fbpx

Automation & Data

Hubspot CRM

De beste CRM-software voor marketing automation

Ideale CRM software om marketing & sales perfect te laten samenwerken
HubSpot CRM krijgt op Capterra 4,5 op 5, op basis van 2.461 reviews
Wij helpen je met de implementatie van HubSpot en marketing automation

 

HubSpot CRM

Wij werken voor

Als online marketing bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 

Waarom is HubSpot CRM zo goed?

Als je van leads ook klanten wil maken is een goed CRM-systeem onmisbaar. De CRM-module van HubSpot vinden wij het beste CRM op de markt. Je kan gemakkelijk de gegevens van leads, prospects en klanten bijhouden. Daarnaast heeft het een handig dashboard waarmee je resultaten goed kan monitoren.

Wat HubSpot CRM beter maakt is dat het meteen belangrijke bedrijfsgegevens aan een account koppelt, zoals de gemiddelde omzet en aantal werknemers van een bedrijf. Verder kan je het CRM-systeem koppelen aan je Outlook of Gmail agenda en interactie op je mails bijhouden. Interacties? Jazeker, je kan precies zien wanneer een potentiele klant een voorstel van je opent. Zo weet je het juiste moment om contact op te nemen.

Het beste aan HubSpot vinden wij dat het ideaal is voor marketing automation. Wil je geautomatiseerde follow-up mails sturen? Of een melding krijgen wanneer een prospect op je website zit? Het kan allemaal. Dat maakt Hubspot CRM perfect voor bedrijven die willen groeien door middel van online marketing.

Kies voor het CRM dat helpt bij online groei

Kosten HubSpot CRM

HubSpot CRM is helemaal gratis. Op het moment dat je aan de slag gaat met de marketing automation opties van HubSpot dan zijn er kosten voor de meer geavanceerde modules. Dit zijn bijvoorbeeld chatbots, lead nurturing programma’s en automatische workflows.

Heb je op dit moment nog geen CRM-systeem, dan is er geen reden om te wachten met een account aan te maken voor HubSpot CRM.

Inbound marketing HubSpot

HubSpot is de bedenker van de Inbound Marketingmethodologie. Het gratis HubSpot CRM is dan ook uit te breiden met fantastische modules, zoals de Marketing Hub, Sales Hub en Service Hub. Met deze aanvullingen kunnen we je marketing en sales perfect op elkaar laten aansluiten. 

HubSpot bureau

Krijg hulp bij de implementatie van HubSpot

Digital Inside gebruikt zelf natuurlijk ook HubSpot en wij helpen andere bedrijven met de implementatie van de verschillende modellen. Van het HubSpot CRM tot en met geautomatiseerde workflows om van je leads ook klanten te maken. Benieuwd naar de HubSpot mogelijkheden voor jouw bedrijf? Laten we dan een afspraak inplannen.

waarom kiezen klanten voor digital inside

Starten met HubSpot?

Laten we dan snel afspreken.

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.