Social Media Marketing

Instagram adverteren

Wil jij opvallen op Instagram? Met stories, berichten of een ander soort advertentie. Bij ons is het allemaal mogelijk.

 • Van strategie tot realisatie
 • Retargeting van je website bezoekers
 • Slimme look-a-like campagnes
 • Meetbare resultaten

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo
Guido presentatie
Doe er je voordeel mee

Adverteren op Instagram

Je wil een jonge doelgroep bereiken en inspireren. Daarnaast wil je meer traffic en conversies. Wist je dat dit allemaal kan door middel van slim adverteren op Instagram? De app heeft wereldwijd zo’n 600 miljoen gebruikers en biedt veel mogelijkheden, waarom zou je daar dan geen gebruik van maken?

Maikel
WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Neem contact op

Doe er je voordeel mee

De voordelen van Instagram adverteren

 • Heel gericht adverteren door uitgebreide targeting mogelijkheden
 • Relatief goedkoop
 • Meer bezoekers, leads en conversies
 • Vergroot je naamsbekendheid onder verschillende doelgroepen
 • Creëer meer interactie met je doelgroep

Targeting op Instagram

Instagram is vooral een erg populair onder jongeren. Zo kan je je als autoverkoper bijvoorbeeld focussen op gebruikers in een leeftijdsgroep van 18 tot 25 jaar die foto’s van auto-accounts liken. Je kan zelfs aangeven dat ze in een straal van 15 kilometer rond Amsterdam wonen. Het is ook mogelijk om je advertenties op specifieke tijden te laten zien, zoals om 17:00. Jouw doelgroep kan dan net in de bus of trein naar huis zitten te scrollen op Instagram. Het perfecte moment om ze te targeten dus. De mogelijkheden zijn echt enorm.

Op Instagram heb je veel meer interactie met je doelgroep dan op andere kanalen. Dit komt doordat de drempel laag is, waardoor gebruikers makkelijk en snel reageren. Snelheid en interactie zijn super belangrijk, zeker in de tijd van nu, waarin generatie Y en Z de markt domineren.

Retargeting & look-a-like doelgroepen

Dat je een profiel kan selecteren voor een Instagram advertentie wist je waarschijnlijk al. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van retargeting en look-a-like groepen. Deze doelgroepen gebruiken wij bij vrijwel al onze klanten met succes. Bij een retargeting campagne krijgen bezoekers van jouw website na hun bezoek een advertentie te zien op Instagram. Een look-a-like groep is een kopie van het profiel van de groep die jouw website bezoekt.

Instagram Stories

Adverteren op Instagram is op zich niks nieuws, maar adverteren op Instagram Stories wordt steeds populairder. Instagram Stories zijn verticale, beeldvullende updates die bovenaan het scherm van de gebruiker komen te staan tussen andere accounts die de gebruiker volgt. Een story kan bestaan uit videocontent, maar ook een stilstaand beeld met bewegende tekst of een GIF’je. Een story duurt vijftien seconden. Het is dan dus wel essentieel dat je binnen die vijftien seconden de aandacht van de gebruiker weet te trekken. Weet je niet hoe je dat het beste kunt doen? Wij helpen je om op te vallen.

Interactie

Een Instagram Story is een mooie tool om interactie met je doelgroep te creëren. Instagram heeft veel mogelijkheden tot interactie in Stories. Zo kan je bijvoorbeeld leuke of grappige GIF-jes toevoegen, maar interactie gaat natuurlijk verder dan het laten zien van bewegende plaatjes. Je kan hashtags plaatsen, je locatie tonen of laten zien welke muziek je luistert en deze daadwerkelijk af laten spelen tijdens het bekijken van de story. Maar de beste opties met betrekking tot interactie zijn volgens ons:

 • Een poll, waarin volgers tussen twee opties kunnen kiezen
 • Vragen, waarbij volgers een vraag in kunnen sturen over een vooraf gekozen onderwerp
 • Aftellen, waarmee je een timer zet tot een bepaald evenement – kun jij ook niet wachten?
 • Een quiz, waarbij je een vraag stelt en volgers het juiste antwoord moeten kiezen
 • Een ranking, waarbij volgers aan kunnen geven in welke mate ze bijvoorbeeld de nieuwe collectie mooi vinden. Hierbij kan je zelf kiezen welke emoji hiervoor wordt gebruikt
 • De chat, zodat jouw volgens snel vragen kunnen stellen
 • Een donatie, waarbij volgers een donatie schenken aan een goed doel waar jij ambassadeur van bent
Meeting boven
Instagram marketingbureau

Instagram Ads uitbesteden

Wij hebben veel klanten waarvoor we succesvolle Instagram en social media campagnes draaien. Dagelijks optimaliseren we deze campagnes. Daardoor hebben we veel ervaring en weten we waar we mee bezig zijn. Wil je jouw merk of product via Instagram onder de aandacht brengen? Neem dan contact met ons op en laat onze experts dit goed voor je regelen. Ook geïnteresseerd in andere social media kanalen? Wij kunnen de gehele social media marketing voor je oppakken.

 

 

Groeiscan

Ontvang nu deze gratis online marketing scan in je mailbox

Gratis online marketing scan

De scan ontvang je meteen in je mailbox en kan je op elk moment starten. Na het doorlopen van een aantal vragen over marketing, branding, strategie en data ontvang je de uitkomsten in een rapport in je mailbox.

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Maikel helpt je graag bij al je vragen

Maikel

Starten met Instagram adverteren? Laten we dan snel afspreken.

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge