fbpx

Automation & Data

Marketing Automation

Voor bedrijven die meer leads en klanten willen.

 Automatiseren van herhalende activiteiten
Mega doelgericht en heel efficiënt
Meer leads en klanten

Marketing automation

Wij werken voor

Als online marketing bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 

Marketing Automation Uitbesteden

Voor meer leads en klanten

Wil jij meer leads en klanten uit je website halen? Dat kan tegenwoordig met Marketing Automation. Met Marketing Automation automatiseer je veel herhalende activiteiten, zoals chatgesprekken, e-mailmarketing, social media advertenties en andere advertenties. Mega doelgericht en heel efficiënt. Dit allemaal om klanten en prospect echt een persoonlijke ervaring te bieden en te zorgen voor meer leads en klanten.  

Laat marketing en sales perfect op elkaar aansluiten

Onderdelen van

Marketing Automation

Marketing Automation bestaat uit een aantal activiteiten die we slim laten samenwerken. Zo behaal je efficiënt en doelgericht meer leads.

Goede website

Goede website

Deze is natuurlijk nodig om (potentiële) klanten meer over je producten en diensten te vertellen. Dit is het kernpunt van alle marketing activiteiten.

Online marketing kanalen

Zonder goede online marketing kanalen geen bezoekers op je website. SEO, SEA, content marketing en social media marketing kunnen daarom niet ontbreken in de marketing automation strategie. De filosofie achter marketing automation is dat je met name inbound marketing kanalen (SEO en SEA) inzet, waarbij klanten echt al naar je product en of dienst op zoek zijn.    

Leadnurturing

Van de bezoekers op je websites gaan we leads maken. Dit door slimme pop-ups, chats en whitepapers aan te bieden. Met als doel de belangrijkste contactgegevens te ontvangen om deze te gebruiken in geautomatiseerde marketingprogramma’s. Wist je dat 50% van de leads die gekwalificeerd is nog helemaal niet klaar is om te kopen? Deze leads gaan we enthousiast maken via een leadnuturing programma, zodat de kans op verkopen stijgt.

CRM systeem

Gegevens van klanten en nieuwe leads leggen we vast in het CRM-systeem van HubSpot. HubSpot is de #1 marketing automation software en gaat veel verder dan andere CRM-systemen.  

Workflows

We gaan verschillende workflows instellen. Dit zijn schema’s met automatische acties om het aantal verkopen te verhogen. Deze workflows zijn verschillende acties die afhankelijk zijn van het gedrag van de potentiële klant.

De voordelen van

Marketing Automation

Marketing automation gaat veel verder dan andere vormen van online marketing. 

Persoonlijkere communicatie 
Sluit marketing en sales echt op elkaar aan 
Compleet overzicht van de customer journey  
Mega efficiënt en doelgericht 

HubSpot marketing automation software 

Wij gebruiken de software van HubSpot voor de implementatie van marketing automation bij bedrijven. Waarom? HubSpot is een inbound-marketingtool met als doel leads om te zetten in klanten. Met de software van HubSpot heb je meteen een goed CRM-systeem, workflows en kan je precies zien wat de optimale routes zijn om van leads klanten te maken.  

Full service online marketing

Onze specialisten kunnen je helpen bij alle online marketing vraagstukken, zoals:

Online strategie

SEO & SEA

Social Advertising

 Op zoek naar een
 Marketing Automation bureau

Wil jij aan de slag met marketing automation? Als gespecialiseerd marketing automation bureau kunnen wij je helpen met alle benodigde activiteiten. Neem nu contact op voor vrijblijvende afspraak.  

 Als marketing professionals denken wij altijd strategisch en doelgericht mee vanuit jouw business.

 Daarbij zijn we op de hoogte van de laatste trends en werken we vanuit data gedreven verbeteringen, niet zomaar voorgevoel.

 We werken altijd zo transparant mogelijk en je kunt altijd over onze schouder meekijken waar we mee bezig zijn. Zo leer je zelf ook veel over online marketing.

 Bij ons zijn de lijnen lekker kort. Bel of mail ons en je krijgt bijna altijd dezelfde dag nog een reactie. Goede communicatie is alles, en dat weten we!

waarom kiezen klanten voor digital inside

Wil je starten met Marketing Automation?

Neem contact met ons op en onze Marketing Automation specialisten bespreken jouw wensen en de mogelijkheden.

FAQ over Marketing Automation

Voor wie is marketing automation interessant?

Marketing automation is interessant voor bedrijven die marketing en sales veel beter op elkaar willen laten aansluiten. Wil jij je marketing automation uitbesteden? Wij helpen je met:

  1. Meer relevante bezoekers aan te trekken
  2. Van deze bezoekers leads te maken
  3. De meeste interessante leads om te zetten in afspraken voor je salesteam

Zo groei jij verder met jouw business!

Welke marketing automation software gebruiken jullie?

Om marketing automation te implementeren bij jouw bedrijf gebruiken wij HubSpot als software. HubSpot gaat veel verder dan veel CRM systemen. Ben je nog niet bekend met HubSpot als tool voor Marketing Automation? Neem dan contact op voor een vrijblijvende demo. 

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.