Facebook adverteren uitbesteden

Voor succesvolle Facebook campagnes

 

Voor succesvolle Facebook campagnes

 

Succes met Facebook adverteren

Facebook is niet meer uit ons leven weg te denken. Wist je dat gebruikers gemiddeld bijna 50 minuten per dag op dit sociale netwerk te vinden zijn? Daarom is het als bedrijf ook erg belangrijk om zichtbaar te zijn op Facebook met een eigen pagina, waar je nieuws kan delen met volgers, producten kan promoten, video’s kan delen of advertenties kan plaatsen. Zelf adverteren op Facebook en Instagram is natuurlijk een optie, maar veel bedrijven hebben er de tijd, de know-how of de juiste mensen niet voor. Bovendien worden vaak niet alle mogelijkheden optimaal benut of de gewenste resultaten niet altijd behaald. Als jij niet weet hoe een Facebook-pixel werkt of je look-a-like doelgroepen gebruikt binnen jouw campagnes. Dan is het slim om Facebook adverteren uit te besteden aan een ervaren online marketing bureau. Samen behalen we het meeste resultaat. 

Waarom adverteren op Facebook?

Gezien de grote rol die Facebook en Instagram in ons huidige leven heeft is het voor merken ondenkbaar om hier niet op actief te zijn. Facebook en Instagram adverteren doen wij via de tool Facebook Business Manager. Doordat wij hier dagelijks actief op zijn en de benodigde Facebook certificaten hebben behaald zijn wij tot in de details bekend met deze online marketing tool. 

 

Facebook advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

 

Facebook Adverteren vanaf €250

Strategie, concept & set-up tot beheer, optimalisatie & rapportage. 
Maandelijks opzegbaar 
Altijd online groei!

Hoe maken wij een succes van Facebook adverteren

Wij werken dagelijks met Facebook Business Manager en weten elke feature maximaal in te zetten
Wij helpen jouw merk en producten onder de aandacht te brengen bij precies jouw doelgroep
Wij hebben veel ervaring met alle advertentie vormen op Facebook. Van stories, posts, carrousels tot lead advertenties
Wij zijn dol op pixels en look-a-like doelgroepen om voor jouw conversies te scoren 
Wij zorgen dat we de resultaten duidelijk in een dashboard komen te staan. Zo weet je precies wat een lead heeft gekost 

Laat ons je helpen met adverteren op Facebook

Om al deze aspecten van Facebook marketing goed onder de knie te krijgen en er het meeste uit te halen heb je als bedrijf heel wat tijd en liefde nodig. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je niet de resources hebt om op regelmatige basis veel tijd aan je Facebook advertenties te besteden. Je Facebook marketing uitbesteden is dan de ideale oplossing om ons te laten doen waar wij goed in zijn, zodat jij dat ook weer kan doen. 

Door je Facebook marketing uit te besteden aan Digital Inside kan je zelf kiezen met welke aspecten van je Facebook pagina je je wilt bezighouden en welke niet. Wij nemen graag de content productie van je over, of helpen je met het uitwerken van advertentie campagnes. Op die manier ben je verzekerd van de best mogelijke resultaten.

–> Meer weten? Laten we dan afspreken

Zij kozen voor Digital Inside: 

 
 

Download nu het gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei! 

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het gratis whitepaper binnen 24 uur in je mailbox. Je meldt je dan ook automatisch aan voor onze nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing. Afmelden voor nieuwsbrief is natuurlijk altijd weer mogelijk. 

スーパーコピー ブランドコピー コピーブランド ロレックス スーパーコピー ロレックス コピー パテックフィリップ コピー パテックフィリップ スーパーコピー モンクレール スーパーコピー モンクレール コピー モンクレール ダウン コピー シュプリーム スーパーコピー シュプリーム コピー ウブロ スーパーコピー ウブロ コピー