fbpx

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoog in Google staan met de belangrijkste woorden. Dat is wat we kunnen bereiken met zoekmachine optimalisatie. Wij hebben een ervaren SEO-team dat continu bezig is om websites hoger te krijgen in Google.

Ervaren SEO team in huis
SEO Content I Analyse I Linkbuilding I Techniek
Meetbaar resultaat
Maandelijkse update van de belangrijkste zoekwoorden

SEO

Wij werken voor

Als online marketing bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 

Hoger in Google door zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je wilt vast meer bezoekers krijgen op je website door hoger te komen in Google. Door goede zoekmachine optimalisatie (SEO) is dit mogelijk en wij kunnen je hierbij helpen. Vanuit een goede analyse zorgen wij stap voor stap dat een website hoger komt in zoekmachines.

Onze ervaren SEO-specialisten kunnen o.a. helpen bij de volgende activiteiten:

Online marketing strategie
Zoekwoorden onderzoek
SEO teksten schrijven
Linkbuilding
Website audit
Structured data op orde brengen
Monitoren van resultaten

Wij helpen veel bedrijven met het verbeteren van de zoekmachine resultaten (SEO). Onze SEO-werkwijze is succesvol gebleken bij zowel startups als grote corporates

Maandelijks SEO dashboard


Zoekmachine optimalisatie wordt pas echt leuk als je belangrijke zoekwoorden goed in de gaten blijft houden en steeds dichter bij de top 5 van Google ziet komen. Al onze klanten ontvangen minimaal 1x per maand een dashboard met de ontwikkeling van de zoekwoorden die voor hen interessant zijn. 

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)?

In het kort is zoekmachine optimalisatie een verzameling technieken die ervoor zorgen dat een website beter vindbaar wordt op de zoekmachines van Google en Bing.

Wij pakken de zoekmachine optimalisatie op voor veel verschillende klanten en zien vaak dat klanten explosief zijn gestegen met hun bezoekers nadat wij aan de slag zijn gegaan met de website. Wij richten ons dan ook op alle relevante optimalisatie technieken. Technieken die ervoor zorgen dat jij niet alleen verkeer krijgt, maar ook mensen werft die daadwerkelijk interesse hebben in jouw dienst of product.

Zie hieronder een overzicht van de SEO-activiteiten die we voor verschillende klanten uitvoeren om hun website hoger te krijgen in zoekmachines.

SEO-analyse van een website

Door een SEO-analyse uit te voeren krijgen wij inzicht in de huidige vindbaarheid en status van jouw website. Ook krijgen wij een beeld over welke mogelijkheden er zijn om de website of webshop verder te optimaliseren.

In deze SEO-analyse nemen we de volgende punten mee:

  • Technische check website
  • Analyse van alle pagina’s (o.a. url opbouw, vindbaarheid voor Google)
  • Meta analyse (dubbele titels, ontbrekende meta beschrijvingen)
  • Content analyse (H1 gebruik, dubbele content, aantal woorden)
  • Link analyse
  • Afbeeldingen analyse
  • Technische optimalisatie (desktop en mobiel) 

 

Zoekwoorden onderzoek

Mensen Googelen vaak om een bedrijf of product te vinden. Hierbij maken ze gebruik van bepaalde zoektermen. Met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek duiken we in het zoekgedrag van personen en bekijken we hoe zwaar de concurrentie is voor een specifieke zoekterm. De uitkomsten van het zoekwoorden onderzoek is de basis om vervolgens de SEO content te schrijven voor de juiste zoektermen.

 

SEO content en copywriting

Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is het schrijven van goede content die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Door onze ervaring weten wij welke factoren belangrijk zijn voor goede SEO content.

 

Linkbuilding & PR

Externe verwijzingen zijn links van andere website naar die van jou. Het aantal goede verwijzingen is een belangrijke factor om hoger te komen in zoekmachines. Onze linkbuilding experts zorgen voor een groei van het aantal externe verwijzingen. Hiervoor zetten wij verschillende technieken in die bewezen succesvol zijn.

 

Zoekmachine optimalisatie advies

Wil jij door middel van zoekmachine optimalisatie met jouw website hoger binnen de zoekresultaten van Google verschijnen? Maar heb je zelf te weinig kennis of tijd om je hier mee bezig te houden? Wij van Digital Inside geven je graag zoekmachine optimalisatie advies. Ons advies is volledig gericht op jouw website, doelen en visie. Door middel van onze uitgebreide analyse kunnen wij jou adviseren waar kansen liggen en welke facetten belangrijk zijn voor jouw website.

Wil jij weten waar de kansen voor jouw bedrijf liggen en zou je hier graag advies over willen of heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op en wij help je graag!

Gratis SEO check ontvangen?

De SEO check is het perfecte begin om te zien wat de mogelijkheden zijn om beter gevonden te worden door jouw doelgroep en hoger in zoekmachines zoals Google en Bing te komen.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis SEO check binnen 24 uur in je mailbox. Wanneer je deze gratis SEO check laat uitvoeren geef je automatisch toestemming dat we je toevoegen aan onze leuke nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing.

 

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.