fbpx

Digital Inside 

SEO bedrijf

Hoog in Google verschijnen is belangrijk voor de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Maar hoe bereik je dit? Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) komt jouw bedrijf hoger in de zoekresultaten. Heb je hier weinig kennis van? Of hebben je zelf geen tijd om zoekmachine optimalisatie uit te voeren? Wij van Digital Inside helpen je hier graag bij als SEO bedrijf!

Wij werken voor

Als Google Ads bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 
google analytics instellen

Wat is SEO?

SEO (search engine optimization), oftewel zoekmachine optimalisatie is een techniek waarmee de website van jouw bedrijf beter vindbaar wordt in verschillende zoekmachines zoals Google en Bing. Deze technieken zijn er voor bedoeld om de online vindbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Door de juiste technieken te gebruiken zal jouw website organisch (onbetaald) hoger in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google verschijnen.

Waarom is SEO belangrijk?

Wil je als bedrijf gevonden worden via Google? Dan is het belangrijk om hoog in de zoekresultaten van Google te verschijnen. Dit kan door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO). SEO zorgt ervoor dat jouw bedrijf bij de voor het bedrijf relevante zoekwoorden hoog in Google verschijnt. Om zichtbaar te worden bij potentiële klanten is dit belangrijk, maar wat houdt het in? Om bovenin bij Google te verschijnen en dus zichtbaar te zijn voor jouw doelgroep is het belangrijk om zeker op de eerste pagina maar het liefst in de top 3 te staan. Dit komt omdat gebruikers van Google vaak op één van de eerste resultaten zal klikken. In die eerste resultaten kom je niet zomaar. Om deze reden is het voor je bedrijf essentieel om aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie.

SEO zorgt voor:

Meer verkeer op de website
Meer potentiële klanten met echte interesse
Hogere omzet

koppeling met andere google kanalen

Waarop te letten binnen SEO?

Zoekmachine optimalisatie bevat verschillende technieken en onderdelen:

Technische onderdelen

Om zoekmachine optimalisatie uit te kunnen voeren is het belangrijk dat de website een goede basis heeft. Hiervoor is het met name essentieel dat de technische onderdelen van de website optimaal ingesteld zijn. Hierbij wordt gekeken naar de opbouw van de website, of de pagina’s door middel van de URL makkelijk te vinden zijn en of de content verbeterd kan worden. Daarnaast is de laadsnelheid van een pagina ook een indicator voor Google.

Content

Naast technische onderdelen heeft de content op een website invloed op de vindbaarheid van een website. Daarom is het toevoegen van geschikte content een groot onderdeel van SEO. Een SEO bedrijf kan helpen bepalen welke content relevant is voor jouw bedrijf.

Linkbuilding

Ook het aantal externe links beïnvloedt SEO. Externe links zijn links op andere websites die naar jouw website verwijzen. Naast het aantal links heeft de relevantie van de website waar de link is geplaatst ook invloed op je positie in Google.

Redenen om SEO uit te besteden

Wil jouw bedrijf meer verkeer, en daarbij verkeer met een hoge potentie op de website? Dan is zoekmachine optimalisatie essentieel! Maar waarom is het verstandig voor jouw bedrijf om dit uit te besteden?

 1. Te weinig tijd? Heb je het druk met andere taken waardoor zoekmachine optimalisatie niet genoeg aandacht verdient? Dan is het verstandig om dit over te laten aan het beste SEO bedrijf. Dit bedrijf zal het uit handen nemen waardoor er meer tijd is voor andere taken en SEO toch voldoende aandacht krijgt.
 2. Te weinig kennis over SEO? Zoekmachine optimalisatie bestaat uit verschillende technieken en onderdelen. Heeft je team te weinig kennis over SEO of wil je simpelweg meer leren over SEO? Dan is het verstandig om een SEO bedrijf in te schakelen.
 3. SEO ontwikkelt zich voortdurend. Hierdoor is het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen zoekmachine optimalisatie. Door het samenwerken met een SEO bedrijf kom je niet voor verassingen te staan bij nieuwe updates binnen SEO.
 4. De juiste doelgroep bereiken. Komt er veel verkeer op je website, maar bereik je toch niet de juiste doelgroep? Dit kan natuurlijk beter! Een SEO bedrijf kan je helpen bij het optimaliseren van de juiste zoekwoorden om zo de juiste doelgroep te bereiken. Hierdoor zal je meer mensen of bedrijven werven die ook daadwerkelijk interesse hebben in je dienst of product.
 5. Hoe bepaal je of SEO beter kan? Heb je het idee dat SEO beter kan, maar weten jij en je team niet hoe? Met behulp van het beste SEO bedrijf kan de juiste strategie bepaald worden om SEO te verbeteren.
 6. Resultaten meten. Om te bepalen of jouw bedrijf de juiste SEO strategie heeft is het belangrijk om de resultaten te meten en analyseren. Een SEO bedrijf kan hierbij helpen en zo bijsturen waar nodig.
 7. Niet de juiste tools? Om de resultaten te analyseren en te verbeteren kunnen bepaalde tools erg handig zijn. Heeft jouw bedrijf deze niet, of heb je hier weinig kennis van? Dan kan een SEO bedrijf je helpen.

Ben je er achter gekomen dat jouw bedrijf wel wat hulp kan gebruiken bij SEO? De SEO specialisten van Digital Inside helpen jou hier graag bij!

Het beste SEO bedrijf

Digital Inside is een online marketing bureau dat onder andere gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie. Wij hebben veel verschillende klanten in allerlei sectoren: zowel startups, MKB’ers en grote corporates. Hierdoor weten wij als geen ander hoe wij de zoekoptimalisatie voor jouw bedrijf moeten aanpakken. De SEO specialisten binnen Digital Inside zijn op de hoogte van de laatste trends en begeleiden jouw bedrijf persoonlijk bij het vinden van de juiste strategie voor zoekmachine optimalisatie.

Wij van Digital Inside zijn:

 Ervaren SEO specialisten
 Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
 Transparant en houden je altijd op de hoogte

 

Hoe werken wij?

 1. Onze SEO specialisten zullen samen met jouw bedrijf een persoonlijke strategie bepalen om SEO te verbeteren.
 2. Een analyse van de website zal gemaakt worden om zo een goede basis te leggen. Hierbij worden de technische aspecten van de website geoptimaliseerd en zullen ook de pagina’s worden geanalyseerd.
 3. Door middel van een zoekwoordenonderzoek kunnen wij erachter komen hoe jouw bedrijf de juiste doelgroep kan bereiken. Het zoekgedrag van deze doelgroep begrijpen is een belangrijke basis voor het schrijven van de juiste content.
 4. Wanneer het zoekwoordenonderzoek is uitgevoerd kunnen wij aan de hand hiervan content schrijven. Welke content en de manier waarop dit geschreven wordt zijn belangrijke factoren voor SEO.
 5. Zoals eerder beschreven, is linkbuilding een belangrijk onderdeel van SEO. Heeft jouw bedrijf hier interesse in? Dan helpen onze SEO specialisten jouw bedrijf bij de groei van het aantal externe verwijzingen.
 6. Na het verbeteren van SEO is het belangrijk om de resultaten te blijven monitoren. Hierdoor voorkom je dat de website van jouw bedrijf zakt in de zoekresultaten.

Daarnaast houden wij jou graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en sturen daarom maandelijks een SEO dashboard waardoor jij de belangrijkste zoekwoorden goed in de gaten kan houden.

Gratis SEO check ontvangen?

De SEO check is het perfecte begin om te zien wat de mogelijkheden zijn om beter gevonden te worden door jouw doelgroep en hoger in zoekmachines zoals Google en Bing te komen.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis SEO check binnen 24 uur in je mailbox. Je geeft hiermee toestemming dat we je toevoegen aan onze leuke nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing.

 

SEO veelgestelde vragen

Wat is SEO?

SEO (search engine optimization) is een techniek waardoor websites beter vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google en Bing.

Wat zijn de kosten van een SEO bedrijf?

De kosten kunnen erg verschillen. Dit heeft te maken met de wensen die jouw bedrijf heeft. MKB’ers zullen andere wensen hebben dan grote corporates.

Waar helpt een SEO bedrijf mee?

 • Optimaliseren van de website
 • Het schrijven van content
 • Linkbuilding

Het beste SEO bedrijf: hoe vind je een SEO bedrijf dat bij jouw bedrijf past?

Wanneer je SEO uit wil besteden is het belangrijk om eerst te bedenken wat jouw wensen zijn. Aan de hand hiervan kan je op zoek gaan naar het beste SEO bedrijf dat hierbij past. Sommige SEO bedrijven zijn gefocust op MKB’ers en andere weer op grote corporates. Zoek daarom goed uit wat bij jouw bedrijf past en wie je hier het beste bij kan helpen.

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.