MARKETING AUTOMATION

HubSpot CRM

De beste CRM-software voor marketing automation

  • Ideale CRM software om marketing & sales perfect te laten samenwerken
  • HubSpot CRM krijgt op Capterra 4,5 op 5, op basis van 2.461 reviews
  • Wij helpen je met de implementatie van HubSpot en marketing automation

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo
Guido presentatie
Eén van de beste in de markt

HubSpot CRM

Als je van leads ook klanten wil maken is een goed CRM-systeem onmisbaar. De CRM-module van HubSpot vinden wij het beste CRM op de markt. Je kan gemakkelijk de gegevens van leads, prospects en klanten bijhouden. Daarnaast heeft het een handig dashboard waarmee je resultaten goed kan monitoren.

Maikel
WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Neem contact op

Waarom is HubSpot CRM zo goed?

Wat HubSpot CRM beter maakt is dat het meteen belangrijke bedrijfsgegevens aan een account koppelt, zoals de gemiddelde omzet en aantal werknemers van een bedrijf. Verder kan je het CRM-systeem koppelen aan je Outlook of Gmail agenda en interactie op je mails bijhouden. Interacties? Jazeker, je kan precies zien wanneer een potentiele klant een voorstel van je opent. Zo weet je het juiste moment om contact op te nemen.

Het beste aan HubSpot vinden wij dat het ideaal is voor marketing automation. Wil je geautomatiseerde follow-up mails sturen? Of een melding krijgen wanneer een prospect op je website zit? Het kan allemaal. Dat maakt Hubspot CRM perfect voor bedrijven die willen groeien door middel van online marketing.

Kosten HubSpot CRM

HubSpot CRM is helemaal gratis. Op het moment dat je aan de slag gaat met de marketing automation opties van HubSpot dan zijn er kosten voor de meer geavanceerde modules. Dit zijn bijvoorbeeld chatbots, lead nurturing programma’s en automatische workflows.

Heb je op dit moment nog geen CRM-systeem, dan is er geen reden om te wachten met een account aan te maken voor HubSpot CRM.

Inbound marketing HubSpot

HubSpot is de bedenker van de Inbound Marketing–methodologie. Het gratis HubSpot CRM is dan ook uit te breiden met fantastische modules, zoals de Marketing Hub, Sales Hub en Service Hub. Met deze aanvullingen kunnen we je marketing en sales perfect op elkaar laten aansluiten.

Werken aan YouTube adverteren
HubSpot bureau

Krijg hulp bij de implementatie van HubSpot

Digital Inside gebruikt zelf natuurlijk ook HubSpot en wij helpen andere bedrijven met de implementatie van de verschillende modellen. Van het HubSpot CRM tot en met geautomatiseerde workflows om van je leads ook klanten te maken. Benieuwd naar de HubSpot mogelijkheden voor jouw bedrijf? Laten we dan een afspraak inplannen.

Groeiscan

Ontvang nu deze gratis online marketing scan in je mailbox

Gratis online marketing scan

De scan ontvang je meteen in je mailbox en kan je op elk moment starten. Na het doorlopen van een aantal vragen over marketing, branding, strategie en data ontvang je de uitkomsten in een rapport in je mailbox.

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Maikel helpt je graag bij al je vragen

Maikel

Hulp bij HubSpot nodig?
Laten we dan snel afspreken.

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge