SEA Bureau voor online groei

Met een team gecertificeerde Ads specialisten 

Met een team gecertificeerde Ads specialisten. 

Het nut van een SEA bureau

SEA is tegenwoordig veel meer dan een paar woordjes inkopen en dan zichtbaar zijn in de betaalde plekken van Google en Bing. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden vrijwel oneindig en gaan de ontwikkelingen ook razendsnel. Als SEA bureau helpen wij je met het goed instellen van je SEA campagnes en laten ze goed aansluiten bij je bedrijfsdoelstellingen.

Hoe werken wij als SEA bureau?

  1. Samen bespreken we eerst de doelstellingen van de SEA campagne.
  2. Vervolgens gaan we de doelgroepen, advertenties en eventuele landingspagina’s bespreken.
  3. Dan de verschillende campagne opties, want naast zoekmachine adverteren kan het een interessante mogelijkheid zijn om bezoekers van je website op te volgen met display advertenties of bijvoorbeeld YouTube video’s.
  4. Wanneer we deze drie stappen hebben doorlopen dan werken wij het meetplan uit en helpen met de implementatie hiervan.
  5. Als alles staat dan starten we de campagne op. Hierbij is ons advies om eerst te starten met een kleine SEA campagne om te checken of alles goed werkt. Nadat de eerste conversies zijn binnengehaald, dan bouwen de campagne verder uit.
  6. Wekelijks houden wij de campagne resultaten in de gaten en gaan aan de slag met het optimaliseren. Door te testen met nieuwe campagne advertenties, woordgroepen en eventueel zelfs verschillende landingspagina’s zorgen we ervoor dat de SEA campagnes steeds beter gaan worden.

 

Advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

 

Waarom zorgen wij voor een succesvolle Ads campagne

Wij zijn gek van online marketing 
Wij zijn gecertificeerd voor Google Ads en Bing Ads
Wij zijn een partner van Google 
 Wij denken strategisch mee met je business. 

SEA Bureau voor heel Nederland

Wij hebben ons kantoor in het centrum van Utrecht. Natuurlijk helpen wij klanten met SEA in heel Nederland. Wanneer je advies wil over de mogelijkheden van zoekmachine adverteren (SEA) neem dan contact op of bel ons even op. Wij zijn te bereiken op het nummer: 030-2271818

 

Wil je meer online succes? Wij verrassen je graag met nieuwe digitale mogelijkheden.

 
wil jij een succesvolle SEA campagne?

 

neem contact op met Guido.

Gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei 

Loop jij vast in de groei van je website? Of heb je moeite om een goede online strategie uit de werken voor jouw bedrijf? Download dan nu dit whitepaper

Al ruim 300x gedownload in 2019

Met handige tips & tricks

Op basis van praktijkervaring

Ja, mail mij dit gratis whitepaper >