Digital Inside

Zoekmachine Optimalisatie Bureau

Wil jij hoger komen in Google en meer organische bezoekers aantrekken naar je website? Top, dit vinden wij de leukste uitdagingen. Met onze SEO-diensten kunnen wij je zeker helpen:

 • Technische SEO analyse van je website
 • Zoekwoorden analyses en rapportage
 • SEO teksten laten schrijven
 • Linkbuildingteam in huis

Guido

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo
vergadering werk meeting
Op zoek naar

Een zoekmachine optimalisatie bureau

Een goede website zorgt alleen voor conversies wanneer er ook voldoende website bezoekers aangetrokken worden. Hiervoor is het belangrijk je site te optimaliseren voor zoekmachines, zoals Google, Bing of Yahoo. Zoekmachine optimalisatie is iets wat je zelf kan doen tot op zekere hoogte, maar voor echt resultaat met gegarandeerde successen kan je beter je zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een bureau met kennis van en liefde voor het vak.

Werk foto vergadering meeting uitleg
Laat Digital Inside je helpen

Waarom is zoekmachine optimalisatie nodig?

Een zoekmachine optimalisatie bureau zorgt voor een goede optimalisering van je website voor zoekmachines. Dit proces staat bekend als Search Engine Optimisation (SEO), en zorgt ervoor dat je website sneller vindbaar is online door een hogere positie in zoekmachines. Hoe beter de SEO optimalisatie, hoe meer website verkeer.

Mensen die op zoek zijn naar een bepaald product of dienst beginnen de zoektocht meestal in Google. Hier wordt een relevante zoekterm ingeven, waarna Google – op basis van deze zoekterm – de meest gepaste resultaten toont. Voor websites is het uiterst belangrijk om zo hoog mogelijk in die resultaten te verschijnen, aangezien er slechts zelden geklikt wordt op websites die niet op de eerste 5 plaatsen verschijnen. Want zeg nou zeg, wanneer heb jij voor het laatst verder geklikt naar de 2e pagina van Google?

Door te investeren in Google Ads – betaalde advertenties – is het mogelijk om een eerste plaats in de resultaten kopen. Hoewel dit zeker een efficiënte manier is om zo veel mogelijk bezoekers naar je website te halen, betekent dit ook dat je iedere keer moet betalen voor bezoekers die op je advertentie klikken. Met een plaatsje in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten, ben je echt zeker van een kost-efficiënte langetermijnoplossing.

Hoe hoog jouw website scoort in de zoekresultaten wordt bepaald door een complex algoritme. Google gaat alle pagina’s op het internet af en scant ze op een aantal elementen. Door bepaalde elementen toe te passen op je website, en bepaalde onderdelen te optimaliseren, zorg je ervoor dat Google je website en de structuur beter begrijpt. Wij kunnen je zeker enkele SEO tips geven waar je zelf mee aan de slag kunt, maar met een zoekmachine optimalisatie bureau kan je pas echt het verschil maken.

LET'S WORK TOGETHER

DOE DE SCAN

Wil jij het maximale uit jouw online marketing halen? Doe dan nu de scan en check hoe jij scoort!

Doe de groeiscan
Werk foto anneloes karen
Laat Digital Inside je helpen

Wat doet een zoekmachine optimalisatie bureau?

Om je website te optimaliseren voor zoekmachines, is het eerst belangrijk om na te gaan welke zoektermen voor jou relevant zijn en jouw klanten intypen in de zoekbalk online.  Het is namelijk belangrijk dat je je website voor deze zoektermen optimaliseert. Die zoektermen, of keywords, kunnen achterhaald worden door een analyse of een zoekwoordenonderzoek.  Digital Inside beschikt over de juiste tools om na te gaan welke keywords belangrijk zijn voor jouw industrie, wat het zoekvolume is en hoeveel concurrentie er is op deze zoekwoorden.

Na de keyword analysis gaan we aan de slag met de content van de website. We zorgen ervoor dat de website SEO geoptimaliseerd wordt door te kijken naar de:

 • juiste vermelding van de zoekwoorden en synoniemen
 • URL structuur
 • linkstructuur (intern & extern)
 • afbeeldingen met relevante alt tags
 • een goed ingevulde metatitel & meta descriptie
 • hiërarchie in tekst en opbouw
 • user experience, navigatie. gebruikersvriendelijkheid en logische opbouw

Staat eenmaal de basis van de website goed, dan gaan starten we met linkbuilding. Het zorgen voor goede links van andere websites naar jouw website is nog altijd een belangrijke factor om hoger te komen in de zoekresultaten.

Het uitbesteden van je SEO aan een zoekmachine optimalisatie bureau als Digital Inside, garandeert een totaaloplossing. Hoog ranken in Google kost altijd tijd, en is een investering. Maar wanneer je hoog in de zoekresultaten verschijnt is dit het zeker waard!

Welke SEO diensten biedt Digital Inside aan?

Dit zijn onze SEO diensten om jouw website op de eerste plek te krijgen:

Maikel helpt je graag bij al je vragen!

Maikel

Wil jij graag hulp bij SEO? Laten we dan snel afspreken!

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge