Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je hoger komen in Google en meer commercieel verkeer aantrekken? Wij kunnen je hierbij zeker helpen.

 • Ervaren SEO team in huis
 • SEO Content I Analyse I Linkbuilding I Techniek
 • Meetbaar resultaat
 • Maandelijkse update van de belangrijkste zoekwoorden

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo
Thomas
Hoger in Google door

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je wilt vast meer bezoekers krijgen op je website door hoger te komen in Google. Door goede zoekmachine optimalisatie (SEO) is dit mogelijk en wij kunnen je hierbij helpen. Vanuit een analyse zorgen wij stap voor stap dat een website hoger komt in zoekmachines.

Onze ervaren SEO-specialisten kunnen o.a. helpen bij de volgende activiteiten:

Wij helpen veel bedrijven met het verbeteren van de zoekmachine resultaten (SEO). Onze SEO-werkwijze is succesvol gebleken bij zowel startups als grote corporates.

werk desiree sven

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)?

In het kort is zoekmachine optimalisatie een verzameling technieken die ervoor zorgen dat een website beter vindbaar wordt op de zoekmachines van Google en Bing.

Wij pakken de zoekmachine optimalisatie op voor veel verschillende klanten en zien vaak dat de bezoekersaantallen van de websites explosief zijn gestegen nadat wij aan de slag zijn geweest ermee. Wij richten ons dan ook op alle relevante optimalisatie technieken. Technieken die ervoor zorgen dat jij niet alleen verkeer krijgt, maar ook mensen werft die daadwerkelijk interesse hebben in jouw dienst of product, en daardoor terugkeren om deze af te nemen.

Zie hieronder een overzicht van de SEO-activiteiten die we voor verschillende klanten uitvoeren om hun website hoger te krijgen in zoekmachines.

Door een SEO-analyse uit te voeren krijgen wij inzicht in de huidige vindbaarheid en status van jouw website. Ook krijgen wij een beeld over welke mogelijkheden er zijn om de website of webshop verder te optimaliseren.

In deze SEO-analyse nemen we de volgende punten mee:

 • Technische check website
 • Analyse van alle pagina’s (o.a. url opbouw, vindbaarheid voor Google)
 • Meta-analyse (dubbele titels, ontbrekende meta beschrijvingen)
 • Contentanalyse (H1 gebruik, dubbele content, aantal woorden)
 • Linkanalyse
 • Afbeeldingenanalyse
 • Technische optimalisatie (desktop en mobiel)
Zoekwoorden onderzoek

Mensen Googelen vaak om een bedrijf of product te vinden. Hierbij maken ze gebruik van bepaalde zoektermen. Met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek duiken we in het zoekgedrag van mensen en bekijken we hoe zwaar de concurrentie is voor een specifieke zoekterm. De uitkomsten van het zoekwoorden onderzoek is de basis om vervolgens de SEO content te schrijven voor de juiste zoektermen.

SEO content en copywriting

Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is het schrijven van goede content die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Door onze ervaring weten wij welke factoren belangrijk zijn voor goede SEO content.

Linkbuilding & PR

Externe verwijzingen zijn links van andere websites naar die van jou. Het aantal goede verwijzingen is een belangrijke factor om hoger te komen in zoekmachines. Onze linkbuilding experts zorgen voor groei van het aantal externe verwijzingen. Hiervoor zetten wij verschillende technieken in die bewezen zijn.

Werk foto vergadering meeting uitleg
Zoekmachine optimalisatie

Advies

Wil jij door middel van zoekmachine optimalisatie met jouw website hoger binnen de zoekresultaten van Google verschijnen? Maar heb je zelf te weinig kennis of tijd om je hier mee bezig te houden? Wij van Digital Inside geven je graag zoekmachine optimalisatie advies. Ons advies is volledig gericht op jouw website, doelen en visie. Door middel van onze uitgebreide analyse kunnen wij jou adviseren waar kansen liggen en welke facetten belangrijk zijn voor jouw website.

Wil jij weten waar de kansen voor jouw bedrijf liggen en zou je hier graag advies over willen of heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op en wij help je graag!

Groeiscan

Ontvang nu deze gratis online marketing scan in je mailbox

Gratis online marketing scan

De scan ontvang je meteen in je mailbox en kan je op elk moment starten. Na het doorlopen van een aantal vragen over marketing, branding, strategie en data ontvang je de uitkomsten in een rapport in je mailbox.

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Maikel helpt je graag bij al je vragen

Maikel

Starten met zoekmachine optimalisatie? Laten we dan snel afspreken.

"*" geeft vereiste velden aan

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge