Wordpress website

Wij bouwen een succesvolle website aan de hand van vijf stappen

Wordpress website

Wij bouwen een succesvolle website aan de hand van vijf stappen

Wordpress website laten maken

Is het tijd voor een website die past bij de groei ambities van je organisatie? Een website die wél presteert? Digital Inside heeft een jong team van specialisten die jou kunnen helpen met online groei. Wij weten als geen ander dat een website jouw merk moet vertegenwoordigen en de kern is van al je online activiteiten. Een online visitekaartje is niet voldoende, je website moet bezoekers aantrekken en leads genereren. Alleen zo realiseer je echte online groei.

Wordpress is een ideaal Content Management Systeem (CMS) om jouw website in te laten maken. Het is een open source platform dat ooit begonnen is als blogsysteem. Je homepage liet altijd je meest recente blog artikelen zien. Inmiddels is het gelukkig veel meer! Wordpress is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte platformen met een gigantisch ecosysteem aan plugins en thema’s. Heel veel bedrijven hebben hun website in het platform Wordpress laten maken, waaronder diverse Fortune 500 bedrijven.

De voordelen van Wordpress:

  • Het onderhoud van Wordpress websites is relatief makkelijk
  • Kennis van code is niet vereist
  • Wordpress websites zijn in potentie heel SEO vriendelijk
  • Regelmatige (veiligheids)updates
  • Wordpress websites zijn flexibel en makkelijk uit te breiden

Advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

 

Een website waarmee jij gaat groeien

Nieuwe website vanaf €750
Gebouwd met oog op SEO 
Een volledig groeiplan
Altijd online groei!

SEO & Wordpress

Wordpress websites ontwikkeld door Digital Inside bevatten altijd de juiste basis om goed gevonden te worden in Google. Als online marketing bureau weten we dat je met enkel een website pas net begint. Het is cruciaal dat je binnen jouw doelgroep verkeer realiseert. Om dit te realiseren zorgt Digital Inside voor een totaalplan. Waarbij zowel de ontwikkeling van de website en het SEO-groeiplan dat daarop volgt worden geschetst.  

Websiteverkeer behouden bij een nieuwe website

Heb je al een website met organisch verkeer? Als je zorgt voor een goed uitgedacht migratieplan is het niet nodig om veel organisch verkeer te verliezen. Doe je dit niet? Grote kans dat je weer helemaal opnieuw kan beginnen met het opbouwen van SEO-posities. Voor de bouw van je nieuwe website analyseren we je huidige website. Op basis daarvan ontwikkelen we een plan waarmee jouw organisch verkeer zoveel mogelijk behouden blijft.

Zo haal jij groei uit je website

Als je een Wordpress website laat maken is het belangrijk om ook na te denken over de stappen die daarna komen. Hoe realiseer je verkeer? Hoe converteer je verkeer naar leads? Begin je hier pas mee als de website al af is, dan loop je het risico dat een groot deel van je nieuwe website weer op de schop moet. Bij Digital Inside werken wij aan de hand van ons eigen 5 stappen model. Zo zorgen we stapsgewijs voor online groei.

Stap 1: Doelen bepalen
De ontwikkeling van je nieuwe website begint bij het bepalen van de doelstellingen. Wat wil jij bereiken met deze nieuwe website?

Stap 2: Optimalisatie
Hier starten we met het leggen van een goede basis voor de online groei.  In dit geval betekent dit dus een nieuwe website.

Stap 3: Meten=Weten
Wil je echt online groeien? Dan is het cruciaal om de website volledig te meten. Dit doen wij altijd bij de ontwikkeling van je nieuwe website.

Stap 4: Doelgroepen bepalen
Via de data op je website maken we de juiste doelgroepen aan. Denk bijvoorbeeld aan look-a-like doelgroepen op Facebook of een solide zoekwoorden onderzoek. Hierbij werken we altijd vanuit de beschikbare data.

Stap 5: Online kanalen activeren
Nu is het tijd om te starten met adverteren of bouwen aan je organische posities in Google. Doordat we van te voren gewerkt hebben met een duidelijk plan is je website hier al helemaal klaar voor.

Zij kozen voor Digital Inside: 

 
 

Download nu het gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei! 

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het gratis whitepaper binnen 24 uur in je mailbox. Je meldt je dan ook automatisch aan voor onze nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing. Afmelden voor nieuwsbrief is natuurlijk altijd weer mogelijk.