Marketing Automation

Lead Nurturing B2B

De meeste bezoekers op je website kopen echt niet meteen je product of dienst. Met Lead Nurtering haal je meer resultaat uit de bezoekers van je website. Wij zorgen er namelijk voor dat de potentiële klant zijn/haar gegevens achterlaat. Vervolgens versturen we op het juiste moment de juiste informatie om ze warm te houden en er uiteindelijk klanten van te maken.

  • Maak van je leads ook klanten
  • De juiste content voor de buyer persona’s
  • Interessant voor zowel B2B & B2C
  • Volledig automatische marketing

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo

Wat is Lead Nurturing

Lead Nurturing B2B is letterlijk het “voeden van je leads”. Leads zijn bezoekers op je websites die gegevens achterlaten. Denk hierbij aan een download van een whitepaper, aanmelding voor een webinar of de aanmelding voor een nieuwsbrief. Uiteindelijk willen we van deze leads ook betaalde klanten maken. Dit doen we door met Lead Nurturing deze leads warm te houden met relevante content over jouw producten of diensten. Om relevant te blijven kijken we naar verschillende factoren. Bijvoorbeeld:

Guido presentatie

Voordelen van Lead Nurturing

  • Maak van je website bezoekers leads
  • Maak van je leads klanten
  • Volledig automatische marketing
  • Altijd online groei!

Maikel
WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Neem contact op

Goede voorbeelden van Lead Nurturing

Lead Nurturing programma’s kunnen we helemaal op maat inrichten. Deze programma’s noemen wij ‘workflows’. Dit zijn geautomatiseerde programma waarbij de boodschap en content aansluit op de fase in de Customer Journey. Goede voorbeelden die we vaak zien terugkomen zijn:

Nu denk je misschien ‘he, dit doen wij al redelijk’. Maar het wordt pas echt leuk om andere triggers te koppelen aan de specifieke workflow. Denk hierbij aan type industrie van de lead, aantal website bezoeken van de lead, functie van de lead en eerder contact met de lead. Allemaal input voor goede Lead Nurturing programma’s.

Joery
Lead Nurturing

Software

Lead Nurturing zonder goede Marketing Automation software is als koken zonder fornuis. Je kan alles wel klaarzetten, maar echt lekker zal het niet smaken. Als je nu als bedrijf wel investeert in email marketing, whitepapers en content marketing, maar nog geen Marketing Automation software gebruikt, dan laat je gewoon kansen liggen.

Wij zijn gecertificeerd om Lead Nurturing programma’s te implementeren via HubSpot CRM. De software van HubSpot is gebaseerd op een Inbound Marketing strategie en volgens Capterra de beste software voor Lead Nurturing programma’s. Door HubSpot CRM te gebruiken ga je verder dan alleen Lead Nurturing B2B en laat je marketing en sales pas echt goed samenwerken.

Groeiscan

Ontvang nu deze gratis online marketing scan in je mailbox

Gratis online marketing scan

De scan ontvang je meteen in je mailbox en kan je op elk moment starten. Na het doorlopen van een aantal vragen over marketing, branding, strategie en data ontvang je de uitkomsten in een rapport in je mailbox.

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Maikel helpt je graag bij al je vragen

Maikel

Starten met lead nurturing?
Laten we dan snel afspreken.

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge