hét visitekaartje van een bedrijf

Professionele bedrijfswebsite

Wij bouwen de beste bedrijfswebsites in WordPress en helpen je daarna met de vervolgstappen voor online groei.

  • Samen bespreken we doelstellingen
  • Wij maken vervolgens een schets van de nieuwe website
  • Deze schets zetten wij om in een visueel ontwerp
  • Na de feedback bouwen we de website
  • We stellen Google Analytics in en zorgen voor de campagnes

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo
Desiree laptop
Wij maken

Professionele bedrijfswebsites

Een bedrijfswebsite is hét visitekaartje van een bedrijf. Potentiële klanten en opdrachtgevers vinden jouw product of dienst vandaag de dag nu eenmaal sneller online dan per telefoon of via mond-op-mondreclame. Een website biedt de mogelijkheid voor een laagdrempelige vorm van eerste contact met (nieuwe) klanten. Hierbij is een goede eerste indruk essentieel.

Het is van belang dat je website niet alleen een mooi design heeft, maar ook gebruiksvriendelijk is en gevonden wordt. Zonder professionele website loop je klanten mis, en dat wil je natuurlijk niet. Laat daarom door ons jouw bedrijfswebsite ontwikkelen.

desiree laptop
Nieuwe website nodig?

Neem dan contact met ons op voor een offerte

Waarom heb je een (nieuwe) bedrijfswebsite nodig?

Je vraagt je af of je bedrijf wel echt een (nieuwe) website nodig heeft. Tot nu toe heb je het immers altijd zonder gedaan; je huidige website is wat aan de oude kant maar kan nog best; je klanten weten je toch wel te vinden of je bent bang voor de kosten die het laten maken van een bedrijfswebsite met zich meebrengt. Om de volgende reden is het toch een goed idee om er serieus over na te denken:

Wij gaan verder dan alleen een mooi design

Website laten maken door Digital Inside

  • Van design tot en met contentmigratie
  • Focus van nieuwe website om meer conversies (orders, leads, omzet)
  • Flexibel CMS systeem (WordPress)
  • Inclusief onderhoud, beheer en Updates

Maikel
Ook een converterende website nodig?

Neem dan contact op

Waar moet je op letten bij het maken van een nieuwe website?

Wat heb je nodig om een eigen website te bouwen? Voorheen was een website bouwen een intensieve en specialistische klus waarvoor je uitgebreide kennis van html nodig had. De mogelijkheden van websites zijn door de jaren alleen maar gegroeid, maar het voordeel is dat er tools bestaan die het bouwproces hebben vereenvoudigd. Hierdoor is alleen voor sommige details enige kennis van code nodig. Je kan ervoor kiezen om een website te maken met een content management systeem (CMS) zoals WordPress of met een online website builder. Wij zetten de voordelen en nadelen van beide opties voor je op een rijtje.

Thomas Desirée Sven
Wist je dat we ook nog letten op de vindbaarheid in Google?

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bij het website bouwen wordt de vindbaarheid van de website nog wel eens over het hoofd gezien.

Je kan nog zo’n mooie website maken, maar als die website vervolgens niet te vinden is ziet niemand hem. Het is daarom van belang om je content te optimaliseren voor zoekmachines.

Daar zijn in de basis een aantal vaste regels en trucjes voor zoals het gebruiken van zoekwoorden, goed leesbare URL’s en een minimale lengte van een tekst. Zorg dat de zogeheten ‘SEO’ in orde is.

Natuurlijk pakken wij dat ook op voor onze klanten.

Groeiscan

Ontvang nu deze gratis online marketing scan in je mailbox

Gratis online marketing scan

De scan ontvang je meteen in je mailbox en kan je op elk moment starten. Na het doorlopen van een aantal vragen over marketing, branding, strategie en data ontvang je de uitkomsten in een rapport in je mailbox.

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Laat je bedrijfswebsite maken door Digital Inside

Zelf een website maken is eenvoudiger dan ooit tevoren maar kan desondanks tegenvallen. Kom je er zelf niet uit of heb je simpelweg geen tijd om er mee aan de slag te gaan? Wij helpen je graag bij het maken van een professionele bedrijfswebsite. Een website laten maken door Digital Inside betekent dat we samen werken aan een perfecte website voor jouw bedrijf. Jij levert de input en wensen. Wij bouwen met onze kennis en ervaring jouw website waar we beiden trots op zullen zijn. Interesse? Neem contact op en wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Bekijk hier al onze internet marketing diensten; waaronder zoekmachine optimalisatie.

Ons team van enthousiaste online marketeers zijn gek van digital en zetten zich altijd volledig in voor online groei.

Bedrijfswebsite laten bouwen? Neem dan contact met ons op.

Maikel

Laat hieronder even je gegevens achter en we nemen contact met je op.

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge