Data & Optimalisatie

Google Tag Manager

Google Tag Manager (GTM) is een super handige tool waarmee jij al je website tags op één plek kunt installeren – zonder een developer. Hiermee heb je eenvoudig zelf controle over het beheren en implementeren van scripts op je website.

 • Tags zijn makkelijk te beheren, aan te passen of te verwijderen
 • Implementeer scripts zoals Google Analytics en de Facebook Pixel
 • Snel en makkelijk inzicht in websitebezoekers
 • Haal het maximale uit je online campagnes

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo
desiree laptop
Inzichten voor online groei

Google Tag Manager

Als je Google Tag Manager op de juiste manier gebruikt krijg je meer inzicht in het gedrag van je websitebezoekers. Je maakt je website volledig meetbaar door verschillende, voor jouw bedrijf waardevolle, tags en triggers in te stellen. Vervolgens koppel je deze tags met Google Analytics en stel je hier je doelen in.

Het analyseren van de data en doelen laat zien wat er precies gebeurt op je website en waar nog kansen liggen voor optimalisatie. Een data-gedreven inzicht is altijd het startpunt voor meer conversies. Sturen op concrete en betrouwbare data is essentieel voor het uitvoeren van slimme online marketing campagnes.

Maikel
WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Neem contact op

Handig toch?

Wij stellen Google Tag Manager voor je in

Bij Digital Inside werken wij altijd met een data-gedreven online marketing strategie. De basis van het inrichten van deze betrouwbare data en de benodigde tags en pixels is altijd Google Tag Manager. Maar voordat we beginnen met het instellen van tags en triggers, en het inladen van externe scripts, bespreken we altijd samen wat jouw bedrijfsdoelstellingen zijn en welke doelen interessant zijn om te monitoren. Hierbij kijken we ook naar de technische mogelijkheden. Zijn we hier samen uit? Dan gaan wij aan de slag en richten wij Google Tag Manager zo optimaal en effectief mogelijk in om alle gewenste statistieken inzichtelijk te maken.

Werken aan YouTube adverteren

 • Ingevulde formulieren
 • Aantal downloads van een document of whitepaper
 • Aantal contactmomenten
 • Aantal gerealiseerde verkopen
 • Chats

Website snelheid blijft behouden

Er wordt gebruik gemaakt van maar 1 script in de broncode in plaats van allemaal losse tags en scripts van andere tools. Door de implementatie van maar 1 script worden webpagina’s sneller geladen. Een snelle laadtijd is zowel goed voor je bezoekers als voor zoekmachines.

Makkelijk in gebruik voor marketeers

(Veel) technische kennis is niet nodig om het platform optimaal te gebruiken. Er wordt gewerkt met één centrale code waardoor het toevoegen van tags overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Alle third-party pixels en tracking scripts zijn snel terug te vinden op 1 plek.

De ingebouwde ‘debugger’ maakt het betrouwbaar

Voordat je wijzigingen publiceert kan je testen of jouw tag op de juiste manier wordt uitgevoerd. Zo plaats je geen onnodige codes met een (onbedoeld) negatief effect op je website. Dit maakt het betrouwbaar.

Bundeling van verschillende online tools

Er zijn super veel mogelijkheden om data van verschillende tools met elkaar te bundelen. Denk aan Facebook, LinkedIn, Google Ads, Google Optimize, Hotjar, het installeren van enhanced e-commerce en nog veel meer. En dat allemaal op één overzichtelijke plek.

Groeiscan

Ontvang nu deze gratis online marketing scan in je mailbox

Gratis online marketing scan

De scan ontvang je meteen in je mailbox en kan je op elk moment starten. Na het doorlopen van een aantal vragen over marketing, branding, strategie en data ontvang je de uitkomsten in een rapport in je mailbox.

werk desiree sven

Waarom kiezen klanten voor Digital Inside

 • Als marketing professionals denken wij altijd strategisch en doelgericht mee vanuit jouw business.
 • Daarbij zijn we op de hoogte van de laatste trends en werken we vanuit data gedreven verbeteringen, niet zomaar voorgevoel.
 • We werken altijd zo transparant mogelijk en je kunt altijd over onze schouder meekijken waar we mee bezig zijn. Zo leer je zelf ook veel over online marketing.
 • Bij ons zijn de lijnen lekker kort. Bel of mail ons en je krijgt bijna altijd dezelfde dag nog een reactie. Goede communicatie is alles, en dat weten we!

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Maikel helpt je graag bij al je vragen

Maikel

Starten met Google Tag Manager?
Laten we dan snel afspreken.

"*" geeft vereiste velden aan

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge