naar onze aanpak? Neem contact met ons op! Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

  • Geanimeerde HTML5 banner design, social en video advertising
  • Verschillende display netwerken (bijvoorbeeld Nu.nl, Marktplaats en Telegraaf)
  • Meetbare performance: van views tot kosten per conversie
Werken aan YouTube adverteren

Klanten binden met Display Advertising

Bestaande klanten wil je aan je binden, onder andere met goede dienstverlening of relevante video’s. Die klanten wil je echter juist niet lastigvallen met de oproep tot het opnieuw kopen van precies hetzelfde product. Met goede targeting en instellingen van Display Advertising kan je bestaande klanten een positieve boodschap laten zien.

Merkbekendheid en productbekendheid vergroten

Wil je meer bekendheid voor je merk of je producten? Ook dan is Display Advertising een middel dat je goed kan gebruiken. Display advertenties zijn te plaatsen op de grootste websites van Nederland, zoals Nu.nl, De Telegraaf, Buienrader en Marktplaats. Mocht het een internationale campagne zijn, dan zijn ook buitenlandse websites een mogelijkheid.

Het leuke van display advertenties is dat we realtime testen wat voor soort advertentie het beste werkt. Door te testen kunnen we optimaliseren en verbeteren wij de resultaten van de campagnes.

Alle display formaten mogelijk. Statisch of geanimeerd

Als jij je boodschap duidelijk hebt, maken wij al je advertenties. Volledig in de stijl van je bedrijf, merk of product, of in een nieuwe, frisse stijl. Wij werken met vaste pakketten met alle gangbare formaten voor banners. Die kun je krijgen als statische (stilstaande) advertentie of geanimeerd (HTML5).

Groeiscan

Ontvang nu deze gratis online marketing scan in je mailbox

Gratis online marketing scan

De scan ontvang je meteen in je mailbox en kan je op elk moment starten. Na het doorlopen van een aantal vragen over marketing, branding, strategie en data ontvang je de uitkomsten in een rapport in je mailbox.

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Maikel helpt je graag bij al je vragen

Maikel

Starten met Display Advertising?
Laten we dan snel afspreken.

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge