OVER ONS

Wij zijn Digital Inside

Wat je ambities ook zijn, sinds 2017 staan wij voor je klaar. Digital Inside is een snelgroeiend digital marketingbureau dat bedrijven helpt met hun digitale strategie, uitvoering en data & analyses.

2017

Jaar van oprichting

12

Professionals

60+

Klanten

892

Potjes tafelvoetbal gespeeld

Impact maken

Missie

Nu zijn we met team van 12 professionals en we willen samen met onze klanten doorgroeien naar de top 3 digital marketingbureaus van Nederland. Als groeibedrijf kunnen én willen wij impact maken op onze klanten & de maatschappij en daarom dragen we jaarlijks 5% van onze winst af aan projecten om het klimaat beter maken.

Weet je wat leuk is

We Rock

Je hoeft elke dag maar 1% beter te worden om aan het eind van het jaar een groei van ruim 37 keer te realiseren. Die ene procent is best haalbaar, toch? Om dit idee handen en voeten te geven werken wij met rocks; dit zijn allemaal kleinere projecten die samenhangen aan de strategie. Gebaseerd op de succesvolle rockefeller habits van Verne Harnish.  

Wil jij nou ook rocken? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een heerlijke kop koffie in ons schitterende pand aan de Utrechtse grachten. Samen gaan we voor de beste resultaten… We Rock Your Digital Marketing! 

Werk foto vergadering meeting uitleg
We maken impact

We maken impact bij onze klanten en de maatschappij. We krijgen energie van zeer goede resultaten en positieve reviews van onze klanten. Dit motiveert ons om voor elke klant nog meer hun best te doen en nog meer impact te maken. Met een groeiend aantal positieve klanten willen we ook al bedrijf snel verder groeien. Dit naar een niveau dat we echt impact kunnen maken met steun aan milieu en maatschappij. Zo maken we impact op onze klanten & de maatschappij.

Werk foto vergadering meeting uitleg
We inspireren

Dertien in een dozijn gaat er bij ons niet in. We inspireren en trainen met nieuwe kennis, tactieken, strategieën en mogelijkheden. We werken met passie en enthousiasme en brengen dit over op elkaar en de klant en onze omgeving.

werk joery
We zijn scherp

We zijn razorsharp, we houden de ontwikkelingen van de markt nauwlettend in de gaten. Zijn er veranderingen waar wij in mee moeten bewegen? Dan leren we de nieuwe skills en doen we nieuwe kennis op, zodat we nooit achter de feiten aanlopen. Diezelfde scherpte zetten wij in voor onze klanten om zo een top digitale performance voor hun neer te zetten.

We winnen als team

De eerste pass is minstens zo belangrijk als de laatste. Overwinningen sleep je binnen als team. De grootste successen en overwinningen behaal je namelijk samen. Als alle kennis bij elkaar komt, ontstaan de mooiste dingen.

Werk foto vergadering meeting uitleg
We zijn tech savy

De wereld van digital marketing verandert razendsnel. Dat is voor ons al een sprintrace, laat staan voor onze klant. Wij deinzen hier niet voor terug. We verschijnen elke dag weer met frisse passie aan de start van een nieuwe race. We laten ons niet afschrikken door technologische verandering, maar zien er juist nieuwe kansen in. We snappen de kracht van de huidige tools, maar zijn ook altijd op zoek naar verbeteringen. Kortom, we zijn tech-savvy. Dat betekent ook dat we geen dingen doen op basis van onderbuikgevoel, we zijn 100% data-driven. Met deze keiharde data kunnen we namelijk precies zien waar verbeteringen mogelijk zijn en kunnen we goed zien waar we de digitale performance kunnen verbeteren.

vergadering werk meeting
We take ownership

We voelen ons verantwoordelijk voor de online resultaten van onze klanten. We vieren de successen en zijn ondertussen altijd op zoek naar de volgende stap. Als we zien dat de resultaten teruglopen komen we zelf in actie. We nemen de zorgen van de klant uit handen, ze zullen ons nooit hoeven pushen.

Guido Tijmensen
Managing Director
Maikel
Maikel Teheux
Commercieel Teamlead
Maaike Mol
Maaike Mol
Online Marketeer
Joery
Joery van den Berg
Content Creator
Thomas
Thomas Lammertsma
Digital Marketeer
Lisa Sprenkels
SEO Specialist
Ingeborg
Ingeborg Lip
Content Marketeer
Jill
Jill Borsboom
SEO Specialist
Max Deibel
Max Deibel
Online Marketeer
Robin Muller
Content Creator
Jurriaan - Teamfoto
Jurriaan van der Laan
SEO specialist
Chatbot teampagina
Chat GPT
Allround Marketeer
Kom jij ons versterken?
Vacatures
Groepsfoto
We Rock your Digital Marketing, maar hebben ook vooral veel plezier in wat we doen.
You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge