fbpx

SEO voor webshops

SEO voor webshops 

Webshops zijn ongekend populair. Nederlanders kopen steeds meer van hun producten online en geven er ook steeds meer geld uit. Hoe hoe kom je met jouw webshops bovenaan in Google. Onze SEO-specialisten kunnen je hier zeker bij helpen.

SEO

Wij werken voor

Als online marketing bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 

SEO voor Webshop

Het optimaliseren van je webshop zodat je beter gevonden wordt op Google is geen kwestie van minuten. Gezien het feit dat de onlinewereld constant onderhevig is aan verandering, moet je blijven optimaliseren. We zeggen dan ook vaak: ‘een goede website is nooit af.’ Search Engine Optimalization bestaat uit drie onderdelen: 

 Linkbuilding: deze SEO-techniek is van groot belang voor de vindbaarheid van je webshop. Wanneer je website veel externe verwijzingen heeft, kent Google je meer autoriteit toe. Hoe meer autoriteit je hebt op hetgeen wat een potentiële klant zoekt op Google, hoe hoger je komt in de zoekresultaten. Omdat de concurrentie vaak ook bezig is met het vergaren van die verwijzingen, is het belangrijk dat je bezig blijft met linkbuilden. Digital Inside beschikt over een team van SEO-specialisten die dit intensieve proces voor je uit handen kan nemen.  

 Content Optimalisatie: Google is in de afgelopen jaren steeds slimmer geworden en kan relevante content herkennen. Waar je vroeger nog een hogere ranking kon behalen door je webpagina’s aan te vullen met kwantitatieve content, moet je nu steeds meer zorgen voor kwalitatief sterke inhoud. Het is hierbij belangrijk dat je webshop zo goed mogelijk aansluit op wat de koper zoekt. Door ervaring en kennis weten de specialisten van Digital Inside precies hoe je webshop er uit moet zien voor een hoge Google-ranking. 

 Technische optimalisatie: naast het optimaliseren van de content van je webshop, moet je ook aan de slag met technische verbeteringen. Denk bijvoorbeeld aan zaken als de mobielvriendelijkheid van je pagina, de snelheid van je website, beveiliging en nog meer. In de snel bewegende wereld van online marketing is het belangrijk dat je up-to-date blijft en tijdig de technische optimalisaties doorvoert. 

We kunnen ons goed voorstellen dat je meer aan je hoofd hebt dan de SEO voor je webshop. Wil je dit uitbesteden? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Zo kan jij je weer focussen op alle andere zaken die belangrijk zijn voor je bedrijf! 

Maandelijks SEO dashboard


Zoekmachine optimalisatie wordt pas echt leuk als je belangrijke zoekwoorden goed in de gaten blijft houden en steeds dichter bij de top 5 van Google ziet komen. Al onze klanten ontvangen minimaal 1x per maand een dashboard met de ontwikkeling van de zoekwoorden die voor hen interessant zijn. 

Waarom SEO uitbesteden?

Het uitbesteden van de SEO voor webshops is niet ongebruikelijk. Het is namelijk echt vakwerk om de concurrentie te verslaan. De voordelen om SEO uit te besteden:  

 Tijdsbesparing: de zoekmachine optimalisatie voor webshops is een tijdrovend proces. Aangezien je deze tijd waarschijnlijk goed kan gebruiken om aan je bedrijf te werken, kan het uitbesteden van SEO een ideale uitkomst zijn.  

 Expertise: de onlinewereld staat niet stil. Bij Digital Inside zijn we altijd op de hoogte van de laatste Google updates. Je bent verzekerd van een ervaren team dat beschikt over de juiste kennis. 

 Meer conversies: dit is misschien wel de beste reden om de SEO voor je webshop uit te besteden. Onze data-driven aanpak heeft zichzelf al meerdere keren bewezen. Bekijk ook eens onze cases en raak overtuigd van onze aanpak.  

Wat we doen

Je webshop SEO aan ons uitbesteden? De ervaren SEO-specialisten van Digital Inside gaan voor je aan de slag met de volgende zaken:

 Online marketing strategie: als je online succesvol wil zijn, is een goede strategie van essentieel belang. Digital Inside heeft al veel bedrijven naar de next level geholpen en heeft dus ervaring met het maken van strategieën op maat. 

Zoekwoordenonderzoek: welke zoekwoorden zijn populair onder je doelgroep en op welke zoekwoorden kan je hoger komen te staan in Google. Een gedegen zoekwoordenonderzoek is hét startpunt voor een goede SEO-strategie. 

SEO-teksten schrijven: zoals al eerder benoemd, is het hebben van kwalitatief sterke content op je website een must voor een hoge Google-ranking. We beschikken over creatieve content creators die weten waar een sterke tekst aan moet voldoen. 

Linkbuilding: een van de belangrijkste zaken voor een hoge ranking. Ons ervaren linkbuilding-team neemt dit tijdrovende onderdeel vol enthousiasme van je over. 

 Structured data op orde brengen: structured data is onmisbaar voor je SEO-strategie. Je zorgt voor een prominentere en visueel aantrekkelijkere vertoning op Google en je genereert meer verkeer. Daarnaast geef je context aan je content. Daardoor begrijpen zoekmachines beter wat er op je website te vinden staat. 

Dashboards: bij Digital Inside geloven we in transparantie. Om die reden geven de klant altijd inzicht in de resultaten. Dat doen we door middel van overzichtelijke, visuele dashboards. De klant weet zo precies wat een lead kost en wordt meegenomen in de online groei. Groeien doen we namelijk samen. 

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere van deze diensten. Neem contact met ons op of kom eens langs op ons kantoor in Utrecht! 

Waarom kies je voor Digital Inside?  

 Het team van Digital Inside gaat professioneel, strategisch en doelgericht aan de slag. We proberen écht te begrijpen waar jouw business over gaat en denken altijd met de klant mee. 
 We zijn tech-savvy! We houden de ontwikkelingen van de online marketingwereld voortdurend in de gaten en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends.  
 Onze data-driven werkwijze bewijst keer op keer zeer effectief te zijn. We kunnen campagnes sturen door middel van kennis en laten ons niet leiden door onderbuikgevoel. 
 Transparantie is voor ons en voor onze klanten heel erg belangrijk. Bij ons heb je altijd grip op je uitgaven en ben je altijd op de hoogte van onze activiteiten.  
 Bij ons zijn de lijnen kort. Heb je een vraag of opmerking? Dan zal je bijna altijd binnen een dag reactie ontvangen.  

Gratis SEO check ontvangen?

De SEO check is het perfecte begin om te zien wat de mogelijkheden zijn om beter gevonden te worden door jouw doelgroep en hoger in zoekmachines zoals Google en Bing te komen.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis SEO check binnen 24 uur in je mailbox. Wanneer je deze gratis SEO check laat uitvoeren geef je automatisch toestemming dat we je toevoegen aan onze leuke nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing.

 

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.