Website laten maken

WordPress website

Wij bouwen de mooiste WordPress websites en helpen je daarna met de vervolgstappen voor online groei.

  • Samen bespreken we doelstellingen
  • Wij maken vervolgens een schets van de nieuwe website
  • Deze schets zetten wij vervolgens om in een visueel ontwerp
  • Na de feedback bouwen we de website
  • We stellen Google Analytics in en zorgen voor de campagnes

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside

WordPress website laten maken

Is het tijd voor een website die past bij de groei ambities van je organisatie? Een website die wél presteert? Wij hebben specialisten die jou kunnen helpen met online groei. Wij weten als geen ander dat een website jouw merk moet vertegenwoordigen en de kern is van al je online activiteiten. Een online visitekaartje is niet voldoende, je website moet bezoekers aantrekken en leads genereren. Alleen zo realiseer je echte online groei.

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Neem contact op

WordPress is het #1 CMS systeem 

WordPress is een ideaal Content Management Systeem (CMS) om jouw website in te laten maken. Het is een open source platform dat ooit begonnen is als blogsysteem. Je homepage liet altijd je meest recente blog artikelen zien. Inmiddels is het gelukkig veel meer! WordPress is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte platformen met een gigantisch ecosysteem aan plugins en thema’s. Heel veel bedrijven hebben hun website in het platform WordPress laten maken, waaronder diverse Fortune 500 bedrijven.

Voordelen WordPress

  • Het onderhoud van WordPress websites is relatief makkelijk
  • Kennis van code is niet vereist
  • WordPress websites zijn in potentie heel SEO vriendelijk
  • Regelmatige (veiligheids)updates
  • WordPress websites zijn flexibel en makkelijk uit te breiden

SEO & WordPress

WordPress websites ontwikkeld door Digital Inside bevatten altijd de juiste basis om goed gevonden te worden in Google. Als online marketing bureau weten we dat je met enkel een website pas net begint. Het is cruciaal dat je binnen jouw doelgroep verkeer realiseert. Om dit te realiseren zorgt Digital Inside voor een totaalplan. Hierbij worden zowel de ontwikkeling van de website en het SEO-groeiplan dat daarop volgt geschetst.

Websiteverkeer behouden bij een nieuwe website

Heb je al een website met organisch verkeer? Als je zorgt voor een goed uitgedacht migratieplan is het niet nodig om veel organisch verkeer te verliezen. Doe je dit niet? Grote kans dat je weer helemaal opnieuw kan beginnen met het opbouwen van SEO-posities. Voor de bouw van je nieuwe website analyseren we je huidige website. Op basis daarvan ontwikkelen we een plan waarmee jouw organisch verkeer zoveel mogelijk behouden blijft.

Stap 1: Doelen bepalen

Als de doelen duidelijk zijn maken wij een schets van de nieuwe website. Met blokken geven we aan waar tekst en afbeeldingen komen te staan, hoe het menu in elkaar zit en hoe (potentiële) klanten contact kunnen opnemen.

Stap 3: Website design

De feedback op de schetsen verwerken we zodat we een final format hebben die aansluit op de doelstelling. Daarna gaan we de schets uitwerken in een design van de nieuwe WordPress website.

Stap 4: Bouwen van de WordPress website

Na de design stap gaan we over tot het bouwen van het design in WordPress. Nu wordt het echt leuk, want in deze stap kan je zelf gaan ervaren hoe de website online werkt. De vulling van de content kan je zelf doen of we doen het samen.

Stap 5: Instellen van Google Analytics en online marketing kanalen

Als de website bijna live is dan gaan wij aan de slag met het goed instellen van Google Analytics en gewenste online marketing kanalen. Dit zijn bijvoorbeeld Google Ads, LinkedIn Ads en YouTube ads. Deze laatste stap is belangrijk om de juiste bezoekers aan te trekken naar je nieuwe website.

Waarom groeien andere bedrijven sneller dan jij?

Vraag nu onze gratis groeiscan aan.

De scan ontvang je meteen per mail. Na de scan ontvang je een rapport met een handige benchmark van jouw bedrijf vergeleken met bedrijven die nu snel groeien.

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Maikel helpt je graag bij al je vragen

Nieuwe WordPress website?
Laten we dan snel afspreken.

"*" geeft vereiste velden aan

You're in good company