Automation & Data

Marketing Automation

Voor bedrijven die meer leads en klanten willen.

 • Automatiseren van herhalende activiteiten
 • Mega doelgericht en heel efficiënt
 • Meer leads en klanten

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Werk foto vergadering meeting uitleg
Voor meer leads en klanten

Marketing Automation Uitbesteden

Wil jij meer leads en klanten uit je website halen? Dat kan tegenwoordig met Marketing Automation. Met Marketing Automation automatiseer je veel herhalende activiteiten, zoals chatgesprekken, e-mailmarketing, social media advertenties en andere advertenties. Mega doelgericht en heel efficiënt. Dit allemaal om klanten en prospect echt een persoonlijke ervaring te bieden en te zorgen voor meer leads en klanten.  

Goede website

Deze is natuurlijk nodig om (potentiële) klanten meer over je producten en diensten te vertellen. Dit is het kernpunt van alle marketing activiteiten.

Online marketing kanalen

Zonder goede online marketing kanalen geen bezoekers op je website. SEO, SEA, content marketing en social media marketing kunnen daarom niet ontbreken in de marketing automation strategie. De filosofie achter marketing automation is dat je met name inbound marketing kanalen (SEO en SEA) inzet, waarbij klanten echt al naar je product en of dienst op zoek zijn.    

Leadnurturing

Van de bezoekers op je websites gaan we leads maken. Dit door slimme pop-ups, chats en whitepapers aan te bieden. Met als doel de belangrijkste contactgegevens te ontvangen om deze te gebruiken in geautomatiseerde marketingprogramma’sWist je dat 50% van de leads die gekwalificeerd is nog helemaal niet klaar is om te kopen? Deze leads gaan we enthousiast maken via een leadnurturing  programma, zodat de kans op verkopen stijgt.

CRM systeem

Gegevens van klanten en nieuwe leads leggen we vast in het CRM-systeem van HubSpotHubSpot is de #1 marketing automation software en gaat veel verder dan andere CRM-systemen.  

Workflows

We gaan verschillende workflows instellen. Dit zijn schema’s met automatische acties om het aantal verkopen te verhogen. Deze workflows zijn verschillende acties die afhankelijk zijn van het gedrag van de potentiële klant.

werk desiree sven
De voordelen van

Marketing Automation

Marketing automation gaat veel verder dan andere vormen van online marketing. 
 • Persoonlijkere communicatie
 • Sluit marketing en sales echt op elkaar aan
 • Compleet overzicht van de customer journey 
 • Mega efficiënt en doelgericht 

HubSpot marketing automation software 

Wij gebruiken de software van HubSpot voor de implementatie van marketing automation bij bedrijven. Waarom? HubSpot is een inbound-marketingtool met als doel leads om te zetten in klanten. Met de software van HubSpot heb je meteen een goed CRM-systeem, workflows en kan je precies zien wat de optimale routes zijn om van leads klanten te maken.  

Waarom groeien andere bedrijven sneller dan jij?

Vraag nu onze gratis groeiscan aan.

De scan ontvang je meteen per mail. Na de scan ontvang je een rapport met een handige benchmark van jouw bedrijf vergeleken met bedrijven die nu snel groeien.

Guido
Op zoek naar een

Marketing Automation bureau

Wil jij aan de slag met marketing automation? Als gespecialiseerd marketing automation bureau kunnen wij je helpen met alle benodigde activiteiten. Neem nu contact op voor vrijblijvende afspraak.  

 • Als marketing professionals denken wij altijd strategisch en doelgericht mee vanuit jouw business.
 • Daarbij zijn we op de hoogte van de laatste trends en werken we vanuit data gedreven verbeteringen, niet zomaar voorgevoel.
 • We werken altijd zo transparant mogelijk en je kunt altijd over onze schouder meekijken waar we mee bezig zijn. Zo leer je zelf ook veel over online marketing.
 • Bij ons zijn de lijnen lekker kort. Bel of mail ons en je krijgt bijna altijd dezelfde dag nog een reactie. Goede communicatie is alles, en dat weten we!

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Voor wie is marketing automation interessant?

Marketing automation is interessant voor bedrijven die marketing en sales veel beter op elkaar willen laten aansluiten. Wil jij je marketing automation uitbesteden? Wij helpen je met:

 1. Meer relevante bezoekers aan te trekken
 2. Van deze bezoekers leads te maken
 3. De meeste interessante leads om te zetten in afspraken voor je salesteam

Zo groei jij verder met jouw business!

Welke marketing automation software gebruiken jullie?

Om marketing automation te implementeren bij jouw bedrijf gebruiken wij HubSpot als software. HubSpot gaat veel verder dan veel CRM systemen. Ben je nog niet bekend met HubSpot als tool voor Marketing Automation? Neem dan contact op voor een vrijblijvende demo.

Maikel helpt je graag bij al je vragen

Starten met marketing automation? Laten we dan snel afspreken.

"*" geeft vereiste velden aan

You're in good company