Digital Inside

voelt als je eigen online marketing team!

voelt als je eigen online marketing team!

Over Digital Inside

 

Na de start van Digital Inside was het meteen duidelijk. Onze kracht zit in onze online marketing kennis en het gevoel dat we uitdragen. De inzet en het enthousiasme dat je van ons team krijgt, dat vind je niet snel ergens anders. Mooie resultaten zijn onze drijfveer en wij zorgen ervoor dat je het gevoel hebt dat we je eigen online marketingteam zijn.

 

Over Digital Inside

 

Na de start van Digital Inside was het meteen duidelijk. Onze kracht zit in onze online marketing kennis en het gevoel dat we uitdragen. De inzet en het enthousiasme dat je van ons team krijgt, dat vind je niet snel ergens anders. Mooie resultaten zijn onze drijfveer en wij zorgen ervoor dat je het gevoel hebt dat we je eigen online marketingteam zijn.

 

Waarom kies je voor Digital Inside? 

 

  • Als markering professionals denken wij altijd strategisch en doelgericht mee vanuit jouw business.
  • Daarbij zijn we op de hoogte van de laatste trends en werken we vanuit data gedreven verbeteringen, niet zomaar voorgevoel
  • We werken altijd zo transparant mogelijk en je kunt altijd over onze schouder meekijken waar we mee bezig zijn. Zo leer je zelf ook veel over online marketing.
  • Bij ons zijn de lijnen lekker kort. Bel of mail ons en je krijgt bijna altijd dezelfde dag nog een reactie. Goede communicatie is alles, en dat weten we!

Lekker korte lijntjes

Dagenlang wachten op een reactie? Nee hoor, bij ons krijg je alle aandacht die je verdient. Wij kijken niet naar uurtje factuurtje en werken altijd transparant. Door een goede band op te bouwen, blijven onze klanten ons trouw.

Hebben wij iets verkeerd ingeschat? Dat is dan onze verantwoordelijkheid en we zorgen ervoor dat het toch gefixt wordt. Heb je als klant eens wat extra’s nodig? Geen probleem.

Mooi team, toch?

Digital Inside is een full-service online marketing bureau. We kunnen je helpen met alle online marketing vragen. Dit komt omdat we elkaars en jullie kennis aanvullen. Zo versterken we elkaar en komen we samen tot die ene knallende strategie.

Wil je weten hoe we jullie ook kunnen helpen? Bekijk onze diensten

De Digital Insiders

Guido Tijmensen

Digital Marketing Strateeg & Eigenaar

Katarina over Guido: “Guido wordt ontzettend enthousiast van de dynamiek in de online wereld. Elke dag zijn er weer nieuwe tools, inzichten en oplossingen. Het zal Guido nooit vervelen om met de ideale mix van marketing tools meetbaar resultaat en online groei te behalen. Voor Digital Inside, maar natuurlijk ook voor alle klanten. Hij verliest nooit het overzicht, is continu alle cijfers aan het checken en analyseren, in het team zorgt hij voor een gezellige vibe en veel positiviteit.”

Check het hele profiel van Guido > 

Anneloes Meijers

Digital Marketing Professional

Maikel over Anneloes: “Anneloes is ontzettend creatief, dit komt niet alleen naar voren in haar goede receptideeën. Dit zie je vooral terug in de gave social media feeds en toffe blogs die ze maakt. Ze bijt zich vast in vraagstukken en campagnes, door deze betrokken houding haalt ze fantastisch resultaten. Ook analytisch is Anneloes sterk. Ze weet de data uit ingewikkelde campagnes door te vertalen naar voor iedereen begrijpbare dashboards.”

Check het hele profiel van Anneloes > 

Katarina Lardot

Digital Marketing Professional

Anneloes over Katarina: “Katarina is onze tafeltennis tijger. Met haar ervaring als toptennisser verslaat ze iedereen tijdens de vrijmibo. Maar ook tijdens werktijden is ze erg competitief. Door middel van slimme geoptimaliseerde ad campagnes zorgt ze dat jij boven jouw concurrenten uitstijgt. Ze vind het ontzettend belangrijk om structureel te analyseren, meten en testen. En daar is ze ook goed in! Katarina weet als geen ander hoe je bezoekers omtovert in klanten. Nu denk je.. pittige tante. Jazeker, maar Katarina is stiekem ook de mama van ons bedrijf. Heb je een wat mindere dag? Katarina vrolijkt je op met een lekker kopje thee en haar positiviteit.”

Check het hele profiel van Katarina > 

Conversie optimalisatie

Maikel Teheux

Digital Marketing Consultant

Guido over Maikel: “Maikel heeft een goede allround kijk op online marketing. Door zijn kennis weet hij de juiste vragen te stellen aan klanten en hierdoor een juiste koers uit te werken.”  

Check het hele profiel van Maikel > 

 

 

Thomas van Uunen

Digital Talent

Katarina over Thomas: “Thomas is net begonnen aan zijn stage en is al met veel passie bezig in de wereld van online marketing. Wat omschrijft Thomas? Hij is proactief en heeft een gezonde dosis humor. Alles wat je Thomas vraagt pakt hij meteen met beide handen en een glimlach aan. Ook een goed potje tafeltennis gaat hij niet uit de weg. Hij is sportief, sociaal en behulpzaam. Een echte topper!”

Check het hele profiel van Thomas > 

 

Juri Werkhoven

Digital Talent

Anneloes over Juri: “Juri is sinds februari begonnen aan zijn stage periode bij Digital Inside. Met zijn achtergrond in de communicatie & multimedia design gaat hij ons extra creatieve power geven! Deze gezellige Utrechter weet namelijk wel raad met programma’s als Photoshop, Premiere en Illustrator. Na zijn stagedag zit Juri niet stil. Hij is een ondernemend type en timmert hard aan de weg met zijn eigen bedrijfje Seeds. Na werktijd maakt hij ook nog eens anderen blij met heerlijke spareribs. Wat wil je nog meer?”

Check het hele profiel van Juri > 

Dennis Kooijman

Mede-eigenaar

Katarina over Dennis: “Dennis staat super positief in het leven en komt altijd binnen met een glimlach. Ook als hij weer eens onderweg zijn sleutels is kwijtgeraakt. De primaire focus van Dennis is om als organisatie te blijven groeien en uitgedaagd te blijven worden. Daar helpen zijn lange termijnvisie en echte ‘make it happen’ mentaliteit goed bij.  Daarnaast is Dennis ook super betrokken, authentiek en mensgericht. De eerste stap is om te zorgen dat alles goed gaat, daarna.. staat hij als eerste en als langste te strijden voor de winst met een potje tafeltennis. Het liefste met een tafeltennisbatje in de ene hand, en een biertje in de andere.”    

 

Gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei 

Loop jij vast in de groei van je website? Of heb je moeite om een goede online strategie uit de werken voor jouw bedrijf? Download dan nu dit whitepaper

Al ruim 300x gedownload in 2019

Met handige tips & tricks

Op basis van praktijkervaring

Ja, mail mij dit gratis whitepaper >