Social Media Marketing

TikTok adverteren

Wil jij jouw merk laten opvallen op TikTok? Wij helpen je met vette TikTok campagnes

  • Van strategie tot uitvoering
  • Meetbare resultaten
  • Server Side Tagging
  • Custom audiences en lookalike campagnes

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo
Doe er je voordeel mee

Adverteren op TikTok

Wil je een jong publiek boeien en tegelijk je webverkeer en sales een boost geven? Zet dan in op TikTok! Met een miljard gebruikers wereldwijd is dit dé hotspot voor je merk. Met een wereldwijde gebruikersbasis van meer dan 1 miljard is TikTok het platform om je merk in de schijnwerpers te zetten. Waar wacht je nog op? Tijd om deze kans te grijpen!

Maikel
WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Neem contact op

Werk foto anneloes karen
Wist je dit al

Waarom kiezen voor TikTok adverteren?

  • Breed publiek door veel gebruikers
  • Unieke, creatieve advertenties
  • Gerichte doelgroepen aanspreken
  • Hoge engagement rates
  • Snelle resultaten

In-feed ads

Dit is vergelijkbaar met Instagram Stories of Facebook News Feed ads. Advertenties verschijnen organisch in de ‘for you’ feed van gebruikers. De advertenties kunnen tot wel 60 seconden lang zijn en zijn meestal verticaal in formaat. Genoeg ruimte om je boodschap over te brengen dus!

Branded hashtag challenge

Daag je gebruikers uit om een bepaalde actie uit te voeren en deze te koppelen met een hashtag. Deze vorm van gebruikersbetrokkenheid is uniek voor TikTok, kan je net zo invullen als je zelf wil, en kan daardoor een norm bereik en groei genereren.

TopView

Wees er als snelste bij! De eerste advertentie die gebruikers zien wanneer ze de app openen. Het neemt het volledige scherm in beslag, dus je kan hier al je creativiteit in kwijt. Maximale zichtbaarheid en aandacht voor je merk.

Shoppable ads

Perfect voor e-commerce, want deze advertenties hebben een ‘shop nu’-knop. Zo kunnen gebruikers direct doorklikken naar je webshop als ze iets zien dat hun aandacht vangt.

groepsfoto buiten
TikTok marketingbureau

TikTok ads uitbesteden

We managen succesvolle TikTok-campagnes voor onze klanten. Onze dagelijkse optimalisatie betekent dat we een vinger aan de pols houden en inspelen op wat werkt. Wil je jouw merk of prouct een boost geven met de kracht van TikTok? Neem dan contact met ons op en laat ons de perfecte strategie voor je uitstippelen. Interesse in meer social media kanalen? Wij kunnen de gehele social media marketing voor je oppakken.

 

 

Groeiscan

Ontvang nu deze gratis online marketing scan in je mailbox

Gratis online marketing scan

De scan ontvang je meteen in je mailbox en kan je op elk moment starten. Na het doorlopen van een aantal vragen over marketing, branding, strategie en data ontvang je de uitkomsten in een rapport in je mailbox.

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Maikel helpt je graag bij al je vragen

Maikel

Starten met TikTok adverteren? Laten we dan snel afspreken.

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge