Data & Optimalisatie

Web Analytics

Zonder goede web analytics geen succesvolle online marketing campagnes. Wij kunnen je helpen met het goed opzetten van de web analytics en hiermee de online marketing performance naar een hoger niveau tillen.

 • Ervaren Google Tag Manager specialisten
 • Online Marketing Dashboards
 • Meten van online marketing kanalen

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside

Web Analytics en dashboards

Een goede website is belangrijk, maar inzicht in het profiel en gedrag van de bezoekers misschien nog wel belangrijker. Met een goede opzet van je webanalytics krijg je de inzichten die belangrijk zijn om de performance van je website te verbeteren. Onze door Google gecertificeerde specialisten voor Web Analytics helpen je graag verder.

Wat zou je allemaal willen weten met Web Analytics?

Wij krijgen veel vragen van klanten om die inzichten te geven die voor hun business belangrijk zijn. Dit varieert van inzichten over het gedrag van bezoekers op hun website, het doormeten van campagne- en traffickanalen en het opzetten van A/B-testen om meer waarde te halen uit de website. Elke klant heeft andere doelstellingen en daar passen ook verschillende Web Analytics dashboards bij. Via de onderstaande vier stappen krijg je de Web Analytics inzichten die passen bij de plannen van jouw bedrijf.

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Neem contact op

Onze aanpak voor goede webanalytics

 

 • Bepalen van goede KPI’s
  Op basis van de bedrijfsstrategie en -doelstellingen bepalen we de gewenste online KPI’s. Dit kunnen natuurlijk harde KPI’s zijn zoals verkopen, maar ook softere KPI’s zoals inschrijvingen voor nieuwsbrieven en whitepaper downloads.
 • Opzetten van dashboard met Web Analytics
  Op basis van de bedrijfsdoelstellingen en KPI’s stellen we een dashboard op die hierop aansluit. De tool die we hiervoor gebruiken is Google Analytics.
 • Inrichten van Google Tag Manager
  Voor het meten van belangrijke doelstellingen plaatsen we een aantal tags van Google Tag Manager op jullie website. Op basis van deze code kunnen wij vervolgens meten welke doelstellingen worden behaald.
 • Optimaliseren via het opzetten van verschillende A/B testen
  We helpen niet alleen bij het opzetten van Web Analytics. Wanneer gewenst gaan wij ook aan de slag met het starten van A/B-testen om de conversieratio’s omhoog te krijgen. Zo krijg je van ons niet alleen belangrijke inzichten uit de Web Analytics, maar werken we ook samen aan het realiseren van de doelstellingen.

Waarom groeien andere bedrijven sneller dan jij?

Vraag nu onze gratis groeiscan aan.

De scan ontvang je meteen per mail. Na de scan ontvang je een rapport met een handige benchmark van jouw bedrijf vergeleken met bedrijven die nu snel groeien.

Klaar voor meer online groei

Naast het inrichten van Web Analytics bieden wij ondersteuning bij verschillende digitale marketing diensten, zoals het uitwerken van een krachtige digitale marketing strategie, het verbeteren van de vindbaarheid van je website en het zorgen voor meer relevant verkeer via zoekmachine adverteren.

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

Maikel helpt je graag bij al je vragen

Starten met dienst..?
Laten we dan snel afspreken.

"*" geeft vereiste velden aan

You're in good company