fbpx

Zoekmachine optimalisatie

Linkbuilding uitbesteden

Ben jij op zoek naar een linkbuilding bureau? Ons team staat dan voor je klaar.

Ervaren linkbuilding team
Aanpak succesvol bij start-ups en corporates
Tevreden klanten
Transparante werkwijze en meetbaar resultaat

Linkbuilding

Wij werken voor

Als online marketing bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Misschien wel het belangrijkste onderdeel. Want een prachtige website is niet voldoende om een hoge positie te krijgen in zoekmachines. Een belangrijk onderdeel om hoger te komen in zoekmachines zijn links. Zowel interne links als externe links zijn belangrijk.

Zonder links komt je niet bovenaan in Google

Zolang andere websites geen verwijzingen naar jouw website plaatsen, vinden zoekmachines jouw website minder interessant om hoog te tonen in de zoekmachines. Google en Bing kunnen met algoritmes het aantal verwijzingen vrij eenvoudig achterhalen. Simpel gezegd: hoe meer links naar jouw website hoe populairder je bent volgens Google. Toch is het niet slim om zomaar zoveel mogelijk links te plaatsen op externe websites, want als je het verkeerd doet straft Google dit juist af. Wil jij hoger komen door middel van linkbuilding, dan kunnen wij als linkbuilding bedrijf hierbij helpen. Samen bespreken we de doelstellingen, kiezen we de belangrijkste zoekwoorden en zorgen we voor een goed en natuurlijk linkprofiel naar jouw website. 

Hoeveel links heb ik eigenlijk nodig?

Een vraag die we bijvoorbeeld veel krijgen is hoeveel links eigenlijk nodig zijn. Dit is lastig te beantwoorden, want dit hangt weer van verschillende factoren af. Maar wat wel altijd belangrijk is zijn de volgende punten:

  • Hoe meer relevante links naar een bepaalde pagina hoe beter.
  • Alleen maar links naar de homepage is niet voldoende. Wij kijken per pagina hoeveel links er nodig zijn. 
  • Een continue groei is belangrijk. Want in een keer van 0 naar 100 links is leuk, maar zoekmachines achterhalen ook de groei over een periode. Als een concurrent in totaal minder verwijzende links heeft, maar wel meer groei over een bepaalde periode dan kan deze hoger komen in zoekmachines.

Linkbuilding uitbesteden aan professionals

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Het zorg ervoor dat je SEO teksten hoger in Google komen. Het klinkt eenvoudig, maar je kan vervelende fouten maken en in de praktijk kost dit toch een flink aantal uren voor een bedrijf. Onze SEO-specialisten in Utrecht hebben veel praktijkervaring in linkbuilding en kunnen helpen met de organische groei van het aantal verwijzende links naar jouw website. Ben je op zoek naar een linkbuilding bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Linkbuilding met Digital Inside

 

  Wij checken elke website voordat we een link plaatsen

  Wij zorgen voor een natuurlijk linkprofiel

  Minimaal 1x per maand een rapportage

  Altijd maandelijks opzegbaar

Wat is belangrijk voor een goede externe link

Wil je zelf aan de slag met linkbuilding, dan moet je zeker op de volgende factoren letten wanneer je een link plaatst. Wanneer je samenwerkt met Digital Inside dan doen wij dit natuurlijk voor je. 

  1. Allereerst: let op de relevantie. Is het een relevante website voor jou om een link op te plaatsen. Heb je een website over auto’s, dan is een verwijzing vanuit een website over fruit niet heel relevant.
  2. Daarnaast: kijk naar de autoriteit van de website. Is de kwaliteit van de website eigenlijk wel voldoende? Dit kan je zien aan bijvoorbeeld de Page Authority en de Domain Authority. Een handige plug-in om deze scores te achterhalen is die van MOZ of die van Majestic.
  3. Ten slotte: let op het aantal links. Hoeveel andere links staan er al op de website? Simpel gezegd kan een website 100 punten weggeven aan backlinks. Als er al 99 andere links op een website staan dan heeft het dus een stuk minder impact dan als er slechts 10 andere links op een website staan.

Links binnen je website 

Naast externe links zijn interne links op je website ook belangrijk. Gelukkig heb je dit zelf in de hand waardoor je dit dus goed kan uitvoeren. Voor een goede interne linkopbouw kan je uitgaan van 1 tot 3 interne links op een webpagina en 1 relevante externe link.

Samenwerken met een linkbuilding bureau

Linkbuiling is tegenwoordig bijna niet meer zelf te doen. De complexiteit is hoog en als de concurrentie met een linkbuilding bureau werkt dan zal deze een enorme voorsprong nemen die bijna niet meer is in te halen. Je mag het natuurlijk zelf proberen op te pakken, maar besluit je toch een linkbuilding bedrijf nodig te hebben dan staan wij voor je klaar. 

Gratis SEO check ontvangen?

De SEO check is het perfecte begin om te zien wat de mogelijkheden zijn om beter gevonden te worden door jouw doelgroep en hoger in zoekmachines zoals Google en Bing te komen.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis SEO check binnen 24 uur in je mailbox. Je geeft hiermee toestemming dat we je toevoegen aan onze leuke nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing.

 

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.