Content Marketing

Voor een sterker merk en een betere vindbaarheid

 

Voor een sterker merk en een betere vindbaarheid

 

Content marketing

Content is dé manier om je boodschap onder de aandacht te brengen bij jouw publiek. Bijna de helft van het succes van je online marketing campagne wordt dan ook bepaald door het creatieve onderdeel ervan. Het is dus zeer belangrijk dat je goede content hebt die echt opvalt. Werk dus aan je content en ga voor video, graphics en gifjes.

—> Maar hoe pak je dit aan?

Klanten bereiken met content

Mensen zijn van nature erg nieuwsgierig. Mensen willen vragen stellen en zitten vol met problemen. Ze willen continu geïntrigeerd worden. Jij wil als bedrijf de klant bereiken via social media en zoekmachines, ze triggeren en uiteindelijk zorgen dat ze overgaan tot actie. Je kunt ze alleen bereiken met de beste content.

Content is precies wat je doelgroep wil. Content marketing is de nieuwe strategie om interactie te krijgen met je doelgroep. En laat interactie nou net hetgeen zijn waar mensen op kicken bij bedrijven. Het geeft een transparant beeld van het bedrijf waardoor mensen je sneller vertrouwen.

Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat je content maakt die aansluit bij je doelgroep. Hoe ga je de doelgroep bereiken? En uiteindelijk aanzetten tot actie? De customer journey verandert continu, daar moet je ook rekening mee houden. En dan komen daar ook de kosten nog bij kijken. Hoe pak je dat dan aan?

Advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

Advies nodig voor een goede contentstrategie?

Deel ons je doelstellingen
Laat ons je inspireren met onze succesvolle aanpak
Samen aan de slag voor online groei

Succesvolle content

Winnende campagnes zijn campagnes met een overtuigend verhaal met een WOW-factor. Deze campagnes zorgen voor een hogere interactie, meer conversies en meer clicks waardoor het budget uiteindelijk lager uitvalt.

Creativiteit en marketing geïnspireerd op data gaat hand in hand. Samen zorgen zij voor een groot succes. Sterke en creatieve content resulteert uiteindelijk ook in een sterker merk, meer autoriteit, een scherpe uitstraling en ook meer klanten.

Hoogwaardige content produceren

Bij Digital Inside pakken wij content marketing op een slimme, effectieve en creatieve manier aan. We blijven nadenken over hoe we kwalitatief hoogwaardige content zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen produceren en inzetten bij campagnes. Daarmee besparen we je tijd, geld en moeite.

We houden altijd rekening met jouw doelstellingen en de doelgroep, en gaan na op welke manier we je doelgroep het beste kunnen bereiken en aanzetten tot actie. Alles wordt meetbaar gemaakt en we gaan experimenteren met verschillende versies. Allemaal zodat jij uiteindelijk het beste resultaat te zien krijgt.

  • Bij de contentstrategie houden we rekening met wat en wie je wil bereiken, en op welke manier we daar hoogwaardige content bij kunnen produceren;
  • Videomarketing maakt een snelle opmars. Met video content geef je je bedrijf een boost, bereik je meer (potentiële) klanten en kan je meer interactie genereren.
  • We maken duidelijke en professionele graphics die passen bij je huisstijl. Mensen storen zich enorm aan onduidelijke illustraties.
  • Door middel van copywriting kunnen we zorgen voor een hogere ranking op Google, maar ook voor het overtuigen van jouw toekomstige klanten.

Benieuwd geworden naar onze aanpak? Twijfel niet, neem contact met ons op! Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Hier worden we blij van:

  • Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

    Wolfs Architecten

Zij kozen voor Digital Inside: 

 
 

Download nu het gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei! 

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het gratis whitepaper binnen 24 uur in je mailbox. Je meldt je dan ook automatisch aan voor onze nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing. Afmelden voor nieuwsbrief is natuurlijk altijd weer mogelijk. 

Gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei 

Loop jij vast in de groei van je website? Of heb je moeite om een goede online strategie uit de werken voor jouw bedrijf? Download dan nu dit whitepaper

Al ruim 300x gedownload in 2019

Met handige tips & tricks

Op basis van praktijkervaring

Ja, mail mij dit gratis whitepaper >