Contentstrategie

Samen komen we tot de beste content route voor jouw bedrijf

 

Samen komen we tot de beste content route voor jouw bedrijf

 

Content marketing als onderdeel van je marketingstrategie

Bij content marketing draait het om het maken en verspreiden van waardevolle content. Het doel daarvan is om een winstgevende klantrelatie op te bouwen. Dit is een doel wat grotendeels aansluit bij algemene doelstellingen van een bedrijf.

Vanuit een duidelijke contentstrategie helpen wij bedrijven content te creëren die aansluit bij het merk en bij de (potentiële) klanten. Wij mixen de mogelijkheden van Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin, video en SEO samen tot de beste content route voor jouw bedrijf. 

De ontwikkeling van content marketing gaat snel. Er komen steeds weer nieuwe mogelijkheden bij. Wij houden dit goed in de gaten en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. 

Advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

Advies nodig voor een goede contentstrategie?

Deel je doelstellingen met ons
Laat ons je inspireren met onze succesvolle aanpak
Samen aan de slag voor online groei

Aanpak voor een contentstrategie

Met het doorlopen van deze stappen ontwikkelen we een strategie voor jou die aansluit op je bedrijf:

We bepalen samen je doelen.

We gaan daarbij na of ze enigszins aansluiten op de marketingdoelstellingen.

We gaan je doelgroep bepalen.

We kijken wat ze bezighoudt, luisteren naar welke vragen ze hebben en gaan na tegen welke problemen ze aanlopen. Hierdoor weten we op welk vlak we ze het meest kunnen triggeren. We verdiepen ons ook in de denkwijze, wensen, interesses en gedrag van je klanten.

We bepalen de informatie voor je klanten.

We kennen je doelgroep en weten tegen welke problemen zij aanlopen. In combinatie met de geformuleerde doelstellingen kunnen we gaan bepalen welke informatie we hen aan gaan bieden. Met deze informatie kunnen we unieke content voor je bedrijf gaan maken.

We maken een content planning.

We maken een planning voor het maken en plaatsen van je content. Zo kunnen we eenvoudig inspelen op actuele evenementen en gelegenheden. Hierin kan ook vermeld worden welke platformen er gebruikt gaan worden en wie daar verantwoordelijk voor is. Ook handig om te weten is dat lange artikelen beter scoren bij Google. Google waardeert pagina’s meer wanneer er relevante en kwalitatief goede content op staat. Lange artikelen worden ook vaker gedeeld waardoor je site ook meer kwalitatieve backlinks genereert. Je wil natuurlijk het meeste uit de content halen, dus ook hier gaan we mee aan de slag.

We gaan je doelgroep opzoeken.

We willen dat mensen de content gaan lezen, en dat gebeurt niet zomaar. Daarom is het slim om de content te delen op social media. Afhankelijk van je doelgroep wordt er een keuze gemaakt op welke platformen we de content gaat plaatsen. Hierbij is het ook belangrijk dat de site mobielvriendelijk is. Vaak zitten mensen op hun smartphone wanneer ze op platformen rondneuzen.

We meten het effect. Met Google Analytics kunnen we je conversie, clicks en bezoekers in de gaten houden. Hiermee leren we ook weer meer over de bezoekers van je website. Met Google Search Console kunnen we zien op welke zoekwoorden de bezoekers je site hebben gevonden.

Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag met content marketing? Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van de juiste contentstrategie voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Hier worden we blij van:

  • Al enkele jaren verzorgd Digital Inside onze SEO. Niet alleen hebben Guido en Katrina ons na een website probleem door een ander veroorzaakt, weer op de rit geholpen. Ze zijn uiterst flexibel en meedenkend en zeer plezierig om mee te werken. Ik kan ze zeker aanbevelen!

    SEA Bureau voor cateringbedrijf
    Your Choice Catering

Zij kozen voor Digital Inside: 

 
 

Download nu het gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei! 

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het gratis whitepaper binnen 24 uur in je mailbox. Je meldt je dan ook automatisch aan voor onze nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing. Afmelden voor nieuwsbrief is natuurlijk altijd weer mogelijk. 

Gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei 

Loop jij vast in de groei van je website? Of heb je moeite om een goede online strategie uit de werken voor jouw bedrijf? Download dan nu dit whitepaper

Al ruim 300x gedownload in 2019

Met handige tips & tricks

Op basis van praktijkervaring

Ja, mail mij dit gratis whitepaper >