Van strategie naar campagnes

Onze aanpak

Heb je een online strategie maar komt ‘ie maar niet van de grond? Ben je altijd bezig met ad hoc zaken of ‘spoedjes’ die tussendoor komen? Digital Inside kan je helpen met een manier waarop je strategie wél gaat werken. We stellen samen doelen en zorgen voor een werkbare structuur. Zo rocken we jouw online marketing!

Doel voor de lange termijn (2 – 5 jaar)

Jaarlijkse plannen

Rocks per kwartaal

Maandelijkse checkups

Wekelijkse sprints

We bepalen samen de stip op de horizon (BHAG)

Waar wil je naartoe als bedrijf? Wat wil je bereiken? Een ambitieus doel geeft energie en met een sterke strategie is het haalbaar.

We maken een concreet jaarplan

Wat moet er volgens jou over een jaar bereikt zijn? We zetten jouw ambitieuze doel om in een haalbaar plan op jaartermijn.

Per kwartaal starten we met nieuwe Rocks

Om de jaarlijkse plannen behapbaar te maken werken we met rocks. Doelen per kwartaal waar meetbare KPI’s aan vastzitten. Zo houden de groei overzichtelijk en inzichtelijk.

Per maand doen we een check op de marketing performance

We nemen maandelijks een moment om naar de resultaten te kijken via een performance dashboard. Zo weten we precies wat goed gaat en waar we kracht bij moeten zetten om de doelen te behalen.

Optimalisaties doen we in sprints van twee weken

Door met wekelijkse sprints te werken maken we het behalen van de doelen behapbaar en overzichtelijk. Zo houden we de energie er in om écht te rocken.

Ja, dit wil ik ook
tafelvoetbal

We maken je strategie sterker

We helpen de klant op weg met het uitwerken van een sterke, heldere en werkende strategie. We spelen altijd met de sterkste opstelling om zo bovenaan in de competitie te komen. Dat betekent dat we de zwakkere punten herkennen en verbeteren en de sterke punten laten stralen. We zorgen dat het trainingsplan altijd gefocust is op het rocken van jouw online marketing.

Thomas
WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Neem contact met ons op

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Plan een consult in met Guido

Guido

Hulp nodig voor een goede strategie?
Laten we afspreken:

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge