Online adverteren

YouTube adverteren

Voor meer naamsbekendheid, omzet en nieuwe klanten. YouTube adverteren is inmiddels voor elk bedrijf interessant.

 • Video advertenties op de juiste YouTube kanalen
 • Bereik de juiste doelgroep
 • Meetbare performance

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside

YouTube adverteren

Door te adverteren op YouTube kan je jouw merk en producten visueel bij je doelgroep onder de aandacht te brengen. YouTube groeit de laatste jaren snel in Nederland. In Nederland had dit platform in 2019 nog 8,7 miljoen gebruikers, in 2020 steeg dit naar 9,1 miljoen gebruikers. Een toename van 5%. Na Whatsapp en Facebook het grootste platform! Inmiddels is het al lang geen online marketingkanaal meer waar je alleen tieners kan bereiken. Van consumenten tot B2B, met goede video’s kunnen we elke doelgroep voor je bereiken. Wij zorgen ervoor dat YouTube adverteren een succes wordt voor jouw merk en organisatie.

YouTube adverteren

Voor wie interessant?

Eigenlijk is YouTube adverteren voor elk bedrijf interessant, want:

 • Je kan specifieke YouTube kanalen targeten, bijvoorbeeld RTLZ  of De Telegraaf
 • Je kan de YouTube Advertenties tonen aan mensen die in-market zijn voor jouw producten en diensten
 • Je kan de YouTube Advertenties tonen aan bepaalde leeftijdsgroepen
 • Je kan precies meten wat de resultaten zijn van jouw advertenties

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Neem contact op

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Adverteren op YouTube

YouTube Adverteren gaat via het platform Google Ads. Als officiële Google partner weten wij als geen ander hoe het maximale resultaat te bereiken is met dit platform. Door slim de data van je website te gebruiken weten wij de juiste doelgroep te bereiken op YouTube. Bij YouTube denk je al snel aan personen die op hun mobiel, tablets en een laptop video’s aan het bekijken zijn. Inmiddels is echter ook het kijken van YouTube video’s op TV helemaal doorgebroken.

Waarom groeien andere bedrijven sneller dan jij?

Doe dan nu deze gratis groeiscan

De uitkomst ontvang je meteen per mail. Met in het rapport een handige benchmark van jouw bedrijf vergeleken met bedrijven die nu snel groeien.

Doe de groeiscan

Doelgroepen die je kan bereiken via YouTube marketing

YouTube is een sterk kanaal om in te zetten om te werken aan je merkbekendheid. Anders dan traditionele tv-campagnes kunnen we campagnes goed targetten op de juiste doelgroepen. Denk hierbij aan de volgende doelgroepen

 • Je klanten
 • Personen met bepaalde interesses
 • Personen die specifieke YouTube kanalen en video’s bekijken
 • Personen die jouw YouTube kanaal of video’s hebben bekeken
 • Personen die jouw website hebben bezocht
 • Personen met een bepaalde leeftijd, geslacht of in een bepaalde regio

Start nu met adverteren op YouTube

Wil je jouw merk of product via YouTube advertenties onder de aandacht brengen? Neem dan contact met ons op en laat onze experts dit goed voor je regelen.

Ook geïnteresseerd in andere social media kanalen? Wij kunnen de gehele social media marketing voor je oppakken

Maikel helpt je graag bij al je vragen

Starten met adverteren op YouTube?
Laten we dan snel afspreken.

"*" indicates required fields

You're in good company