Facebook uitbesteden

Voor een succesvolle Facebook strategie

Voor een succesvolle Facebook strategie

Facebook uitbesteden aan professionals 

Facebook is niet meer uit ons leven weg te denken. Wist je dat gebruikers gemiddeld bijna 50 minuten per dag op dit sociale netwerk te vinden zijn? Daarom is het als bedrijf ook erg belangrijk om zichtbaar te zijn op Facebook met een eigen pagina, waar je nieuws kan delen met volgers, producten kan promoten, video’s kan delen of advertenties kan plaatsen. Zelf een Facebook pagina onderhouden is natuurlijk een optie, maar veel bedrijven hebben er de tijd, de know-how of de juiste mensen niet voor. Bovendien worden vaak niet alle mogelijkheden optimaal benut of de gewenste resultaten niet altijd behaald. Jouw Facebook uitbesteden aan een ervaren online marketing bureau is daarom de goede oplossing voor optimale sociale media marketing. Samen behalen we het meeste resultaat. 

Lees hier waarom Facebook adverteren zo populair is

Waarom inzetten op Facebook marketing?

Gezien de grote rol die Facebook in ons huidige leven heeft is het voor merken ondenkbaar om hier niet op actief te zijn. We gebruiken Facebook dan ook voor verschillende doeleinden: we lezen de krant, praten met vrienden, bekijken hilarische filmpjes of spelen verslavende spelletjes. Maar ook het ontdekken van nieuwe producten en merken is een van de redenen waarom we onze Facebook app zo vaak per dag even openen om te checken.

Een goede Facebook marketing strategie wil niet alleen zeggen dat je merk een Facebook pagina heeft. Als sterk merk is het belangrijk om een groot aantal volgers op te bouwen en deze ook interessante content aan te bieden. Hoe meer volgers je kan engagen met je posts, hoe meer waarde je Facebook pagina zal krijgen. Dit is niet alleen belangrijk om je autoriteit te geven in jouw brance, maar is ook voordelig voor je positie in zoekresultaten. Win-win dus. 

Facebook advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

 

Online marketing diensten vanaf €250

Een complete marketing dienst of een losse dienst
Elke maand een dashboard met resultaten
Maandelijks opzegbaar 
Altijd online groei!

Belangrijk in Facebook marketing

  • Ten eerste is het belangrijk dat je een actieve pagina hebt. Dit betekent, afhankelijk van je product of service, een aantal posts per dag of week. Dit zijn niet alleen promotionele posts, waarbij je je producten in de schijnwerpers zet. Een goede inbound marketing strategie houdt namelijk ook in dat je potentiële nieuwe klanten waardevolle content aanbiedt. Zorg dat je hier zichtbaar bent. Link bijvoorbeeld naar een interessante blog, deel video’s en filmpjes die jouw volgers kunnen waarderen, of laat ze lachen door een grappige quote, meme of gif. 
  • De volgende stap in Facebook is je community management of customer service. Facebook is een platform vol interactie en daarom een belangrijk communicatieplatform voor je klanten en volgers. Het is namelijk een laagdrempelige manier om met je favoriete merken in contact te komen. Dit kan zijn om een positieve review achter te laten, een vraag te stellen of een klacht in te dienen. Als merk moet je er voor zorgen dat er iemand aan de andere kant zit die positief reageert en alle vragen en problemen zo snel mogelijk oplost. In deze tijd is het niet meer oké om een trage reactie te geven. Alles moet online en snel!
  • Als klap op de vuurpijl zijn ook advertenties niet meer uit je Facebook-feed weg te denken. Met zo veel verschillende lagen van de bevolking aanwezig op het sociaal netwerk, is het de ideale manier om een grote groep mensen te bereiken. Daarbij geeft Facebook je de mogelijkheid om advertenties heel gericht te tonen aan precies de mensen die jij wil bereiken. Je kunt bijvoorbeeld een focus hebben op leeftijd, locatie of interesses. Het is ook interessant om verschillende doelgroepen te testen, en kijken wat het je oplevert. Misschien was je je helemaal niet bewust van bepaalde doelgroepen, maar samen vinden we ze wel. 

Facebook marketing uitbesteden aan Digital Inside

Om al deze aspecten van Facebook marketing goed onder de knie te krijgen en er het meeste uit te halen heb je als bedrijf heel wat tijd (en liefde) nodig. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je niet de resources hebt om op regelmatige basis veel tijd aan je Facebook profiel te besteden. Je Facebook marketing uitbesteden is dan de ideale oplossing om ons te laten doen waar wij goed in zijn, zodat jij dat ook weer kan doen. 

Door je Facebook marketing uit te besteden aan Digital Inside kan je zelf kiezen met welke aspecten van je Facebook pagina je je wilt bezighouden en welke niet. Wij nemen graag de content productie van je over, of staan je bij met het uitwerken van advertentie campagnes. Op die manier ben je verzekerd van de best mogelijke resultaten.

Bekijk hier al onze online marketing diensten.

Download nu het gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei! 

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het gratis whitepaper binnen 24 uur in je mailbox. Je meldt je dan ook automatisch aan voor onze nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing. Afmelden voor nieuwsbrief is natuurlijk altijd weer mogelijk. 

Gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei 

Loop jij vast in de groei van je website? Of heb je moeite om een goede online strategie uit de werken voor jouw bedrijf? Download dan nu dit whitepaper

Al ruim 300x gedownload in 2019

Met handige tips & tricks

Op basis van praktijkervaring

Ja, mail mij dit gratis whitepaper >