fbpx

Vacature Content Marketeer 
(Junior / Medior)

 

Kom jij ons versterken als Content Marketeer

Wil jij jezelf ontwikkelen in de wereld van Digital Marketing? Content maken voor ons eigen merk en voor onze klanten? En werken op een supergave locatie in het centrum van Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou.   

Als content marketeer bij Digital Inside schrijf en maak je content voor websites, SEO, social media en nieuwsbrieven. Je hebt een vlotte en creatieve schrijfstijl en bent allergisch voor taalfouten. In deze rol is copy belangrijk, maar natuurlijk zoeken we die persoon die ook erg handig is met grafische programma’s om het verhaal ook met beeld en video te versterken.  

Wie zoeken wij? 

We zoeken iemand die het heerlijk vindt om ons en klanten te inspireren met nieuwe mogelijkheden voor content. Die vervolgens zelfstandig aan de slag gaat en ons verbluft met het eindresultaat.   

Jij:  

 • Wordt blij van het schrijven van zowel lange als korte teksten 
 • Kan makkelijke schakelen van tone of voice, maar hebt in de basis een creatieve en vlotte schrijfstijl 
 • Bent mega scherp op taalfouten 
 • Kent manieren om een tekst ook visueel goed over te zetten in beeld en video 

Hoe ziet je dag eruit?  

Het is mooi weer vandaag dus je begint lekker vroeg op kantoor, dan heb je vanmiddag nog tijd om even te sporten voor het avondeten. De weekplanning was gisteren al doorgenomen, dus de belangrijkste activiteiten voor deze week waren al bekend. Je start met nieuwe social content voor Digital Inside. Vorige week hadden we een event en hiervan maak je nog een aftermovie en verschillende follow-up emails die je stuurt naar de deelnemers.  

Eenmaal afgerond start je met een SEO-artikel voor een klant van Digital Inside. Het onderwerp gaat over software voor MKB-bedrijven. Pittige uitdaging om hier een leesbare tekst van te maken, maar jouw creatieve gevoel voor woorden kan ook deze uitdaging aan. Halverwege de tekst krijg je er een nieuwe uitdaging bij, want je collega’s dagen je uit voor een potje tafelvoetbal. Je gaat nog even aan de slag en dan is het al tijd om te gaan sporten!  

Check, check, check? 

 • Jij hebt een relevante hbo-studie afgerond zoals communicatie of journalistiek. 
 • Jij draait je hand niet om voor een foutloze tekst. 
 • Jij wordt blij van het schrijven van zowel korte als lange teksten. 
 • Jij kan makkelijk switchen van tone of voice. 
 • Jij kan een tekst ook overbrengen in beeld (door programma’s als Adobe Première, Canva, Photoshop, After Effects). 
 • Jij kan je creatie pitchen bij collega’s en klanten.  
 • Jij volgt de trends in social medialand op de voet. 

Wij bieden: 

 • Super arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en natuurlijk een marktconform salaris 
 • Informele sfeer met leuke collega’s 
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen 
 • Een uitgebreide lunch 
 • Vrijmibo bij de tafelvoetbaltafel of op ons dakterras 

Over Digital Inside:

Digital Inside helpt bedrijven, groot of klein, bij het bereiken van hun doelen. Wij zijn de schouders waar zij op kunnen steunen op het gebied van online marketing. Maar zeker ook de schouders waar zij over mee kunnen kijken. Wij geloven dat je kennis moet delen. Alleen samen bereiken we een digitale voorsprong. 

Wij zijn een jong en fris team en verrassen graag al onze klanten door net even wat verder mee te denken. Wij kijken mee met de business en voelen ons samen verantwoordelijk voor het eindresultaat. In plaats van impulsief te handelen, zetten we elke stap met doelbewuste planning, vakmanschap en focus. Zo krijgen we elke klus geklaard. 

Buiten de gebaande paden durven gaan, nieuwe dingen ontdekken en ook vooral heel veel plezier hebben in wat we doen. Dat kenmerkt ons team. We nemen onszelf niet al te serieus. We houden van alle momenten die ons onverwacht doen glimlachen. Of dit nou die supertoffe nieuw tool is die we uitproberen, mooie resultaten terugzien na hard werk of een overwinning op de tafelvoetbaltafel. 

Enthousiast over deze vacature? Solliciteer dan nu!

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.