SEO

SEO voor webshops

Webshops zijn ongekend populair. Nederlanders kopen steeds meer van hun producten online en geven er ook steeds meer geld uit. Hoe hoe kom je met jouw webshops bovenaan in Google. Wij helpen je hier graag bij!

 • Kom bovenaan in Google
 • Maak een succes van jouw product
 • Meetbare resultaten

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo

SEO voor Webshop

Het optimaliseren van je webshop zodat je beter gevonden wordt op Google is geen kwestie van minuten. Gezien het feit dat de onlinewereld constant onderhevig is aan verandering, moet je blijven optimaliseren. We zeggen dan ook vaak: ‘een goede website is nooit af.’ Search Engine Optimalization bestaat uit drie onderdelen: 

 Linkbuilding: deze SEO-techniek is van groot belang voor de vindbaarheid van je webshop. Wanneer je website veel externe verwijzingen heeft, kent Google je meer autoriteit toe. Hoe meer autoriteit je hebt op hetgeen wat een potentiële klant zoekt op Google, hoe hoger je komt in de zoekresultaten. Omdat de concurrentie vaak ook bezig is met het vergaren van die verwijzingen, is het belangrijk dat je bezig blijft met linkbuilden. Digital Inside beschikt over een team van SEO-specialisten die dit intensieve proces voor je uit handen kan nemen.  

 Content Optimalisatie: Google is in de afgelopen jaren steeds slimmer geworden en kan relevante content herkennen. Waar je vroeger nog een hogere ranking kon behalen door je webpagina’s aan te vullen met kwantitatieve content, moet je nu steeds meer zorgen voor kwalitatief sterke inhoud. Het is hierbij belangrijk dat je webshop zo goed mogelijk aansluit op wat de koper zoekt. Door ervaring en kennis weten de specialisten van Digital Inside precies hoe je webshop er uit moet zien voor een hoge Google-ranking. 

 Technische optimalisatie: naast het optimaliseren van de content van je webshop, moet je ook aan de slag met technische verbeteringen. Denk bijvoorbeeld aan zaken als de mobielvriendelijkheid van je pagina, de snelheid van je website, beveiliging en nog meer. In de snel bewegende wereld van online marketing is het belangrijk dat je up-to-date blijft en tijdig de technische optimalisaties doorvoert. 

We kunnen ons goed voorstellen dat je meer aan je hoofd hebt dan de SEO voor je webshop. Wil je dit uitbesteden? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Zo kan jij je weer focussen op alle andere zaken die belangrijk zijn voor je bedrijf! 

werk desiree sven

Waarom SEO uitbesteden?

Het uitbesteden van de SEO voor webshops is niet ongebruikelijk. Het is namelijk echt vakwerk om de concurrentie te verslaan. De voordelen om SEO uit te besteden:  

 • Tijdsbesparing: de zoekmachine optimalisatie voor webshops is een tijdrovend proces. Aangezien je deze tijd waarschijnlijk goed kan gebruiken om aan je bedrijf te werken, kan het uitbesteden van SEO een ideale uitkomst zijn.  
 • Expertise: de onlinewereld staat niet stil. Bij Digital Inside zijn we altijd op de hoogte van de laatste Google updates. Je bent verzekerd van een ervaren team dat beschikt over de juiste kennis. 
 • Meer conversies: dit is misschien wel de beste reden om de SEO voor je webshop uit te besteden. Onze data-driven aanpak heeft zichzelf al meerdere keren bewezen. Bekijk ook eens onze cases en raak overtuigd van onze aanpak.  

Maikel
WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Neem contact op

Wat doen we?

Je webshop SEO aan ons uitbesteden? De ervaren SEO-specialisten van Digital Inside gaan voor je aan de slag met de volgende zaken:

 • Online marketing strategie: als je online succesvol wil zijn, is een goede strategie van essentieel belang. Digital Inside heeft al veel bedrijven naar de next level geholpen en heeft dus ervaring met het maken van strategieën op maat. 
 • Zoekwoordenonderzoekwelke zoekwoorden zijn populair onder je doelgroep en op welke zoekwoorden kan je hoger komen te staan in Google. Een gedegen zoekwoordenonderzoek is hét startpunt voor een goede SEO-strategie. 
 • SEO-teksten schrijvenzoals al eerder benoemd, is het hebben van kwalitatief sterke content op je website een must voor een hoge Google-ranking. We beschikken over creatieve content creators die weten waar een sterke tekst aan moet voldoen. 
 • Linkbuildingeen van de belangrijkste zaken voor een hoge ranking. Ons ervaren linkbuilding-team neemt dit tijdrovende onderdeel vol enthousiasme van je over. 
 • Structured data op orde brengen: structured data is onmisbaar voor je SEO-strategie. Je zorgt voor een prominentere en visueel aantrekkelijkere vertoning op Google en je genereert meer verkeer. Daarnaast geef je context aan je content. Daardoor begrijpen zoekmachines beter wat er op je website te vinden staat. 
 • Dashboardsbij Digital Inside geloven we in transparantie. Om die reden geven de klant altijd inzicht in de resultaten. Dat doen we door middel van overzichtelijke, visuele dashboards. De klant weet zo precies wat een lead kost en wordt meegenomen in de online groei. Groeien doen we namelijk samen. 

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere van deze diensten. Neem contact met ons op of kom eens langs op ons kantoor in Utrecht! 

Groepsfoto

Waarom kies je voor Digital Inside? 

 • Het team van Digital Inside gaat professioneel, strategisch en doelgericht aan de slag. We proberen écht te begrijpen waar jouw business over gaat en denken altijd met de klant mee.
 • We zijn tech-savvy! We houden de ontwikkelingen van de online marketingwereld voortdurend in de gaten en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends.  
 • Onze data-driven werkwijze bewijst keer op keer zeer effectief te zijn. We kunnen campagnes sturen door middel van kennis en laten ons niet leiden door onderbuikgevoel.
 • Transparantie is voor ons en voor onze klanten heel erg belangrijk. Bij ons heb je altijd grip op je uitgaven en ben je altijd op de hoogte van onze activiteiten.  
 • Bij ons zijn de lijnen kort. Heb je een vraag of opmerking? Dan zal je bijna altijd binnen een dag reactie ontvangen.  

Groeiscan

Ontvang nu deze gratis online marketing scan in je mailbox

Gratis online marketing scan

De scan ontvang je meteen in je mailbox en kan je op elk moment starten. Na het doorlopen van een aantal vragen over marketing, branding, strategie en data ontvang je de uitkomsten in een rapport in je mailbox.

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Maikel helpt je graag bij al je vragen

Maikel

Starten met SEO voor webshops? Laten we dan snel afspreken.

"*" geeft vereiste velden aan

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge