Facebook uitbesteden

Voor een succesvolle Facebook strategie

Voor een succesvolle Facebook strategie

Facebook uitbesteden aan professionals 

Facebook is niet meer uit ons leven weg te denken. Gebruikers spenderen gemiddeld bijna 50 minuten per dag op het sociale netwerk. Daarom is het als bedrijf ook erg belangrijk om vertegenwoordigd te zijn op Facebook met een eigen pagina, waar je nieuws kan delen met volgers, producten kan promoten, video’s kan delen of advertenties kan plaatsen. Zelf een Facebook pagina onderhouden is altijd een optie, maar vele bedrijven hebben er de tijd of mankracht niet voor. Bovendien worden vaak niet alle mogelijkheden benut of de gewenste resultaten niet altijd behaald. Jouw Facebook uitbesteden aan een ervaren online marketing bureau is daarom de goede oplossing voor optimale sociale media marketing.

Lees hier onze blog over het feit dat Facebook adverteren nog altijd populair is

Waarom inzetten op Facebook marketing?

Gezien de prominente plaats die Facebook in ons leven gekregen heeft, is het voor merken ondenkbaar om niet op het sociale media netwerk actief te zijn. We gebruiken Facebook dan ook voor verschillende doeleinden: zo lezen we er de krant, praten we met vrienden, bekijken we grappige filmpjes of spelen we online spelletjes. Maar ook het ontdekken van nieuwe producten en merken is een van de redenen waarom we onze Facebook app zo vaak per dag even openen om te checken.

Een goede Facebook marketing strategie wilt niet alleen zeggen dat je merk een Facebook pagina heeft. Als sterk merk is het belangrijk om een groot aantal volgers op te bouwen en deze ook interessante content aan te bieden. En hoe meer volgers je kan engagen met je posts, hoe meer waarde je Facebook pagina zal krijgen. Dit is niet alleen belangrijk om je autoriteit te geven in de sector, maar komt ook je positie in de zoekresultaten ten gunste.

Advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

 

Online marketing diensten vanaf €250

Een complete marketing dienst of een losse dienst
Elke maand een dashboard met resultaten
Maandelijks opzegbaar 
Altijd online groei!

Belangrijk in Facebook marketing

  • Ten eerste is het belangrijk dat je een actieve pagina hebt. Dit betekent, afhankelijk van je product of service, een aantal posts per dag of week. Dit zijn niet alleen promotionele posts, waarbij je je producten in de schijnwerpers zet. Een goede inbound marketing strategie wil namelijk ook zeggen dat je je mogelijke klanten waardevolle content aanbiedt. Dit kan betekenen dat je linkt naar interessante blogs, dat je video’s deelt die jouw volgers interessant kunnen vinden, of dat je entertainende posts zoals quotes, memes of gifs deelt.
  • Een volgend belangrijk aspect van Facebook is je community management of customer service. Facebook is een platform van interactie en biedt een belangrijk communicatieplatform aan je klanten en volgers. Voor hen is het een laagdrempelige manier om met hun favoriete merken in contact te treden,. Dit kan zijn om een positieve review achter te laten, een vraag te stellen of een klacht in te dienen. Als merk moet je er steeds voor zorgen dat er iemand aan de andere kant van deze lijn zit, en dat alle vragen en problemen zo snel mogelijk verholpen worden.
  • Ten slotte zijn ook advertenties niet meer uit je Facebook-feed weg te denken. Met zo veel verschillende lagen van de bevolking aanwezig op het sociaal netwerk, is het de ideale manier om een grote groep mensen te bereiken. Daarbij geeft Facebook je de mogelijkheid om advertenties heel gericht te tonen aan net die mensen die je wilt bereiken. Dit kan gebaseerd worden op bijvoorbeeld leeftijd, locatie of interesses.

Facebook marketing uitbesteden aan Digital Inside

Om al deze aspecten van Facebook marketing op een gunstige manier te benutten heb je als bedrijf heel wat tijd nodig. Er zijn dan ook verschillende bedrijven die niet de middelen hebben om zich fulltime met hun Facebook pagina bezig te houden. Je Facebook marketing uitbesteden is een ideale oplossing om ons te laten doen wat wij goed kunnen. 

Door je Facebook marketing uit te besteden aan Digital Inside, kan je zelf kiezen met welke aspecten van je Facebook pagina je je wilt bezighouden en welke niet. Wij nemen graag de content productie van je over, of staan je bij met het uitwerken van advertentie campagnes. Op die manier ben je verzekerd van de best mogelijke resultaten.

Bekijk hier al onze online marketing diensten.

Download nu het gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei! 

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het gratis whitepaper binnen 24 uur in je mailbox. Je meldt je dan ook automatisch aan voor onze nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing. Afmelden voor nieuwsbrief is natuurlijk altijd weer mogelijk. 

In 5 stappen naar online groei

Loop jij vast in de groei van je website? Of heb je moeite om een goede online strategie uit de werken voor jouw bedrijf? Download dan nu dit gratis whitepaper en krijg tips & tricks hoe je online kan groeien.