Website laten maken

Toegankelijke website

Ben je op zoek naar een partner om een toegangelijke website door te laten maken? Neem dan contact met ons op:

  • Van design tot en met pixel perfect bouwen
  • Focus op WCAG richtlijnen
  • Inclusief goede SEO basis en webanalytics

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo
Koffiepauze
Doe er je voordeel mee

Toegankelijke website laten maken

Met een toegankelijke website gooi je de deuren wagenwijd open voor een breed publiek. Meer bezoekers? Check! En omdat zoekmachines dol zijn op toegankelijkheid schiet je SEO-ranking omhoog. Dus niet alleen meer zichtbaarheid en klantinteractie, maar ook meer conversies! Het is meer dan alleen goede marketing, want een toegankelijke website is voor iedereen een win. De gebruiksvriendelijkheid wordt gewaarborgd voor álle bezoekers, ongeacht capaciteiten. Kortom, het is de slimste move die je kan maken.

Maikel
WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Neem contact op

Groepsfoto
Samengevat:

De voordelen van een toegankelijke website

  • Voldoe aan de WCAG richtlijnen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Meer conversies

Audit

Voordat we veranderingen voorstellen, willen we eerst begrijpen wat de huidige situatie is. We beginnen daarom met een uitgebreide audit van je huidige website. Zo kunnen we toegankelijkheidsproblemen vaststellen en deze bij de wortel aanpakken. De mogelijkheden met betrekking tot het uitbreiden van de toegankelijkheid van je website hangt namelijk zeer sterk samen met haar technische basis.

Plan

Zodra we een duidelijk beeld hebben van de eventuele bestaande problemen gaan we met elkaar zitten om een strategie uit te werken. Deze is op maat gemaakt, en geeft precies aan welke aanpassingen nodig zijn je site volledig toegankelijk te maken of hoe we van de huidige website migreren naar een nieuwe toegankelijke website. Er zijn dus twee mogelijkheden hierin:

  1. Je krijgt een voorstel om verbeteringen toe te passen op je huidige website.
  2. We bouwen een volledig nieuwe, WCAG-proof website voor je.
Implementatie

Dit is waar de echte magie plaatsvindt! Ons team duikt in de back-end van je site, past teksten aan, optimaliseert beeldmateriaal, voegt alternatieve contentvormen toe, en zorgt ervoor dat de technische specificaties voldoen aan de WCAG-normen.

Wanneer je kiest voor een volledig nieuwe website gaat ons team eerst aan de slag met het opzetten van een goede technische basis, waarna de andere stappen ook worden doorlopen.

Testen

Voordat we een website zien als ‘voltooid’ voeren we grondige tests uit. Met behulp van verschillende middelen simuleren we diverse gebruikersprofielen. Denk aan profielen van mensen met een visuele of auditieve beperking. Aan de hand van deze simulaties kunnen we testen of de site daadwerkelijk toegankelijk is. Zo garanderen we een toegankelijke website naar aanleiding van de WCAG-normen.

Onderhoud

Toegankelijkheid is niet een eenmalige taak, maar een doorgaand proces. Naarmate de technologie en de toegankelijkheidsnormen evolueren, evolueren en ontwikkelen wij mee. Daarom zullen we ook na oplevering je website blijven monitoren en de nodige updates uitvoeren. Zo blijft je site up-to-date en toegankelijk!

vergadering werk meeting
Expertise in toegankelijkheid

Jouw website, ons doel

We hebben meerdere klanten geholpen met het bouwen van toegankelijke websites die presteren. Dankzij onderhoud en optimalisaties zijn we experts in wat we doen. Wil je een website die voor iedereen toegankelijk is en je merk op een inclusieve manier presenteert? Neem dan contact met ons op en laat onze specialisten het zware werk doen.

Geïnteresseerd in meer dan alleen toegankelijkheid? Als reclamebureau Utrecht bieden we een breed scala aan digitale diensten om aan al je online behoeften te voldoen.

 

Groeiscan

Ontvang nu deze gratis online marketing scan in je mailbox

Gratis online marketing scan

De scan ontvang je meteen in je mailbox en kan je op elk moment starten. Na het doorlopen van een aantal vragen over marketing, branding, strategie en data ontvang je de uitkomsten in een rapport in je mailbox.

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Maikel helpt je graag bij al je vragen

Maikel

Advies nodig over een toegankelijke website? Laten we dan snel afspreken.

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge