Linkbuilding

belangrijk voor zoekmachine optimalisatie

Gelukkig kunnen wij je helpen

Linkbuilding uitbesteden aan bureau

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Misschien wel het belangrijkste onderdeel. Want een prachtige website is niet voldoende om een hoge positie te krijgen in zoekmachines. Een belangrijk onderdeel om hoger te komen in zoekmachines zijn links. Zowel interne links als externe links zijn belangrijk.

Zonder links komt je niet bovenaan in Google

Zolang andere websites geen verwijzingen naar jouw website plaatsen vinden zoekmachines jouw website minder interessant om hoog te tonen in de zoekmachines. Google en Bing kunnen met algoritmes het aantal verwijzingen vrij eenvoudig achterhalen. Simpel gezegd: hoe meer links naar jouw website hoe populairder je bent volgens Google. Toch is het niet slim om zomaar zoveel mogelijk links te plaatsen op externe websites, want doe je het verkeerd dan straft Google dit juist af. Wil jij hoger komen door middels van linkbuilding, dan kunnen wij je hierbij helpen. Samen bespreken we de doelstellingen, kiezen de belangrijkste zoekwoorden en zorgen we voor een goed en natuurlijk linkprofiel naar jouw website. 

Hoeveel links heb ik eigenlijk nodig?

Een vraag die we bijvoorbeeld veel krijgen is hoeveel links eigenlijk nodig zijn. Dit is lastig te beantwoorden, want dit hangt weer van verschillende factoren af. Maar wat wel altijd belangrijk is zijn de volgende punten:

  • Hoe meer relevante links naar een bepaalde pagina hoe beter.
  • Alleen maar link naar de homepage is niet voldoende. Wij kijken per pagina hoeveel links er nodig zijn. 
  • Een continue groei is belangrijk. Want in een keer van 0 naar 100 links is leuk, maar zoekmachines achterhalen ook de groei over een periode. Als een concurrent in totaal minder verwijzende links heeft, maar wel meer groei over een bepaalde periode dan kan deze hoger komen in zoekmachines

Linkbuilding uitbesteden aan professionals

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Het klinkt eenvoudig, maar je kan vervelende fouten maken en in de praktijk kost dit toch een flink aantal uren voor een bedrijf. Onze SEO-specialisten in Utrecht hebben veel praktijkervaring in linkbuilding en kunnen helpen met de organische groei van het aantal verwijzende links naar jouw website. 

Advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

 

Op zoek naar een goede partner voor linkbuiling?

Wij checken elke website voordat we een link plaatsen
Wij zorgen voor een natuurlijk linkprofiel
Minimaal 1x per maand een rapportage
Altijd maandelijks opzegbaar

Wat is belangrijk voor een goede externe link

Wil je zelf aan de slag met linkbuilding, dan moet je zeker op de volgende factoren letten wanneer je een link plaatst. Wanneer je samenwerkt met Digital Inside dan doen wij dit natuurlijk voor je. 

  1. Allereerst: let op de relevantie: Is het een relevante website voor jou om een link op te plaatsen. Heb je een website over auto’s, dan is een verwijzing vanuit een website over fruit niet heel relevant
  2. Daarnaast: kijk naar de autoriteit van de website: Is de kwaliteit van de website eigenlijk wel voldoende? Dit kan je zien aan bijvoorbeeld de Page Authority en de Domain Authority. Een handige plug-in om deze scores te achterhalen is die van MOZ of die van Majestic
  3. Ten slotte: let op het aantal links: Hoeveel andere links staan er al op de website. Simpel gezegd kan een website 100 punten weggeven aan backlinks. Als er al 99 andere links op een website staan dan heeft het dus een stuk minder impact dan als er slechts 10 andere links op een website staan

Links binnen je website 

Naast externe links zijn interne links op je website ook belangrijk. Gelukkig heb je dit zelf in de hand waardoor je dit dus goed kan uitvoeren. Voor een goede interne linkopbouw kan je uitgaan van 1 tot 3 interne links op een webpagina en 1 relevante externe link.

Samenwerken met een linkbuilding bureau

Linkbuiling is tegenwoordig bijna niet meer zelf te doen. De complexiteit is hoog en als de concurrentie met een linkbuilding bureau werkt dan zal deze een enorme voorsprong nemen die bijna niet meer is in te halen. Je mag het natuurlijk zelf proberen op te pakken, maar besluit je toch een partner nodig te hebben dan staan wij voor je klaar. 

Zij kozen al voor Digital Inside: 

 
 

Hoger in Google? Doe deze gratis SEO scan

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis SEO check binnen 24 uur in je mailbox. Wanneer je deze gratis SEO check laat uitvoeren geef je automatisch toestemming dat we je toevoegen aan onze leuke nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing. 

Hoger in Google? Doe deze gratis SEO scan

スーパーコピー ブランドコピー コピーブランド ロレックス スーパーコピー ロレックス コピー パテックフィリップ コピー パテックフィリップ スーパーコピー モンクレール スーパーコピー モンクレール コピー モンクレール ダウン コピー シュプリーム スーパーコピー シュプリーム コピー ウブロ スーパーコピー ウブロ コピー