Digital Inside

Online marketing strategie

Wij werken met zowel startups als grote corporates en passen een online marketing strategie toe die bestaat uit vijf stappen. Zo zorgen wij keer op keer voor online groei.

  • Wij laten klanten groeien
  • Passie voor online marketing
  • Meetbare resultaten

Karen

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo
Doelen bepalen

Website optimalisatie of vernieuwing

Meten = weten

Doelgroepen bepalen

Kanalen activeren

Doelen bepalen

Het begint allemaal met het bepalen van een duidelijke visie en daarbij behorende doelstellingen. Zonder meetbare doelstellingen is het onmogelijk om te werken aan online groei.

Optimaliseren van je website of nieuwe website

Doelstellingen bepaald? Dan is het tijd voor een kritische blik op je website. Staat de propositie wel duidelijk op de website? Is de website betrouwbaar genoeg voor de bezoeker om voor jou te kiezen? Op basis van heatmaps en een bezoekersanalyse bepalen we of de huidige website voldoet aan je eisen, of optimalisatie nodig is, of dat een geheel nieuwe website wenselijk is.

Meten is weten

Alle mogelijke conversiepunten goed meten op een website is een belangrijke stap. Dit komt doordat de moderne online marketing mogelijkheden, zoals social media marketing, Google Ads en Display Advertising pas echt goed werken als de algoritmes gevuld worden met de juiste data. Het is belangrijk om de conversiepunten goed te meten, maar daarnaast is het ook van belang een koppeling te maken tussen verschillende online tools. Als deze tools goed samenwerken kan je online sneller groeien.

Doelgroepen bepalen

Vanuit data en marktkennis bepalen we de juiste doelgroepen om de online marketing campagnes op te zetten. Na de start van de campagnes kunnen de doelgroepen verder worden gefinetuned. Dit doen we altijd op basis van data. Daarnaast volgen uit de campagnes ook altijd weer nieuwe doelgroepen om op te volgen.

Online marketing kanalen activeren

Na het bepalen van de doelgroepen kijken we welke online marketing kanalen het meest geschikt zijn om deze doelgroepen te bereiken met de juiste boodschap. Hierbij houden we rekening met de fase van de customer journey. We bereiken potentiële klanten bijvoorbeeld op basis van hun oriëntatiegedrag op het internet. Heeft iemand je website al bezocht, dan kunnen we ze herkennen en opvolgen via bijvoorbeeld Facebook, Instagram en YouTube. Afhankelijk van de fase in de customer journey passen we de boodschap in de online marketing kanalen aan.

werk joery

En nu pakken we door…

Met deze 5 stappen staat er een goede online marketing strategie voor groei. Het verschil tussen van online actief naar online groei zit in het vervolg. Op basis van de inzichten op de website en binnen de online marketing kanalen gaan we nu aan de slag met verdere optimalisatie. Op de website is dit met name gericht op conversie optimalisatie, binnen de online marketing kanalen op het testen van nieuwe communicatiemiddelen en bij de doelgroepen op het opvolgen van nieuwe doelgroepen.

Guido
WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Neem contact met ons op

LET'S WORK TOGETHER

Verbeter je strategie

Wil jij het maximale uit jouw online marketing halen? Lees ons Whitepaper en zet zelf de eerste stappen

Verbeter je strategie!
Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge