fbpx

Experts in E-commerce

Ecommerce bureau 

Ecommerce wordt steeds populairder. Een groeiend aantal mensen en bedrijven doet hun aankopen online, dus daar liggen de kansen. Wil jij meer uit je online webshop halen? Wij helpen je met de optimalisatie van je webshop, zodat jij kan groeien naar de next level. 

Wij werken voor

Als e-commerce marketing bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 

Waarom e-commerce? 

Tegen het jaar 2040 zal naar schatting 95% van alle aankopen via e-commerce plaatsvinden. De online markt is dus dé markt waar jij op moet gaan inzetten. De experts van Digital Inside kunnen je op weg helpen met het opzetten van een ijzersterke webshop. Zo haal je het maximale uit je business en ben je klaar voor de razendsnelle ontwikkelingen van de markt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of jouw webshop? Laat het ons weten! 

E-commerce kanalen 

Veel doelgroepen bevinden zich op verschillende platformen, afhankelijk van de dienst of het product dat je verkoopt. Bij Digital Inside zorgen we ervoor dat je campagnes optimaal zijn afgestemd.

 Advertising: bij een goed product horen mooie en kwalitatieve ads. We gaan met jouw input aan de slag om ads te maken die volledig aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf. Je kan van ons originaliteit en creativiteit verwachten. Zo spreken we jouw klanten het beste aan. 

 Google Shopping: Google Shopping gaat een steeds prominentere rol spelen. Het is dus zaak dat jouw producten goed geëtaleerd staan. We zorgen voor een uitstekende productfeed, zodat je nog meer conversies kan verwachten. 

Marketplaces & feed-management: je kan ook producten verkopen via externe partijen. Dit worden ook wel online marketplaces genoemd. Bol.com of eBay zijn hier goede voorbeelden van. Het vereist actieve feed-management en goede productpagina’s om ook hier voor conversies te zorgen. Uiteraard zijn we ook daarmee tot je dienst. 

 Organisch: voor veel producten is het van groot belang om organisch gevonden te worden. We zorgen er dus voor dat je goed te vinden bent in de zoekresultaten van Google en streven naar een zo hoog mogelijke ranking. 

De voordelen van een e-commerce marketing bureau 

De wereld van de marketing is constant aan het ontwikkelen. Dat betekent ook dat je hier scherp op moet zijn, anders loop je conversies mis. Wanneer je een eigen bedrijf hebt, zullen er ongetwijfeld meer zaken zijn die je tijd en aandacht vragen. Wanneer je de samenwerking met Digital Inside als e-commerce bureau aangaat zal je de volgende voordelen ervaren: 

 Tijdsbesparing: marketing, en daarmee dus ook e-commerce, kost nou eenmaal tijd. Omdat er binnen je bedrijf nog zoveel andere zaken zijn waar je je mee bezig moet houden is het niet onverstandig om bepaalde dingen uit te besteden. E-commerce is daar één van.

 Expertise: binnen Digital Inside beschikken we over een enthousiast team met uiteenlopende kennis. Daarom kunnen we je met allerlei zaken rondom e-commerce helpen. Van design tot de opzet van campagnes en van productomschrijvingen tot het neerzetten van een goede strategie.

 Snelheid: zijn er zaken die anders moeten of wil je om de tafel voor aankomende campagnes, dan zijn we altijd gemakkelijk bereikbaar. We kenmerken ons door snel schakelen en laagdrempelige communicatie.

Als E-commerce bureau helpen wij o.a. met:

 E-commerce strategie

 Performance Dashboard met resultaten

 Zoekmachine Optimalisatie

 Social en Google Advertising

Digital Inside: onze werkwijze 

Bij Digital Inside geloven we in de kracht van een team en in de kracht van een goede samenwerking. We werken nauw samen met de opdrachtgever, want hij of zij kent het bedrijf tenslotte beter dan wij. Door middel van creatieve en effectieve oplossingen proberen we altijd te inspireren. Zo houden we de goede energie erin. Dit is hoe we te werk gaan: 

 

Eerst zetten we het vizier op scherp. We zorgen ervoor dat we de visie van de opdrachtgever goed voor ogen hebben. Aan de hand daarvan kunnen we doelen bepalen. Hierbij is het belangrijk dat deze meetbaar zijn, zodat we resultaatgericht aan het werk kunnen.  

Waar sta je ten opzichte van de concurrentie en via welke kanalen adverteer je allemaal? We kijken met zorg en aandacht naar de sterke en minder sterke punten. Met deze data-driven benadering is succes gegarandeerd. 

Daarna is het tijd voor optimalisatie. Staan alle producten op de juiste plek en zijn de productbeschrijvingen op orde? Lopen er al campagnes en zo ja, kunnen deze verbeterd worden? Alles moet zo goed mogelijk staan voor de maximale conversie. 

Nadat de doelen helder zijn en de website geoptimaliseerd is kunnen de conversiepunten gemeten worden. Hierdoor krijg je een beter inzicht in de mogelijkheden waarop jouw bedrijf met betrekking tot online marketing verder kan worden geholpen. Waar het nodig of gewenst is, sturen we bij.

Vervolgens is het belangrijk om de doelgroep te bepalen en de onlinemarketingkanalen te activeren. 

Ben je geïnteresseerd in onze diensten rondom e-commerce of zou je willen weten wat we nog meer voor jou en je betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op! 

Op zoek naar een goed e-commerce marketingbureau?

Laten we dan snel afspreken.

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.