fbpx

Online adverteren

Display advertising

Een succesvolle online marketingcampagne kan eigenlijk niet zonder Displays.

Opvallen op onder andere Nu.nl, Marktplaats en De Telegraaf
Alle Display formaten mogelijk. Statisch of geanimeerd
Natuurlijk ook retargeting van je website bezoekers

 

Display Advertising

Wij werken voor

Als online marketing bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 

Display Advertising

Display Advertising is een van de vele mogelijkheden van online adverteren. Regelmatig wordt Display Advertising nog online bannering genoemd, maar inmiddels is Display advertising echt veel meer dan het inzetten van banners. Via beeldadvertenties en/of video uitingen kunnen wij namelijk precies jouw doelgroep bereiken en verrassen met de juiste boodschap op het juiste moment en apparaat.

Display Advertenties Retargeting

Het is je vast weleens opgevallen. Je verlaat een bepaalde website en ziet op de volgende website Display Advertenties met relevante producten. Deze techniek van Display Adverteren heet remarketing. Remarketing heeft het doel meer verkopen te realiseren met een relevante advertentieboodschap. Dit wordt gedaan door bezoekers van een website terug te laten keren naar die van jou om de verkoop af te ronden.

Hulp bij Display Advertising

 

 Geanimeerde HTML5 banner design, social en video advertising

 Verschillende Display netwerken (bijvoorbeeld Nu.nl, Marktplaats en Telegraaf)

 Meetbare performance: van views tot kosten per conversie

Klanten binden met Display Advertsing

Bestaande klanten wil je binden met bijvoorbeeld goede dienstverlening of relevante video’s, maar wil je juist niet lastigvallen met het opnieuw kopen van een product. Met goede targeting en instellingen van Display Advertising kan je bestaande klanten een positieve boodschap laten zien. 
 

Merkbekendheid en productbekendheid vergroten

Wil je meer bekendheid voor je merk of je producten? Ook dan is Display Advertising een middel dat je goed kan gebruiken. Display advertenties zijn te plaatsten op de grootste websites van Nederland, zoals Nu.nl, De Telegraaf, Buienrader en Marktplaats. Mocht het een internationale campagne zijn, dan zijn ook buitenlandse websites een mogelijkheid.

Het leuke van Display advertenties is dat we realtime testen wat voor soort advertentie het beste werkt. Door te testen en te optimaliseren verbeteren wij de resultaten van de campagnes.

Alle Display formaten mogelijk. Statisch of geanimeerd

Als jij je boodschap duidelijk hebt, maken wij al je advertenties. Volledig in de stijl van je bedrijf, merk of product of in een nieuwe, frisse stijl. Wij werken met vaste pakketten met alle gangbare formaten voor banners. Die kun je krijgen als statische (stilstaande) advertentie of geanimeerd (HTML5). 

Starten met display adverteren?

Laten we dan snel afspreken.

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.