fbpx

Bedrijfswebsite laten maken

Professionele bedrijfswebsite maken

Wij bouwen de beste bedrijfswebsites in WordPress en helpen je daarna met de vervolgstappen voor online groei.

Samen bespreken we doelstellingen
Wij maken vervolgens een schets van de nieuwe website
Deze schets zetten wij om in een visueel ontwerp
Na de feedback bouwen we de website
We stellen Google Analytics in en zorgen voor de campagnes 

WordPress website

Wij werken voor

Als online marketing bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 

Het maken van een professionele bedrijfswebsite

Een bedrijfswebsite is tegenwoordig hét visitekaartje van een bedrijf. Potentiële klanten en opdrachtgevers vinden jouw product of dienst vandaag de dag nu eenmaal sneller online dan per telefoon of via mond-op-mondreclame. Een website biedt de mogelijkheid voor een laagdrempelige vorm van eerste contact met (nieuwe) klanten. Hierbij is een goede eerste indruk essentieel.

Het is van belang dat je website niet alleen een mooi design heeft, maar ook gebruiksvriendelijk is en gevonden wordt. Zonder professionele website loop je klanten mis, en dat wil je natuurlijk niet. Laat daarom door ons jouw bedrijfswebsite ontwikkelen.

Waarom kiezen voor Digital Inside

 

  Een nieuwe bedrijfswebsite vanaf €750

  Flexibel CMS systeem (WordPress)

  Ervaren bureau voor zoekmachine optimalisatie

  Maakt je website ook meteen geschikt voor online marketing campagnes

Waarom heb je een (nieuwe) bedrijfswebsite nodig?

Je vraagt je af of je bedrijf wel echt een (nieuwe) website nodig heeft. Tot nu toe heb je het immers altijd zonder gedaan; je huidige website is wat aan de oude kant maar kan nog best; je klanten weten je toch wel te vinden of je bent bang voor de kosten die het laten maken van een bedrijfswebsite met zich meebrengt. Om de volgende reden is het toch een goed idee om er serieus over na te denken:

 • Altijd bereikbaar. Met een bedrijfswebsite ben je dag en nacht bereikbaar en toegankelijk. Bezoekers krijgen de informatie die zij zoeken zonder jouw aanwezigheid of die van je medewerkers.
 • Bereik meer potentiële klanten. Met een website kun je je klantenkring vergroten. Geen enkel serieus bedrijf kan tegenwoordig nog zonder eigen website. Potentiële klanten zullen je overslaan als je niet vindbaar bent op het internet. Op een goede website zien potentiële klanten meteen waar je voor staat en wat ze van je kunnen verwachten.
 • Informatiepunt voor bestaande klanten. Daarnaast kan een website ook voor bestaande klanten een pluspunt zijn. Op een website kan je ze uitgebreid informeren over je dienstverlening of producten. Je kunt klanten filmpjes, foto’s en interessante blogs laten zien over gerelateerde en relevante onderwerpen.
 • Laat concurrentie je niet voorbijgaan. Niemand kan meer om de ontwikkeling van het internet heen. Als ondernemer kun je niet achterblijven. Zonder bedrijfswebsite word je ingehaald door concurrenten die wel mee gaan met de tijd.
 • Meetbaar. De resultaten van een website zijn meetbaar. Je kunt precies inzien hoeveel bezoekers er op jouw website zijn geweest, welke pagina’s het meest worden bekeken en bijvoorbeeld hoeveel doelen er zijn behaald (zoals een klik op een telefoonnummer of een ingevuld formulier). Met de inzichten kun je vervolgens zorgen dat je website nog beter scoort!

Waar moet je op letten bij het maken van een nieuwe website?

Wat heb je nodig om een eigen website te bouwen? Voorheen was een website bouwen een intensieve en specialistische klus waarvoor je uitgebreide kennis van html nodig had. De mogelijkheden van websites zijn door de jaren alleen maar gegroeid, maar het voordeel is dat er tools bestaan die het bouwproces hebben vereenvoudigd. Hierdoor is alleen voor sommige details enige kennis van code nodig. Je kan ervoor kiezen om een website te maken met een content management systeem (CMS) zoals WordPress of met een online website builder. Wij zetten de voordelen en nadelen van beide opties voor je op een rijtje.

 • Zelf een website maken met WordPress
  Dit populaire CMS systeem is open source en gratis te installeren. Veel grote bedrijven en professionele websitebouwers maken hier gebruik van. WordPress is zeer flexibel en dankzij een enorme verzameling plug-ins kun je eenvoudig allerlei functionaliteiten toevoegen. Het is makkelijk in gebruik en je kunt eenvoudig aanpassingen maken die je meteen kunt controleren. Echter zijn er ook wat nadelen. Het installeren van WordPress op een webserver kan soms een lastige procedure zijn. Daarnaast is er ondanks het gebruikersgemak enige technische kennis nodig. Zeker voor het veranderen van details is in sommige gevallen basiskennis van html en andere codetaal nodig.
 • Zelf een website maken met een online website builder
  Een eenvoudiger alternatief om als bedrijf of (zelfstandige) professional een website te bouwen is een online website builder als JimdoWeebly of Wix. Vaak kan je er binnen een dag al een leuke website mee bouwen. In tegenstelling tot WordPress heb je geen enkele kennis van code nodig. De focus ligt op essentiële zaken en je hebt geen omkijken naar onderhoud. Echter zijn de online website builders wel beperkt wat betreft technische en visuele functionaliteiten. Daardoor ligt eenvormigheid op de loer en je wilt ten slotte opvallen. Toch?

Vindbaarheid van je website

Bij het website bouwen wordt de vindbaarheid van de website nog wel eens over het hoofd gezien. Je kan nog zo’n mooie website maken, maar als die website vervolgens niet te vinden is ziet niemand hem. Het is daarom van belang om je content te optimaliseren voor zoekmachines. Daar zijn in de basis een aantal vaste regels en trucjes voor zoals het gebruiken van zoekwoorden, goed leesbare URL’s en een minimale lengte van een tekst. Zorg dat de zogeheten ‘SEO’ in orde is.

Laat je bedrijfswebsite maken door Digital Inside

Zelf een website maken is eenvoudiger dan ooit tevoren maar kan desondanks tegenvallen. Kom je er zelf niet uit of heb je simpelweg geen tijd om er mee aan de slag te gaan? Wij helpen je graag bij het maken van een professionele bedrijfswebsite. Een website laten maken door Digital Inside betekent dat we samen werken aan een perfecte website voor jouw bedrijf. Jij levert de input en wensen. Wij bouwen met onze kennis en ervaring jouw website waar we beiden trots op zullen zijn. Interesse? Neem contact op en wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Bekijk hier al onze internet marketing diensten; waaronder zoekmachine optimalisatie.

Ons team van enthousiaste online marketeers zijn gek van digital en zetten zich altijd volledig in voor online groei.

Nieuwe website nodig?

Laten we dan snel afspreken.

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.