fbpx

Website laten maken

WordPress website

Wij bouwen de mooiste WordPress websites en helpen je daarna met de vervolgstappen voor online groei.

Samen bespreken we doelstellingen
Wij maken vervolgens een schets van de nieuwe website
Deze schets zetten wij vervolgens om in een visueel ontwerp
Na de feedback bouwen we de website
We stellen Google Analytics in en zorgen voor de campagnes

WordPress website

Wij werken voor

Als online marketing bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 

WordPress website laten maken

Is het tijd voor een website die past bij de groei ambities van je organisatie? Een website die wél presteert? Wij hebben specialisten die jou kunnen helpen met online groei. Wij weten als geen ander dat een website jouw merk moet vertegenwoordigen en de kern is van al je online activiteiten. Een online visitekaartje is niet voldoende, je website moet bezoekers aantrekken en leads genereren. Alleen zo realiseer je echte online groei.

WordPress is het #1 CMS systeem 

WordPress is een ideaal Content Management Systeem (CMS) om jouw website in te laten maken. Het is een open source platform dat ooit begonnen is als blogsysteem. Je homepage liet altijd je meest recente blog artikelen zien. Inmiddels is het gelukkig veel meer! WordPress is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte platformen met een gigantisch ecosysteem aan plugins en thema’s. Heel veel bedrijven hebben hun website in het platform Wordpress laten maken, waaronder diverse Fortune 500 bedrijven.

De voordelen van WordPress:

 

  Het onderhoud van WordPress websites is relatief makkelijk

  Kennis van code is niet vereist

  WordPress websites zijn in potentie heel SEO vriendelijk

  Regelmatige (veiligheids)updates

   WordPress websites zijn flexibel en makkelijk uit te breiden

SEO & WordPress

WordPress websites ontwikkeld door Digital Inside bevatten altijd de juiste basis om goed gevonden te worden in Google. Als online marketing bureau weten we dat je met enkel een website pas net begint. Het is cruciaal dat je binnen jouw doelgroep verkeer realiseert. Om dit te realiseren zorgt Digital Inside voor een totaalplan. Hierbij worden zowel de ontwikkeling van de website en het SEO-groeiplan dat daarop volgt geschetst.

Websiteverkeer behouden bij een nieuwe website

Heb je al een website met organisch verkeer? Als je zorgt voor een goed uitgedacht migratieplan is het niet nodig om veel organisch verkeer te verliezen. Doe je dit niet? Grote kans dat je weer helemaal opnieuw kan beginnen met het opbouwen van SEO-posities. Voor de bouw van je nieuwe website analyseren we je huidige website. Op basis daarvan ontwikkelen we een plan waarmee jouw organisch verkeer zoveel mogelijk behouden blijft.

Onze aanpak voor een nieuwe WordPress website

Als je een WordPress website laat maken is het belangrijk om ook na te denken over de stappen die daarna komen. Hoe realiseer je verkeer? Hoe converteer je verkeer naar leads? Begin je hier pas mee als de website al af is, dan loop je het risico dat een groot deel van je nieuwe website weer op de schop moet. Bij Digital Inside werken wij aan de hand van ons eigen 5 stappen model. Zo zorgen we stapsgewijs voor online groei.

Stap 1: Doelen bepalen
De ontwikkeling van je nieuwe website begint bij het bepalen van de doelstellingen. Wat wil jij bereiken met deze nieuwe website?

Stap 2: Website schets
Als de doelen duidelijk zijn maken wij een schets van de nieuwe website. Met blokken geven we aan waar tekst en afbeeldingen komen te staan, hoe het menu in elkaar zit en hoe (potentiële) klanten contact kunnen opnemen.

Stap 3: Website design
De feedback op de schetsen verwerken we zodat we een final format hebben die aansluit op de doelstelling. Daarna gaan we de schets uitwerken in een design van de nieuwe WordPress website. 

Stap 4: Bouwen van de WordPress website
Na de design stap gaan we over tot het bouwen van het design in WordPress. Nu wordt het echt leuk, want in deze stap kan je zelf gaan ervaren hoe de website online werkt. De vulling van de content kan je zelf doen of we doen het samen.

Stap 5: Instellen van Google Analytics en online marketing kanalen
Als de website bijna live is dan gaan wij aan de slag met het goed instellen van Google Analytics en gewenste online marketing kanalen. Dit zijn bijvoorbeeld Google Ads, LinkedIn Ads en YouTube ads. Deze laatste stap is belangrijk om de juiste bezoekers aan te trekken naar je nieuwe website. 

Nieuwe website nodig?

Laten we dan snel afspreken.

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.