fbpx

SEO Nieuwegein

Wij zorgen ervoor dat je website beter te vinden is 

Wij zorgen ervoor dat je website beter te vinden is

SEO Nieuwegein

Op zoek naar hulp bij zoekmachine optimalisatie? Digital Inside helpt je met het verbeteren van je website en zorgt ervoor dat je in zoekmachines bovenaan staat voor relevante bezoekers. 

SEO specialist in Nieuwegein en omstreken

Midden in het centrum van Utrecht helpt Digital Inside met SEO activiteiten voor haar klanten in omgeving Nieuwegein.

Onze activiteiten voor SEO Nieuwegein:

  • SEO-analyse van een website
  • Zoekwoorden onderzoek + teksten aanpassen
  • Concurrentie analyse
  • Backlink analyse & Linkbuilding

Naast het overnemen van de gehele SEO, kun je ook bij ons terecht voor onze andere online marketing diensten, of leer je zelf de basis van SEO in 1 dag tijdens onze training. Ons motto is: laat je door ons verrassen! 

Optimale Website

Er zit tegenwoordig veel meer achter zoekmachines dan je denkt. Google bijvoorbeeld is erg bezig met hoe relevant een bepaalde site is. Wanneer je een zoekwoord intypt vind je bovenaan het zoekresultaat dat volgens Google het meeste relevant is. Om ervoor te zorgen dat je inhoudelijk relevante materie op je website hebt staan is daarvoor van groot belang! Het doel van SEO is om je website op zo een manier te optimaliseren dat je voor Google zo logisch, gestructureerd en relevant mogelijk bent! Je wilt namelijk niet alleen maar veel bezoekers op je website, maar je wilt de juiste bezoekers aantrekken! 

Advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

 

Online marketing diensten vanaf €250

Een complete marketing dienst of een losse dienst
Elke maand een dashboard met resultaten
Maandelijks opzegbaar 
Altijd online groei!

Hoe gaat dit in werking?

Bij Digital Inside gaan wij als volgt aan de slag bij SEO opdrachten: 

  • Door middel van een zoekwoord analyse leren wij de markt kennen. Welke zoekwoorden hebben een groot volume en zijn populair? Zo brengen wij de gewenste data in kaart.
  • Vervolgens kijken wij naar de opbouw van je website. Google omarmt steeds meer de websites met een logische structuur en voldoende thema’s. Hoe snel je website laadt en of je website mobiel vriendelijk is speelt ook steeds meer mee voor Google.
  • We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om voldoende content te schrijven. Wij schrijven de teksten voor jouw belangrijkste zoekwoorden op een SEO-technisch geschikte manier. Deze teksten moeten van toegevoegde waarde zijn. Verplaats je in je doelgroep, en schrijf gericht naar de interesses hiervan. Maar pas hier ook op. Google is tegenwoordig slim genoeg om teksten met een overmatig gebruik van zoekwoorden te straffen.
  • Linkbuilding. Het heeft een voordeling effect wanneer andere websites linken naar die van jou. Ook dit neemt Google mee in de waardering van jouw website. Google ziet het aantal backlinks als aanbevelingen. Klopt ook de context van de website waarop je link staat? Dan is Google helemaal fan en zal je steeds hoger in de zoekmachines komen!

Zoals je hierboven kunt lezen wordt Google steeds slimmer en draait SEO om eerlijkheid en om relevantie. Doordat Google steeds gerichter te werk gaat, en steeds beter oordeelt over de inhoud van een website, gaat de kwaliteit van de zoekresultaten omhoog.

SEO Nieuwegein en omgeving 

Digital Inside helpt je graag om het SEO spel beter te begrijpen of om deze taken van je over te nemen. Wij zijn actief in de hele regio Utrecht, zoals Houten, Amersfoort, Maarssen en Hilversum. Neem contact met ons op om te kijken waar we jou mee kunnen helpen! Je kunt ons bereiken via: 030-2271818 of bent altijd welkom voor een kopje koffie of thee bij ons op kantoor in Utrecht.

 
wil je hoger komen in zoekmachines?

 

neem contact op met Guido.

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.