fbpx

Digital Inside 

Google Ads Bureau

Ben je op zoek naar een Google Adwords Bureau om je campagnes aan uit te besteden? Wij zijn transparant in wat we doen, ambitieus en doelgericht.

 Officiële Google Partner
 Gecertificeerde Ads specialisten
 Meetbare resultaten
 Succesvol bij start-ups & corporates

Wij werken voor

Als Google Ads bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 

Het nut van een SEA bureau

SEA is tegenwoordig veel meer dan een paar woordjes inkopen en dan zichtbaar zijn in de betaalde plekken van Google en Bing. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden vrijwel oneindig en gaan de ontwikkelingen ook razendsnel. Als SEA bureau helpen wij je met het goed instellen van je Google Ads en Bing Ads campagnes en laten ze goed aansluiten bij je bedrijfsdoelstellingen. Zo kun jij met jouw bedrijf ook scoren met Google advertenties en Bing advertenties.

Hoe werken wij als SEA bureau?

  1. Eerst bespreken we samen de doelstellingen van de SEA campagne
  2. Vervolgens bespreken we de doelgroepen, advertenties en eventuele landingspagina’s.
  3. Dan de verschillende campagne opties, want naast zoekmachine adverteren kan het een interessante mogelijkheid zijn om bezoekers van je website op te volgen met display advertenties of bijvoorbeeld YouTube video’s.
  4. Wanneer we deze drie stappen hebben doorlopen dan werken wij het meetplan uit en helpen met de implementatie hiervan.
  5. Als alles staat dan starten we de campagne op. Ons advies is om te starten met een kleine Google Ads en Bing Ads campagne om te checken of alles goed werkt. Nadat de eerste conversies zijn binnengehaald, bouwen we de campagne verder uit.
  6. Wekelijks houden wij de campagne resultaten in de gaten en gaan aan de slag met het optimaliseren. Door te testen met nieuwe campagne advertenties, woordgroepen en eventueel zelfs verschillende landingspagina’s zorgen we ervoor dat de Google Ads en Bing Ads steeds beter gaan worden.

Wij zorgen voor succesvolle Ads campagnes

 

 Wij zijn gek van Online Marketing

 Wij zijn gecertificeerd voor Google Ads en Bing Ads

 Wij zijn een partner van Google

 Wij denken strategisch mee met jouw business

Officiële Google Partner

Haal je niet genoeg rendement uit je huidige Ads campagne? Bereik je niet de juiste doelgroep? Heb je het gevoel dat er veel meer uit je campagnes te halen is? Dan staan wij als Google Adwords Bureau voor je klaar om advies te geven of de campagnes uit handen te nemen. Dan hoef je je namelijk helemaal geen zorgen meer te maken.

 

Wij hebben veel Google Ads ervaring in verschillende branches en weten wat we doen!

SEA Bureau voor heel Nederland

Wij hebben ons kantoor in het centrum van Utrecht, maar uiteraard helpen wij klanten met SEA in heel Nederland. Wanneer je advies wil over de mogelijkheden van zoekmachine adverteren (SEA) neem dan contact op of bel ons even op. Wij zijn te bereiken op het nummer: 030-2271818

Op zoek naar een bureau voor Google Ads?

Laten we dan snel afspreken.

FAQ over zoekmachine adverteren (SEA)

Waarom zou ik Google ads of Bing ads gebruiken?

Zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd, heeft snel effect op de online zichtbaarheid van jouw bedrijf of website. Met Google Ads en Bing Ads maak je namelijk gerichte campagnes die linken naar jouw website. Wanneer iemand zoekt op dat specifieke zoekwoord, verschijnt jouw advertentie boven de organische resultaten. Je bent dan dus goed zichtbaar voor potentiële klanten. Zo kun je heel gericht geïnteresseerden in jouw bedrijf en diensten/producten bereiken, ze naar jouw website halen en ze vervolgens overtuigen om klant te worden. 

Hoeveel kost een Google ads of Bing ads campagne?

De kosten van zoekmachine adverteren, die bepaal je gelukkig zelf! Adverteren via google kan al vanaf €1,- per dag. Je zult alleen wel iets meer moeten inzetten om genoeg resultaat te kunnen zien. Vooraf bepaal je jouw doelstellingen en doe je een zoekwoordenonderzoek. Dit geeft je een indicatie van de kosten om in jouw branche betaald te adverteren in zoekmachines. De kosten van een klik (CPC) zijn afhankelijk van de concurrentie in jouw branche. Natuurlijk kan je de strategie aanpassen en gaan voor zoekwoorden waar je veel kliks van krijgt, of juist minder kliks maar wel beter passende zoekwoorden. Hier is de truc om de juiste balans te vinden. Van tevoren heb je een budget bepaald en je betaalt alleen voor iedere keer dat iemand op je advertentie klikt. Je geeft nooit meer uit, dan het budget wat je instelt. 

Hoe werkt een Google ads of Bing ads campagne?

Zoekmachine adverteren (SEA) kost veel tijd en het proces is complex.  Er zijn verschillende manieren waarop je een Google of Bing campagne kunt inrichten. Je begint altijd met een zoekwoordenonderzoek. Waarop wil jij gevonden gevonden worden in Google of Bing? Ben jij bijvoorbeeld een Fietsenmaker in Utrecht? Dan wil je graag gevonden worden op het zoekwoord Fietsenmaker Utrecht. Vervolgens bepaal je het budget van de campagne. Je kunt dan kiezen voor een dagbudget voor een bepaalde periode, maar je kunt ook kiezen voor een vast budget voor een langere periode. Op basis van de zoekwoorden en het budget ga jij de campagne maken. Als je campagnes aan staan, ben je nog niet klaar. Door de campagnes te meten en alle data te verzamelen en te monitoren is het mogelijk om continu verder te optimaliseren om zo het best mogelijk resultaat te krijgen.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Bij SEO en SEA staan de S en de E allebei voor Search Engine.

O = Optimization
A = Advertising

  • SEO (Search Engine Optimization) gaat over het optimaliseren van jouw website om goed te scoren in de organische, onbetaalde zoekresultaten.
  • SEA (Search Engine Advertising) gaat over de optimalisatie van de betaalde advertenties in diezelfde zoekresultaten. SEA advertenties staan veelal boven de organische resultaten.
 
 

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.