CONTENT & CREATIE

Content Strategie

Samen komen we tot de beste content route voor jouw bedrijf.

  • We bepalen samen je doelen
  •  We verdiepen ons in jouw doelgroep
  • Samen creëren we content voor elke fase in de customer journey
  • Duidelijke content planning en resultaten

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo
Guido presentatie

De juiste contentstrategie

Bij content marketing draait het om het maken en verspreiden van waardevolle content voor jouw doelgroep. Content marketing doe je niet “een beetje erbij.” Je kan het veel beter starten vanuit een steengoede contentstrategie. Heb jij nog geen contentstrategie? Geen probleem, wij staan te springen om je hierbij te helpen.

Maikel
WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Neem contact op

We bepalen samen de doelen

Duidelijke doelen zijn altijd het vertrekpunt van een samenwerking. Weten we je doelen dan gaan we onderzoeken welke content het beste aansluit bij jouw doelgroep en doelstellingen.

We verdiepen ons in jouw doelgroep

We kijken wat ze bezighoudt, luisteren naar welke vragen ze hebben en gaan na tegen welke problemen ze aanlopen. Hierdoor weten we op welk vlak we ze het meest kunnen triggeren. We verdiepen ons ook in de denkwijze, wensen, interesses en gedrag van je klanten. Dit doen wij voor zowel B2C als B2B bedrijven.

We bepalen de boodschap per fase in de Customer Journey

We begrijpen inmiddels je doelgroep en weten tegen welke problemen zij aanlopen. In combinatie met de geformuleerde doelstellingen gaan we bepalen welke boodschap we uitwerken per fase in de customer journey.

We maken een content planning

We maken een planning voor het creëren, plaatsen en verspreiden van de content. Zo kunnen we eenvoudig inspelen op actuele evenementen en gelegenheden. Hierin kan ook vermeld worden welke platformen er gebruikt gaan worden en wie daar verantwoordelijk voor is. Ook handig om te weten is dat lange artikelen beter scoren bij Google. Google waardeert pagina’s meer wanneer er relevante en kwalitatief goede content op staat. Lange artikelen worden vaker gedeeld waardoor je site meer kwalitatieve backlinks genereert. Je wil natuurlijk het meeste uit de content halen, dus ook hier gaan we mee aan de slag.

Meten en verder optimaliseren van content

We meten het effect. Met Google Analytics kunnen we je conversie, clicks en bezoekers in de gaten houden. Hiermee leren we ook weer meer over de bezoekers van je website. Met Google Search Console kunnen we zien op welke zoekwoorden de bezoekers je site hebben gevonden. Verder hebben we ook nog online marketing dashboards voor de resultaten en het bereik van social media content.

Werken aan YouTube adverteren
DE BASIS VAN AL JOUW CONTENT

Een goede contentstrategie

Vanuit een duidelijke contentstrategie helpen wij bedrijven content te creëren die aansluit bij het merk en bij de (potentiële) klanten. Wij mixen de mogelijkheden van Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin, Video en SEO samen tot de beste content route voor jouw bedrijf.

De ontwikkeling van content marketing gaat snel. Er komen steeds weer nieuwe mogelijkheden bij. Wij houden dit goed in de gaten en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends.

Groeiscan

Ontvang nu deze gratis online marketing scan in je mailbox

Gratis online marketing scan

De scan ontvang je meteen in je mailbox en kan je op elk moment starten. Na het doorlopen van een aantal vragen over marketing, branding, strategie en data ontvang je de uitkomsten in een rapport in je mailbox.

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Maikel helpt je graag bij al je vragen!

Maikel

Starten met content strategie? Laten we dan snel afspreken!

"*" geeft vereiste velden aan

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge