Start met zoekmachine optimalisatie (SEO)

en kom hoger in Google 

En kom hoger in Google

Hoger in Google door zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je wilt meer bezoeker krijgen op je website door hoger te komen in Google. Door goede zoekmachine optimalisatie (SEO) is dit mogelijk. Vanuit een goede analyse zorgen wij stap voor stap dat een website hoger komt in zoekmachines.

Een aantal van onze SEO-activiteiten:

Met deze activiteit zorgen we ervoor dat jouw website op alle fronten wordt geoptimaliseerd en hoger komt in Google.

Wij helpen onze klanten met het verbeteren van de zoekmachine resultaten (SEO). Door onze zoekmachine optimalisatie en SEO copywriting komen de pagina’s van hun websites hoger in zoekmachines zoals Google en Bing. Betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten van zoekmachines levert meer relevante bezoekers op en een betere zichtbaarheid van je merk, producten en diensten. Zie hieronder een overzicht van de SEO-activiteiten die we voor verschillende klanten uitvoeren om hun website hoger te krijgen in zoekmachines.

Advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

 

Krachtige SEO strategie vanaf €250 euro
per maand

Maandelijks goed vindbare content op je website
Groei van het aantal externe verwijzingen
Online groei!
Altijd maandelijks opzegbaar

Wat is zoekmachine optimalisatie:

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

In het kort is zoekmachine optimalisatie een verzameling technieken die ervoor zorgen dat een website beter vindbaar wordt op Google en Bing. 

Wij hebben pakken de zoekmachine optimalisatie op voor veel verschillende klanten en zien vaak dat klanten explosief zijn gestegen met hun bezoekers nadat wij aan de slag zijn gegaan met de website. Wij richten ons dan ook op alle relevante optimalisatie technieken. Technieken die ervoor zorgen dat jij niet alleen verkeer krijgt, maar ook mensen werft die daadwerkelijk interesse hebben in jou dienst of product.

Zie hieronder een overzicht van de SEO-activiteiten die we voor verschillende klanten uitvoeren om hun website hoger te krijgen in zoekmachines.

SEO content en copywriting

Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is het schrijven van goede content die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Door onze ervaring weten wij welke factoren belangrijk zijn voor goede SEO content.

SEO-analyse van een website

Door een SEO-analyse uit te voeren krijgen wij inzicht in de huidige vindbaarheid en status van jouw website. Ook krijgen wij een beeld over welke mogelijkheden er zijn om de website of webshop verder te optimaliseren.

In deze SEO-analyse nemen we de volgende punten mee:

  • Technische check website
  • Analyse van alle pagina’s (o.a. url opbouw, vindbaar voor Google)
  • Meta Analyse (dubbele titels, ontbrekende meta beschrijvingen)
  • Content analyse (H1 gebruik, dubbele content, aantal woorden)
  • Link analyse
  • Afbeeldingen analyse
  • Technische optimalisatie (desktop en mobiel) 

Zoekwoorden onderzoek

Personen Googelen vaak om een bedrijf of product te vinden, hierbij maken ze gebruik van bepaalde zoektermen. Met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek duiken we in het zoekgedrag van personen en bekijken ook hoe zwaar de concurrentie is voor een specifieke zoekterm. De uitkomsten van het zoekwoorden onderzoek is de basis om vervolgens de SEO content te schrijven voor de juiste zoektermen.

Linkbuilding & PR

Externe verwijzingen zijn links van andere website naar die van jou. Het aantal goede verwijzingen is een belangrijke factor om hoger te komen in zoekmachines. Wij zorgen voor een groei van het aantal externe verwijzingen. Hiervoor zetten wij verschillende technieken in die bewezen succesvol zijn.

Download nu het gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei! 

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het gratis whitepaper binnen 24 uur in je mailbox. Je meldt je dan ook automatisch aan voor onze nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing. Afmelden voor nieuwsbrief is natuurlijk altijd weer mogelijk. 

Gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei 

Loop jij vast in de groei van je website? Of heb je moeite om een goede online strategie uit de werken voor jouw bedrijf? Download dan nu dit whitepaper

Al ruim 300x gedownload in 2019

Met handige tips & tricks

Op basis van praktijkervaring

Ja, mail mij dit gratis whitepaper >