Kies voor verrassende
display advertising

en laat je merk online echt opvallen

en laat je merk online echt opvallen

Display Advertising

Display Advertising is een manier van online adverteren. Regelmatig wordt Display Advertising nog online bannering genoemd, maar inmiddels is display advertising echt veel meer dan het inzetten van banners. Via beeldadvertenties en/of video uitingen kan je namelijk precies jouw doelgroep bereiken en verrassen met de juiste boodschap op het juiste moment en apparaat.
 

 
Wij zetten via het Google netwerk een Display Advertising campagne voor je op en helpen met het realiseren van de volgende doelstellingen:

  • Meer producten of services verkopen
  • Klanten binden
  • Merkbekendheid en productbekendheid vergroten
 

Display Advertenties voor meer verkopen

Het is je vast weleens opgevallen. Je verlaat een bepaalde website en ziet op de volgende website Display Advertenties met relevante producten. Deze techniek van Display Adverteren heet remarketing. Remarketing heeft als doel meer verkopen te realiseren met een relevante advertentie boodschap door bezoekers van een andere website weer terug te laten keren naar die van jou om de verkoop af te ronden.
 

Klanten binden met Display Advertsing

Bestaande klanten wil je binden met bijvoorbeeld goede dienstverlening of relevante video’s, maar wil je juist niet lastigvallen met het opnieuw kopen van een product. Met goede targeting en instellingen van Display Advertising kan je bestaande klanten een positieve boodschap laten zien.
 

Merkbekendheid en productbekendheid vergroten

Wil je meer bekendheid van je merk of de bekendheid van je producten vergroten? Ook dan is Display Advertising een middel dat je goed kan gebruiken. Display advertenties zijn te plaatsten op de grootste websites van Nederland. Mocht het een internationale campagne zijn dan zijn ook buitenlandse websites een mogelijkheid.

Het leuke van display advertenties is dat je realtime kan testen wat voor een advertentie het beste werkt. Door te testen en te optimaliseren is het mogelijk om tijdens een campagne goed bij te sturen en de resultaten te verbeteren.

Advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

Download nu het gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei! 

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het gratis whitepaper binnen 24 uur in je mailbox. Je meldt je dan ook automatisch aan voor onze nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing. Afmelden voor nieuwsbrief is natuurlijk altijd weer mogelijk.