fbpx

Experts in SEO

Zoekmachine Optimalisatie Bureau

Wil jij hoger komen in Google en meer organische bezoekers aantrekken naar je website? Top, dit vinden wij de leukste uitdagingen. Met onze SEO-diensten kunnen wij je zeker helpen

Technische SEO analyse van je website
Zoekwoorden analyses en rapportages
SEO teksten laten schrijven
Linkbuildingteam in huis

Meer weten? Laten we dan afspreken

Wij werken voor

Als zoekmachine optimalisatie bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 

Op zoek naar een Zoekmachine Optimalisatie Bureau

Een goede website zorgt alleen voor conversies wanneer er ook voldoende website bezoekers aangetrokken worden. Hiervoor is het belangrijk je site te optimaliseren voor zoekmachines, zoals Google, Bing of Yahoo. Zoekmachine optimalisatie is iets wat je zelf kan doen tot op zekere hoogte, maar voor echt resultaat met gegarandeerde successen kan je beter je zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een bureau met kennis van en liefde voor het vak.

Waarom is zoekmachine optimalisatie nodig? 

Een zoekmachine optimalisatie bureau zorgt voor een goede optimalisering van je website voor zoekmachines. Dit proces staat bekend als Search Engine Optimisation (SEO), en zorgt ervoor dat je website sneller vindbaar is online door een hogere positie in zoekmachines. Hoe beter de SEO optimalisatie, hoe meer website verkeer. 

Mensen die op zoek zijn naar een bepaald product of dienst beginnen de zoektocht meestal in Google. Hier wordt een relevante zoekterm ingeven, waarna Google – op basis van deze zoekterm – de meest gepaste resultaten toont. Voor websites is het uiterst belangrijk om zo hoog mogelijk in die resultaten te verschijnen, aangezien er slechts zelden geklikt wordt op websites die niet op de eerste 5 plaatsen verschijnen. Want zeg nou zeg, wanneer heb jij voor het laatst verder geklikt naar de 2e pagina van Google? 

Door te investeren in Google Ads – betaalde advertenties – is het mogelijk om een eerste plaats in de resultaten kopen. Hoewel dit zeker een efficiënte manier is om zo veel mogelijk bezoekers naar je website te halen, betekent dit ook dat je iedere keer moet betalen voor bezoekers die op je advertentie klikken. Met een plaatsje in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten, ben je echt zeker van een kost-efficiënte langetermijnoplossing.

Hoe hoog jouw website scoort in de zoekresultaten wordt bepaald door een complex algoritme. Google gaat alle pagina’s op het internet af en scant ze op een aantal elementen. Door bepaalde elementen toe te passen op je website, en bepaalde onderdelen te optimaliseren, zorg je ervoor dat Google je website en de structuur beter begrijpt. Wij kunnen je zeker enkele SEO tips geven waar je zelf mee aan de slag kunt, maar met een zoekmachine optimalisatie bureau kan je pas echt het verschil maken.

Online Marketing diensten vanaf €250

 

 Een complete marketing dienst of een losse dienst

 Elke maand een dashboard met resultaten

 Maandelijks opzegbaar

 Altijd online groei

Wat doet een zoekmachine optimalisatie bureau?

Om je website te optimaliseren voor zoekmachines, is het eerst belangrijk om na te gaan welke zoektermen voor jou relevant zijn en jouw klanten intypen in de zoekbalk online.  Het is namelijk belangrijk dat je je website voor deze zoektermen optimaliseert. Die zoektermen, of keywords, kunnen achterhaald worden door een analyse of een zoekwoordenonderzoek.  Digital Inside beschikt over de juiste tools om na te gaan welke keywords belangrijk zijn voor jouw industrie, wat het zoekvolume is en hoeveel concurrentie er is op deze zoekwoorden. 

Na de keyword analysis gaan we aan de slag met de content van de website. We zorgen ervoor dat de website SEO geoptimaliseerd wordt door te kijken naar de:

  • juiste vermelding van de zoekwoorden en synoniemen
  • URL structuur
  • linkstructuur (intern & extern)
  • afbeeldingen met relevante alt tags 
  • een goed ingevulde metatitel & meta descriptie 
  • hiërarchie in tekst en opbouw
  • user experience, navigatie. gebruikersvriendelijkheid en logische opbouw 

Staat eenmaal de basis van de website goed, dan gaan starten we met linkbuilding. Het zorgen voor goede links van andere websites naar jouw website is nog altijd een belangrijke factor om hoger te komen in de zoekresultaten. 

Het uitbesteden van je SEO aan een zoekmachine optimalisatie bureau als Digital Inside, garandeert een totaaloplossing. Hoog ranken in Google kost altijd tijd, en is een investering. Maar wanneer je hoog in de zoekresultaten verschijnt is dit het zeker waard! 

SEO Diensten om jouw website op de 1ste plek te krijgen

Technische SEO analyse van je website
Zoekwoorden analyses en rapportages
SEO teksten laten schrijven
Linkbuilding 

Gratis SEO check ontvangen?

De SEO check is het perfecte begin om te zien wat de mogelijkheden zijn om beter gevonden te worden door jouw doelgroep en hoger in zoekmachines zoals Google en Bing te komen.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis SEO check binnen 24 uur in je mailbox. Je geeft hiermee toestemming dat we je toevoegen aan onze leuke nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing.

 

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.