Zoekmachine optimalisatie

Linkbuilding uitbesteden

Ben jij op zoek naar een linkbuilding bureau? Ons team staat dan voor je klaar.

  • Ervaren linkbuilding team
  • Aanpak succesvol bij start-ups en corporates
  • Tevreden klanten
  • Transparante werkwijze en meetbaar resultaat

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo
Anneloes
Op zoek naar goede links

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Misschien wel het belangrijkste onderdeel. Want een prachtige website is niet voldoende om een hoge positie te krijgen in zoekmachines. Een belangrijk onderdeel om hoger te komen in zoekmachines zijn links. Zowel interne links als externe links zijn belangrijk. Zet hiervoor een linkbuilding bureau in.

Zonder links komt je niet bovenaan in Google

Zolang andere websites geen verwijzingen naar jouw website plaatsen, vinden zoekmachines jouw website minder interessant om hoog te tonen in de zoekmachines. Google en Bing kunnen met algoritmes het aantal verwijzingen vrij eenvoudig achterhalen. Simpel gezegd: hoe meer links naar jouw website, hoe populairder je bent volgens Google. Toch is het niet slim om zomaar zoveel mogelijk links te plaatsen op externe websites, want als je het verkeerd doet straft Google dit juist af. Wil jij hoger komen door middel van linkbuilding, dan kunnen wij als linkbuilding bureau hierbij helpen. Samen bespreken we de doelstellingen, kiezen we de belangrijkste zoekwoorden en zorgen we voor een goed en natuurlijk linkprofiel naar jouw website.

werk desiree sven

Hoeveel links heb ik eigenlijk nodig?

Een vraag die we bijvoorbeeld veel krijgen is hoeveel links eigenlijk nodig zijn. Dit is lastig te beantwoorden, want dit hangt van verschillende factoren af. Wat wel altijd belangrijk is zijn de volgende punten:

  • Hoe meer relevante links naar een bepaalde pagina hoe beter.
  • Alleen maar links naar de homepage is niet voldoende. Wij kijken per pagina hoeveel links er nodig zijn.
  • Een continue groei is belangrijk. Want in één keer van 0 naar 100 links is leuk, maar zoekmachines achterhalen ook de groei over een periode. Als een concurrent in totaal minder verwijzende links heeft, maar wel meer groei over een bepaalde periode, dan kan deze hoger komen in zoekmachines.

Koffiepauze

Linkbuilding uitbesteden aan professionals

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Het zorgt ervoor dat je SEO teksten hoger in Google komen. Het klinkt eenvoudig, maar je kan vervelende fouten maken en in de praktijk kost dit toch een flink aantal uren voor een bedrijf. Onze SEO-specialisten in Utrecht hebben veel praktijkervaring in linkbuilding en kunnen helpen met de organische groei van het aantal verwijzende links naar jouw website. Ben je op zoek naar een linkbuilding bureau? Neem dan contact met ons op!

Wat is belangrijk voor een goede externe link

Wil je zelf aan de slag met linkbuilding, dan moet je zeker op de volgende factoren letten wanneer je een link plaatst. Wanneer je samenwerkt met Digital Inside dan doen wij dit natuurlijk voor je.

  1. Allereerst: let op de relevantie. Is het een relevante website voor jou om een link op te plaatsen. Heb je een website over auto’s, dan is een verwijzing vanuit een website over fruit niet relevant.
  2. Daarnaast: kijk naar de autoriteit van de website. Is de kwaliteit van de website wel voldoende? Dit kan je zien aan bijvoorbeeld de Page Authority en de Domain Authority. Een handige plug-in om deze scores te achterhalen is die van MOZ of die van Majestic.
  3. Ten slotte: let op het aantal links. Hoeveel andere links staan er al op de website? Simpel gezegd kan een website 100 punten weggeven aan backlinks. Als er al 99 andere links op een website staan, dan heeft het een stuk minder impact dan wanneer er slechts 10 andere links op een website staan.
Groeiscan

Ontvang nu deze gratis online marketing scan in je mailbox

Gratis online marketing scan

De scan ontvang je meteen in je mailbox en kan je op elk moment starten. Na het doorlopen van een aantal vragen over marketing, branding, strategie en data ontvang je de uitkomsten in een rapport in je mailbox.

werk joery

Links binnen je website

Naast externe links zijn interne links op je website ook belangrijk. Gelukkig heb je dit zelf in de hand, waardoor je dit dus goed kan uitvoeren. Voor een goede interne linkopbouw kan je uitgaan van 1 tot 3 interne links op een webpagina en 1 relevante externe link.

Samenwerken met een linkbuilding bureau

Linkbuiling is tegenwoordig bijna niet meer zelf te doen. De complexiteit is hoog en als de concurrentie met een linkbuilding bureau werkt, dan zal deze een enorme voorsprong krijgen die bijna niet meer is in te halen. Je mag het natuurlijk zelf proberen op te pakken, maar besluit je toch een linkbuilding bedrijf nodig te hebben dan staan wij voor je klaar.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een methode om andere websites te laten linken naar jouw website. Linkbuilding is belangrijk, want veel goede en relevante links naar een website is een signaal aan zoekmachines dat een website interessanter is voor een bepaald onderwerp dan een andere website met mindere externe links. Heeft jouw website veel goede links, dan is de kans groter dat het hoger komt in de resultaten van zoekmachines.

Wat is ABC linkbuilding?

Om te veel direct heen en weer linkbuilding te voorkomen wordt vaak een ABC linkruil toegepast. Dit houdt in dat 3 websites onderling gaan ruilen, waarbij website A linkt naar website B, website B linkt naar website C en vervolgens website C weer naar website A. 

Waar moet je op letten bij linkbuilding?

Voordat je start met linkbuilding is het verstandig om goed vooronderzoek te doen naar de kwaliteit van de website waar je mee wilt gaan ruilen. Belangrijk is dat de website relevante inhoud heeft voor jouw website. Net zo belangrijk is de kwaliteit van de website. Check daarom altijd minimaal de spamscore, DA score en PA score.

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Maikel helpt je graag bij al je vragen

Maikel

Starten met linkbuilding? Laten we dan snel afspreken.

"*" geeft vereiste velden aan

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge